Albert Plesmanstraat 16
3772 MN Barneveld

0342-405090
Plan route
Stuur een mail

Verkoop

Ma. t/m Vr.   09:00 -18:00
Zaterdag   09:00 -17:00
Zondag   Gesloten
Koopavond op afspraak

Werkplaats

Ma. t/m Vr.   07:45 - 17:15
Zaterdag   08:00 - 12:00
Zondag   Gesloten

Broekhuis Opel Barneveld

Welkom op de pagina van Broekhuis Opel Barneveld. Wij zijn officieel Opel dealer in de regio Barneveld. In onze vestiging kunt u terecht voor alle zaken rondom mobiliteit. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Opel personenauto of is uw auto toe aan onderhoud of reparatie? Bij ons bent u aan het juiste adres. Naast verkoop en onderhoud van Opels kunt u bij ons ook terecht voor schadeherstel en het (private)leasen van een voertuig. Om u een passend leaseaanbod te doen werken wij nauw samen met Broekhuis Lease.

Bedrijfswagens in Barneveld

Ook tijdens uw zoektocht naar een nieuwe of gebruikte Opel bedrijfswagen, bent u bij Broekhuis Opel Barneveld op de aangewezen plek als officieel Opel bedrijfswagen dealer. Of u nu een Opel Vivaro, Opel Combo of Opel Movano zoekt; wij leveren de ideale bedrijfswagen voor iedere ondernemer. Naast de verkoop en het onderhoud van bedrijfswagens kunnen wij in samenwerking met onze collega’s van Broekhuis Carplus een volledige bedrijfswageninrichting verzorgen. 

Dit alles doen wij elke dag met veel plezier. Wij werken dan ook met één doelstelling: alles voor een enthousiaste klant. Wilt u dit ervaren en kennismaken met Broekhuis Opel Barneveld? Kom dan langs in onze vestiging, u bent van harte welkom!

Online kennismaken met Broekhuis Opel Barneveld

Voordat u langskomt in onze vestiging kunt u zich alvast online oriënteren. Op onze website kunt u ervaringen van klanten lezen, meer vinden over onze services en diensten als verzekeringen en financieringen, een werkplaatsafspraak plannen of direct aan de slag met onze online configurator. Ook kunt u ons aanbod van (private)lease modellen ontdekken, meer lezen over de cultuur van Broekhuis en ons volledige aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s. Zo hebben wij altijd meer dan 3.000 occasions op voorraad, waardoor u bij Broekhuis altijd een occasion kunt vinden die bij u past.

*In onze vestiging is een AED aanwezig voor noodgevallen.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan voor u klaar!

Graag tot ziens bij Broekhuis Opel Barneveld

Team Broekhuis Opel Barneveld


Private Lease Deals

donderdag 10 juni 2021


In deze tijd een nieuwe auto? Zeker weten! Met de ANWB Private Lease deals stapt u zorgeloos in een gloednieuwe Opel Corsa voor een vast bedrag per maand.


Lees verder

De Opel Corsa-e wint het Gouden Stuurwiel!

dinsdag 24 november 2020


Voor de achttiende keer mag Opel het Gouden Stuurwiel in ontvangst nemen! Dit jaar heeft de 100% elektrische Opel Corsa-e gewonnen in de categorie ‘compacte auto’s’. Hiermee heeft Opel één van de meest belangrijke onderscheidingen in de Duitse aut...


Lees verder

Maak online een werkplaats afspraak

Wij staan voor u klaar
Albert Plesmanstraat 16
3772 MN Barneveld

0342-405090
Plan route
Stuur een mail

Verkoop

Ma. t/m Vr.   09:00 -18:00
Zaterdag   09:00 -17:00
Zondag   Gesloten
Koopavond op afspraak

Werkplaats

Ma. t/m Vr.   07:45 - 17:15
Zaterdag   08:00 - 12:00
Zondag   Gesloten


Contact