Over ons

Over ons

Lees over 85 jaar Broekhuis, onze merken of bekijk de bedrijfsfilm


De Broekhuis Groep

Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden, Noord en Oost Nederland actief is als partner in mobiliteit. Broekhuis streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar autobedrijven vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken BMW, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, Skoda en Volvo.

Verder maken onderdeel uit van de Broekhuis groep: 7 autoschadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, dealerschap van BMW motoren, een bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting en de inbouw van accessoires en er zijn activiteiten op het gebied van financiele dienstverlening in de vorm van financieren en verzekeren.

De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Broekhuis biedt werkgelegenheid aan ruim 1160 medewerkers.

Video: geschiedenis en cultuur

Wat is Broekhuis en waar staan we voor? In twee en een halve minuut krijgt u alles te weten over de geschiedenis en cultuur van Broekhuis. Kijkt u mee?

Onze klantbeloften; Broekhuis beweegt mensen

Deze beloften gelden niet alleen voor u, maar ook voor onszelf.  Ze geven precies weer waar we voor staan. Vanuit deze beloften willen wij u iedere dag zo goed mogelijk van dienst zijn.

< terug