Broekhuis
Opel elektrisch rijdenOpel elektrisch rijden

Elektrische Opel rijden?


Bekijk aanbod

Elektrische Opel rijden? Bij Broekhuis Opel zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een volledig elektrische auto, maar ook voor een hybride techniek. Bij een plug­­­­­­­-in hybride wordt de auto aangedreven door zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Opel heeft op dit moment een volledige elektrische auto; de Opel Ampera-E. Daarnaast kent Opel nog enkele plugin-hybrides waaronder de Opel Grandland X Hybrid4.

Opel Ampera-E

Opel Ampera-E

De Opel Ampera-e is de eerste volledig elektrische auto van Opel. Deze elektrische auto is niet meer alleen geschikt voor korte ritjes dankzij de indrukwekkende actieradius. Met een actieradius van 423 km (WLTP) is de Ampera-E ook geschikt voor langere ritten. De grote actieradius is mogelijk dankzij een 60 kWh Lithium ION batterij die beschikt over 288 lithium-ion-cellen. Hiermee voorziet de Ampera-e in een motorvermogen van 150 kW (204 pk). Dankzij zijn unieke actieradius is de Opel Ampera-e geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik.

 


Opel Grandland X Hybrid4

Opel Grandland X Hybrid4

De Opel Grandland X Hybrid4 beschikt over twee elektromotoren en een krachtige turbo-benzinemotor. Daarmee is de nieuwe hybride Opel Grandland X Hybrid4 zuinig, milieubewust en nog steeds een echte krachtpatser. Rijdt u volledig elektrisch, dan bent u verzekerd van 50 emissievrije kilometers (WLTP). Meer kracht nodig of een lange rit voor de boeg? Dan kunt u vertrouwen op de kracht van een 147 kW (200pk) sterke 1.6 Turbo benzinemotor.

 

Meer over de Opel Grandland X Hybrid4

Opel Mokka-e

Opel Mokka-e

Krachtig uiterlijk, hoge instap én 100% elektrisch: met de Opel Mokka-e bent u verzekerd van comfort en souplesse! De elektrische SUV beschikt over een 50 kWh elektromotor waarmee u tot maar liefst 324 km ver komt (WLTP). Daarbij bepaalt u zelf hoe u met de Mokka-e wilt rijden, kiest u voor de rijmodi Sport, Normal of Eco?
 

Maak een proefrit en ontdek de Opel Mokka-e. Overtuigd? Dan maken we graag een mooi koop-, financierings-, of private lease aanbod voor u. Zo rijdt u de duurzame SUV al vanaf € 429,- per maand, op basis van 60 maanden en 10.000 km/j.
 


Elektrisch rijden; de kosten

Vaak wordt gedacht dat een elektrische auto een stuk duurder is dan een brandstof aangedreven auto. Dit lijkt zoals u alleen kijkt naar de aanschafprijs. Wanneer u het totale kostenplaatje erbij pakt, zult u zien dat dit niet het geval is.  De onderhoudskosten voor een elektrische auto zijn namelijk een stuk lager, omdat er minder bewegende onderdelen aanwezig zijn in vergelijking tot een verbrandingsmotor. Ook is elektrisch laden een stuk goedkoper dan brandstof tanken. Hierdoor bent u qua energiekosten met een elektrische auto gemiddeld 40% goedkoper uit qua energiekosten.

Laadoplossingen op maat

Stapt u over naar elektrisch rijden? Dan kunnen wij u ook op weg helpen met de laadoplossingen van Groenopladen.nl. Hiermee gaat u altijd onbezorgd én opgeladen op weg. Onze adviseurs begrijpen als geen ander dat u het meeste rijplezier beleefd wanneer de lader en uw meterkast naadloos aansluiten bij het laadvermogen van uw auto. Daarom kunnen wij een laadoplossing bieden voor elke auto en iedere situatie!

 

  • Altijd advies op maat
  • De laadoplossing is binnen 2 weken geïnstalleerd bij u thuis of uw kantoor
  • Laadoplossing geschikt voor nu en de toekomst
  • Meterkast aanpassingen zijn mogelijk
  • Ook laadpassen zijn mogelijk

 

Ontdek de laadoplossingen

Contact