Broekhuis
Onderhoud & Service OpelOnderhoud & Service Opel

Onderhoud & service

bij Broekhuis Opel


Onderhoud & service

Opel onderhoud

Onderhoud

Het goed onderhouden van uw auto is erg belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers. Daarnaast verlengt het ook de levensduur van uw Opel en verbetert het de rijprestaties. Bij Broekhuis Opel bent u op het juiste adres voor het onderhoud van uw voertuig. 

Schade Opel

Schade

Heeft uw autoschade? U heeft autoschade en dat heeft u het liefst zo snel mogelijk vakkundig hersteld. Daarvoor kunt u terecht bij één van de zeven Broekhuis schadebedrijven.

APK

APK

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodiek Keuring (APK). Tijdens deze keuring controleren wij alle veiligheidsaspecten van uw auto. 

Banden Opel

Banden

De band is het enige raakvlak tussen uw Opel en de weg. Een band heeft een raakvlak ter grote van een hand daarom is het van belang dat uw banden in topconditie zijn. Bij Broekhuis hebben wij een groot aanbod aan banden voor uw Opel tegen scherpe prijzen. 

Opel garanties

Garanties

Wanneer u een Opel koopt wilt u de zekerheid hebben dat deze betrouwbaar is. Daarom bieden wij 2 jaar fabrieksgarantie en heeft u daarnaast de mogelijkheid om een reparatiekostenverzekering af te sluiten. Met deze verzekering blijft u altijd mobiel.

Opel services

Extra services

Broekhuis Opel vindt ontzorging voor haar klanten belangrijk. Daarom biedt Broekhuis Opel u extra services om u gericht van dienst te kunnen zijn.

Broekhuis Jaarbeurt

Broekhuis Jaarbeurt

Is uw Opel 3 jaar of ouder en rijdt u minder dan 20.000 kilometer per jaar? Dan heeft Broekhuis Opel speciaal voor u als Opel-rijder de Jaarbeurt. Door middel van de Jaarbeurt wordt uw auto op meer dan 30 punten gecontroleerd. Zo bent u verzekerd van onbezorgd rijplezier.

Reparaties

Reparaties

Bij Opel bieden wij een aantal checks aan die u helpen bij het goed onderhouden van uw Opel. Denk hierbij aan de safety check, airco check, accu check, remschijven check en check van de distributieriem.

Werkplaatsafspraak Opel

Werkplaatsafspraak

Onderhoud gewenst? U kunt terecht bij Broekhuis Opel voor een bezoek aan een van onze werkplaatsen. Broekhuis Opel zorgt ervoor dat uw auto binnen korte tijd weer in topconditie is. 

Contact