Broekhuis

Bent u op zoek naar een lakstift,  ruitenwissers of een ander Opel onderdeel? In ons centrale magazijn zijn ruim 7.500 verschillende Opel-onderdelen op voorraad. We zijn daarom in staat om veel bestellingen direct uit voorraad te leveren. Daarom beschikt u snel over het juiste onderdeel. Uw bestelling wordt thuis bezorgd, maar kan ook bij de afhaallocatie in Apeldoorn worden opgehaald.

Accessoires & onderdelen

In het centrale magazijn kunt u naast Opel onderdelen ook accessoires verkrijgen die uw  Opel nog mooier en praktischer maken.  Zo kunt u bijvoorbeeld speciale bagagenetten voor in uw kofferbak bij ons bestellen, maar ook hebben wij diverse producten die het exterieur van uw Opel nog mooier maken.  Welk Opel onderdeel of accessoire u ook zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres.

Met onze Opel vestigingen zijn wij uw partner voor Midden- en Oost-Nederland. In deze regio bezorgen wij dagelijks uw onderdelen. Voor spoedgevallen kunt u terecht bij onze afhaallocatie; Laan van Malkenschoten 85 te Apeldoorn.

Alle voordelen van het Broekhuis centrale magazijn op een rij:

  • Ruim 7.500 onderdelen standaard uit voorraad leverbaar
  • Bij bestellingen boven de € 150,- gratis verzending (anders € 6,95)
  • Onderdelen worden dagelijks aan huis bezorgd
  • Twee jaar onderdelengarantie
  • Alleen originele Opel onderdelen
  • Vandaag besteld morgen in huis

Wilt u een Opel onderdeel bestellen? Vul dan direct het bestelformulier in of kom langs bij ons centraal magazijn in Apeldoorn.

Bestelformulier

Contact