Plakhorstweg 1 -3
7008 AS Doetinchem

0314-341600
Plan route
Stuur een mail

Verkoop

Ma. t/m Vr.   08:30 -18:00
Zaterdag   09:00 -17:00
Zondag   Gesloten
Koopavond op afspraak

Werkplaats

Ma. t/m Vr.   08:00 - 17:15
Zaterdag   09:00 - 12:00
Zondag   Gesloten

Broekhuis Opel Doetinchem

Welkom op de vestigingspagina van Broekhuis Opel Doetinchem. Wij officieel Opel dealer in de regio Doetinchem. Voor alle zaken rondom mobiliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u bijvoorbeeld een nieuwe of gebruikte Opel personenauto of is uw auto aan onderhoud of reparatie toe? Wij bieden officieel merkonderhoud en reparatie voor iedere Opel. Naast verkoop en onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor merk erkend schadeherstel dankzij onze collega’s van Broekhuis Autoschade. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met de collega’s van Broekhuis Lease altijd een passend (private)leaseaanbod bieden.

Opel bedrijfswagens in Doetinchem

Naast officieel Opel dealer voor personenauto’s zijn wij ook officieel Opel bedrijfswagen dealer. Hierdoor bent u in onze vestiging ook aan het juiste adres voor een bedrijfswagen. Of u nu een Opel Vivaro, Opel Movano of Opel Combo zoekt; wij leveren de ideale Opel bedrijfswagen voor iedere klus. Naast verkoop en onderhoud van Opel bedrijfswagens kunnen wij in samenwerking met de collega’s van Broekhuis Carplus een persoonlijke en volledige bedrijfswageninrichting verzorgen.

Elke dag werken wij met één doelstelling: alles voor een enthousiaste klant. Wilt u deze service zelf ervaren en kennismaken met de collega’s van Broekhuis Opel Doetinchem? Kom dan langs in onze vestiging, u bent van harte welkom!

Online kennismaken met Broekhuis Opel Doetinchem

Wilt u voordat u naar onze vestiging komt eerst meer weten over Broekhuis? Op onze website kunt u onder andere reviews van klanten lezen, meer vinden over onze services en diensten als Broekhuis Financiële Diensten en Broekhuis Verzekeringen, direct aan de slag met onze online configurator of een werkplaatsafspraak plannen. Ook vindt u hier ons actuele aanbod van (private)lease modellen, meer informatie over onze cultuur en werkwijze en ons volledige aanbod van occasions. Wij zoeken altijd een passende oplossing voor uw mobiliteitsvraag.

*In onze vestiging is een AED aanwezig voor noodgevallen.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, we staan voor u klaar!

Graag tot ziens bij Broekhuis Opel Doetinchem

Team Broekhuis Opel Doetinchem


Private Lease Deals

donderdag 10 juni 2021


In deze tijd een nieuwe auto? Zeker weten! Met de ANWB Private Lease deals stapt u zorgeloos in een gloednieuwe Opel Corsa voor een vast bedrag per maand.


Lees verder

De Opel Corsa-e wint het Gouden Stuurwiel!

dinsdag 24 november 2020


Voor de achttiende keer mag Opel het Gouden Stuurwiel in ontvangst nemen! Dit jaar heeft de 100% elektrische Opel Corsa-e gewonnen in de categorie ‘compacte auto’s’. Hiermee heeft Opel één van de meest belangrijke onderscheidingen in de Duitse aut...


Lees verder

Maak online een werkplaats afspraak

Wij staan voor u klaar
Plakhorstweg 1 -3
7008 AS Doetinchem

0314-341600
Plan route
Stuur een mail

Verkoop

Ma. t/m Vr.   08:30 -18:00
Zaterdag   09:00 -17:00
Zondag   Gesloten
Koopavond op afspraak

Werkplaats

Ma. t/m Vr.   08:00 - 17:15
Zaterdag   09:00 - 12:00
Zondag   Gesloten


Contact