Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.8
Gebaseerd op
6.440 beoordelingen
6.189
aanbevelingen

Gemiddeld

8.8
1.900
beoordelingen

Aanschaf auto

8.7
4.531
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

10
2
beoordelingen

Lease

8.9
7
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Frans IJff

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zwolle


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik kon wachten. In goed overleg één noodzakelijke reparatie uitgevoerd. Uitstekend geholpen.


  • Broekhuis Opel Zwolle
  • Datum geplaatst: 20 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Online afspraak maken is prettig. We zijn prima geholpen.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 20 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Ede


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Ik ben goed gehoplpen


  • Broekhuis Opel Ede
  • Datum geplaatst: 20 juli 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Elst


Cijfer: 5


Trekhaak gemonteerd zonder mistlampaansluiting. Ondanks duidelijk afgesproken verkeerde pechhulppakket


  • Broekhuis Opel Elst
  • Datum geplaatst: 20 juli 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Corsa

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zwolle


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima geholpen


  • Broekhuis Opel Zwolle
  • Datum geplaatst: 20 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Al een jaar of 14 word ik in alle opzichten (receptie, werkplaats etc) uitstekend geholpen.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 20 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra-G-Cc

Van Steenis

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Alles goed geregeld.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 20 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zwolle


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Gemakkelijk een afspraak gemaakt via internet. Terug gebeld door broekhof verificatie afspraak. Direct aan de beurt. Vriendelijk personeel. Overzichtelijke tekening. Dus alles verliep lekker.


  • Broekhuis Opel Zwolle
  • Datum geplaatst: 20 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka X

Prins

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Dronten


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Altijd prettig geholpen


  • Broekhuis Opel Dronten
  • Datum geplaatst: 20 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

De Vries

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Dronten


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben heel prettig geholpen


  • Broekhuis Opel Dronten
  • Datum geplaatst: 20 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Teunissen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Wageningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Snelle service !


  • Broekhuis Opel Wageningen
  • Datum geplaatst: 20 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra Station Wagon

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zwolle


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben goed tevreden over de service van de Broekhuis garage. De receptie is erg klantvriendelijk en neemt de tijd op zaken omtrent de auto uit te leggen. Daarnaast was ik zeer positief verrast dat mijn auto na het ophalen weer helemaal schoon was. Wellicht 1 puntje wat te verbeteren valt; In het geval als de auto voor een service beurt naar de garage gebracht en er een vervang auto nodig is, dat daar geen extra kosten voor in rekening worden gebracht. Maar verder dan dit kleine puntje helemaal prima service!


  • Broekhuis Opel Zwolle
  • Datum geplaatst: 20 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Van der Molen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben prima geholpen


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 20 juli 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Insignia Sports Tourer Sw

Van der Molen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben prima geholpen


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 20 juli 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Insignia Sports Tourer Sw

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Uitstekende service en kennis van zaken


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 19 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra+

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Uitstekende service en kennis van zaken


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 19 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra+

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Nijkerk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Vriendelijke benadering


  • Broekhuis Opel Nijkerk
  • Datum geplaatst: 19 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

a j janssen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Elst


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Bij de receptie wordt ik altijd prettig geholpen ook telefonisch


  • Broekhuis Opel Elst
  • Datum geplaatst: 19 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva-A

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Elst


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ben goed geïnformeerd en netjes geholpen.met het kopen van mijn auto.


  • Broekhuis Opel Elst
  • Datum geplaatst: 19 juli 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Corsa

henk westerink

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zwolle


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


prima geholpen lekker bakky koffie en sportkrant gelezen


  • Broekhuis Opel Zwolle
  • Datum geplaatst: 19 juli 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

  • 1/322

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

< terug