Menu

Broekhuis Opel organiseert op zaterdag 3 november tussen 9.00 en 16.00 uur de Broekhuis Opel Testdag. Tijdens deze dag voeren wij gratis een wintercheck uit. Bij de wintercheck wordt uw Opel op 18 cruciale punten, waarvan 11 wintergevoelige onderdelen gecontroleerd.

In de wintermaanden is een extra veiligheid van groot belang. Uw auto krijgt namelijk veel te verduren. De winterse omstandigheden zoals vrieskou, regen en sneeuw hebben invloed op uw auto. Tijdens de Broekhuis Opel Testdag geven wij uw Opel net dat beetje extra aandacht zodat hij klaar is om het winterse weer te trotseren.

Wij controleren tijdens de wintercheck onder andere de remmen, schokdempers, koppeling, accu, banden, kachelradiateur, uitlaat verlichting en het koelsysteem. Tijdens de Broekhuis Opel Testdag heeft u de unieke kans om tijdens de Wintercheck van uw auto mee te kijken met onze monteur. 

Winterplan certificaat

Het Opel Winterplan certificaat geeft u garantie op alle geteste onderdelen van de wintercheck tot 1 april 2019. U kunt het Opel Winterplan certificaat aanschaffen voor slechts € 25,-.

Broekhuis ziet u en uw Opel graag op 3 november voor de gratis wintercheck. Een afspraak maken is deze dag niet nodig.

 


Terug

Meer nieuws

Ford Winterinspectiedag zaterdag...

Broekhuis Ford organiseert op za...


Veilig de winter in met Broekhui...

Het herfstweer heeft na een hele...


Introductie Audi A1 Sportback

Wij nodigen u graag uit op 22 no...


Bestelwagen Besteldagen

Op zoek naar een nieuwe bestelwa...


Goed voorbereid de winter tegemo...

Het herfstweer heeft na een hele...


Fiat Bedrijfswagenweken van 8 t/...

Bezoek de Fiat Bedrijfswagenweke...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


< terug