Broekhuis
Opel garantiesOpel garanties

Opel Garanties

Zorgeloos autorijden


Wanneer u een Opel koopt wilt u de zekerheid hebben dat deze betrouwbaar is. Daarom bieden wij 2 jaar fabrieksgarantie en heeft u daarnaast de mogelijkheid om een reparatiekostenverzekering af te sluiten. Met deze verzekering blijft u altijd mobiel.

Fabrieksgarantie

Iedere nieuwe Opel heeft standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Alle defecten die ter verantwoordelijkheid van de fabrikant zijn worden gratis en door een erkend Opel reparateur opgelost. De kilometerstand en het moment waarop dit probleem zich binnen de twee jaar voordoet spelen hier geen rol. Op de carrosserie van uw Opel heeft u zelfs 12 jaar garantie. Voor de fabrieksgarantie is het wel van belang dat u zich aan de voorgeschreven fabrieksinstructies voor onderhoud houdt.

Reparatiekostenverzekering

Wilt u na de 2 jaar fabrieksgarantie nog steeds veilig en vertrouwd de weg op, dan bieden wij u een reparatiekostenverzekering. Zo heeft u nog steeds zekerheid en bescherming tegen onverwachte reparatiekosten. De reparatiekostenverzekering van Opel omvat alle af-fabriek gemonteerde mechanische, elektrische, hydraulische en pneumatische onderdelen. 

De belangrijke voordelen van de Opel reparatiekostenverzekering:

• Bescherming tegen reparatiekosten;
• Geldig in heel Europa;
• De verzekering geldt op de auto en is dus overdraagbaar op een nieuwe eigenaar;
• Geen beperking op het aantal reparaties;
• Alles wordt flexibel en snel afgehandeld door uw Opel erkend reparateur.

Benieuwd naar de premie-prijs van een reparatiekostenverzekering voor uw Opel? U vindt ze hieronder:

Actuele premie-prijzen

Meer info over Opel garanties opvragen 

 

Contact