Menu

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.8
Gebaseerd op
7.359 beoordelingen
7.071
aanbevelingen

Gemiddeld

8.8
2.174
beoordelingen

Aanschaf auto

8.8
5.157
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.6
21
beoordelingen

Lease

8.9
7
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Ede


Cijfer: 4


Heb de auto gebracht met een aantal punten om op te lossen. Bij ophalen moest ik zelf vragen naar deze punten. Blijkt dat 4 van de 5 nog openstaan. Zeggen dat je er bent om problemen op te lossen maar dat niet meent, zo komt het over.


  • Broekhuis Opel Ede
  • Datum geplaatst: 18 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra+

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima geholpen, en de auto super netjes afgeleverd


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 18 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Ede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Het is fijn om altijd zo snel geholpen te zijn. Als klant moet je weten dat je auto in veilige handen is, ik twijfel daar geen seconde aan. De mensen bij Broekhuis Ede denken met je mee en helpen je inderdaad met een glimlach (zoals het bordje op de toonbank aangeeft). Ze hebben mij dit jaar een geweldige Opel Corsa (uit 2011) verkocht en ze delen mijn enthousiasme voor mijn auto. Die extra betrokkenheid maakt het rijden nog leuker.


  • Broekhuis Opel Ede
  • Datum geplaatst: 18 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Wageningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


prima geholpen


  • Broekhuis Opel Wageningen
  • Datum geplaatst: 18 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


In zijn algemeenheid keurig en professioneel geholpen en te woord gestaan!


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 18 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Mokka

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Nijkerk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer prettig ontvangen, alles werd goed met ons doorgenomen. We kregen nog een doos chocolade, hetgeen we zeer attent vonden. Kortom zeer klantvriendelijk


  • Broekhuis Opel Nijkerk
  • Datum geplaatst: 17 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen en ja ik moest wachten maar dat weet je als je er bij blijft.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 17 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila

Mijn ervaring met Broekhuis Opel IJsselmuiden


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Uitstekend geholpen,goede uitleg gehad, en goed overlegd wat er aan de auto gerepreerd moest worden


  • Broekhuis Opel IJsselmuiden
  • Datum geplaatst: 17 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Barneveld


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


prima hoor.


  • Broekhuis Opel Barneveld
  • Datum geplaatst: 17 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Hilberink

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Dronten


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goede snelle service, vakmensen in de garage, vriendelijke receptie.


  • Broekhuis Opel Dronten
  • Datum geplaatst: 16 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zwolle


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Apk netjes uitgevoerd


  • Broekhuis Opel Zwolle
  • Datum geplaatst: 16 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Wageningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Misverstand over afspraak is vakkundig en tot volle tevredenheid opgelost


  • Broekhuis Opel Wageningen
  • Datum geplaatst: 16 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra+

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Nijkerk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer hoge mate van klantvriendelijkheid; behandeling zeer klantgericht.


  • Broekhuis Opel Nijkerk
  • Datum geplaatst: 16 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Insignia Grand Sport

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Alles is volgens afspraak verlopen. Prima dus.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 16 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Zafira Tourer

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Ede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettig geholpen.


  • Broekhuis Opel Ede
  • Datum geplaatst: 16 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Insignia Sports Tourer

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Receptie en werkplaatsmedewerkers prima. Verkoopmedewerker nam ons destijds niet serieus


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 16 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zwolle


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima service ook bij de receptie en de auto is aan de binnenzijde prima schoon gemaakt


  • Broekhuis Opel Zwolle
  • Datum geplaatst: 16 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Crossland X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Snelle en goede hulpverlening


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 16 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Dronten


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Word altijd keurig geholpen en netjes te woord gestaan


  • Broekhuis Opel Dronten
  • Datum geplaatst: 16 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer prettig en kundig geholpen


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 16 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Zafira

  • 1/368

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

< terug