Broekhuis

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.8
Gebaseerd op
7.920 beoordelingen
7.606
aanbevelingen

Gemiddeld

8.8
2.324
beoordelingen

Aanschaf auto

8.8
5.565
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.6
24
beoordelingen

Lease

8.9
7
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Jeroen van Blijderveen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Ede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima geholpen uitstekende service echte aanrader


  • Broekhuis Opel Ede
  • Datum geplaatst: 23 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 22 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Heel vriendelijk en deskundig geholpen. ook na aanschaf van de auto een paar dagen daarna gebeld of alles in orde was.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 22 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra+

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Barneveld


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima! Monteur overlegde vooraf betreft vervangen onderdeel auto.


  • Broekhuis Opel Barneveld
  • Datum geplaatst: 21 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

De Groote

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Ede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zoals altijd een bijzonder vriendelijke ontvangst bij de receptie met rustige uitleg over de verrichte werkzaamheden en de bon. De auto netjes gestofzuigd na de APK en beurt mogen ontvangen.


  • Broekhuis Opel Ede
  • Datum geplaatst: 21 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva-A

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel IJsselmuiden


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


ik ben uitstekend geholpen!!!


  • Broekhuis Opel IJsselmuiden
  • Datum geplaatst: 21 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Als je binnen komt krijg altijd meteen koffie! en word altijd meteen aangesproken of ik geholpen kan worden! Met Broekhuis doe ik graag zaken!


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 21 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben prima geholpen


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 21 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Meriva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Elst


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed geïnformeerd en checks uitgevoerd zoals afgesproken. Op afgesproken tijd was auto weer op te halen


  • Broekhuis Opel Elst
  • Datum geplaatst: 20 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra+

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel IJsselmuiden


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima geholpen


  • Broekhuis Opel IJsselmuiden
  • Datum geplaatst: 20 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel IJsselmuiden


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima geholpen


  • Broekhuis Opel IJsselmuiden
  • Datum geplaatst: 20 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed geïnformeerd m.b.t. extra uit te voeren reparaties.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 20 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Insignia Sports Tourer

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed geïnformeerd m.b.t. extra uit te voeren reparaties.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 20 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Insignia Sports Tourer

Boers

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Tevreden met het niveau van de kwaliteit en service bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt.


  • Broekhuis Opel Epe
  • Datum geplaatst: 20 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Vectra Station Wagon

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Elst


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Duidelijke en vriendelijke afhandeling bij de receptie en goede service.


  • Broekhuis Opel Elst
  • Datum geplaatst: 20 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Zafira

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Wageningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


coulant behandeld


  • Broekhuis Opel Wageningen
  • Datum geplaatst: 19 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


wij zijn goed geinformeerd over de auto die we gekocht hebben en hij is mooi en goed afgeleverd


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 19 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


- Ik ben prettig en professioneel ontvangen bij de receptie. - Er wordt goed naar mijn wensen geluisterd en de medewerker denken ook heel goed met mij mee zodat er naar de beste oplossing wordt gekregen.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 19 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik kan altijd snel terecht en wordt dan snel geholpen. Als er wat aan de hand is met de auto krijg je altijd een duidelijke uitleg en wat de kosten gaan worden dit vind ik erg prettig je weet meteen waar je aan toe bent


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 19 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Elst


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima service, snel en accuraat. Zowel receptie als werkplaats.


  • Broekhuis Opel Elst
  • Datum geplaatst: 19 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

  • 1/396

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Broekhuis contact