Broekhuis

Opel reparaties

Voordelige Opel reparaties bij Broekhuis


Maak een werkplaatsafspraak

Bij Opel bieden wij een aantal checks aan die u helpen bij het goed onderhouden van uw Opel. 

Safety Check (Gratis)
Met de speciale gratis Safety Check van Opel controleert uw erkend Opel reparateur uw Opel op 16 kritieke punten. Zo kunt u op uw Opel vertrouwen, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Een erkend Opel reparateur van Broekhuis controleert uw Opel op onder andere het koelvloeistofniveau, accu, polen, klemmen, motorolie peil, uitlaat enzovoort.

Airco check
Voor een optimaal klimaat in uw auto is het belangrijk dat uw airco in topconditie blijft. Met de speciale airco service van Opel is dit zeer eenvoudig. Niet alleen voor het gezonde klimaat in uw auto is het regelmatig onderhouden van uw airco van belang, het biedt u ook comfort, veiligheid, hygiëne en kostenbesparing.

Accu
De meeste pechgevallen langs de weg hebben te maken de accu van uw auto. De accu is een soort batterij, die opgeladen wordt tijdens het rijden. De accu zorgt dat de verlichting, de ruitenwissers, de radio en de startmotor werkt.

Remschijven
Goed kunnen remmen is natuurlijk belangrijk voor de verkeersveiligheid. Daarom is het van groot belang om regelmatig de remschijven van uw Opel te laten controleren bij Broekhuis Opel.

Distributieriem
Het centrale onderdeel in uw Opel is de distributieriem, deze is continu in beweging en daardoor onderhevig aan slijtage. Zorg dat u tijdig uw distributieriem vervangt om zo hoge kosten te voorkomen.

Contact