Broekhuis

Op zoek naar een nieuwe bestelwagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Opel vindt u altijd een bestelwagen die bij u past en deze zijn ook nog eens zeer voordelig tijdens de Bestelwagen Besteldagen. Of u nu kiest voor de compacte nieuwe Combo, de grotere Vivaro of de allergrootste Movano; met een Opel bedrijfswagen bent u klaar voor iedere klus. Tijdens de Bestelwagen Besteldagen kan uw voordeel op een nieuwe Opel bestelwagen oplopen tot wel € 5.500,-.

Bestelwagen Besteldagen

Ter ere van de lancering van de nieuwe Opel Combo profiteert u tot en met 30 november van heel veel voordeel! U kiest namelijk zelf uw upgrade. Dus ook de om- of inbouw van uw nieuwe bedrijfswagen of een zwaardere motor behoren tot de mogelijkheden. Een eventuele financiering regelt u ook direct bij ons in de showroom! Zo profiteert u nu van 5 jaar 1.99%  rente op de financiering.

Zien wij u tijdens de Bestelwagen Besteldagen om te profiteren van voordeel op alle Opel bedrijfswagens? Wist u dat u zelfs op de nieuwe Opel Combo een gratis upgrade ter waarde van € 2.000,- ontvangt. Dus kom langs en rijd weg in The van of the Year of een van de andere Opel bedrijfswagens.

Graag tot ziens tijdens de Bestelwagen Besteldagen.


Terug

Meer nieuws

Wie betaalt, die bepaalt!

Opel bestaat 120 jaar en viert h...


De nieuwe Opel Corsa weegt nog g...

Aan het eind van dit jaar versch...


De Bestelwagen Besteldagen bij Opel

Profiteer alleen in de maand apr...


De Broekhuis Familiedagen bij Opel

Broekhuis Opel viert dubbel fees...


The Big Event van Opel

In de week van 11 t/m 16 februar...


Opel Testdag zaterdag 3 november...

Broekhuis Opel organiseert op za...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact