Broekhuis - Over onsBroekhuis - Over ons

Over ons

Lees over 85 jaar Broekhuis, onze merken of bekijk de bedrijfsfilm


Dealerbedrijven

Levering 13 automerken
Broekhuis vertegenwoordigt 13 automerken in het volume- en premium segment. Het betreffen de merken BMW, BMW MotorradFordJaguarLand RoverMINIOpelPeugeotSEAT, ŠKODAVolvo, Fiat, Volkswagen en Audi. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u zich altijd thuis voelt in onze vestigingen. Kom dus langs!

Onderhoud en reparatie
Onbezorgd rijplezier bieden zit in onze genen. Met 35 eigen onderhoudslocaties in Midden-, Noord- en Oost-Nederland is er altijd wel een Broekhuis vestiging in de buurt. Hier staan gedreven technici altijd voor onze klant klaar. U kunt altijd gebruik maken van onze haal- en brengservice of passend vervangend vervoer. Wij denken graag met u mee. Eén van onze klantbeloften is dat we mensen hoe dan ook helpen. Dat betekent dat wij altijd samen met u op zoek gaan naar een oplossing. Zoek een Broekhuis vestiging bij u in de buurt.

Schadeherstelbedrijven

Met dertien autoschadeherstelbedrijven in Midden-, Noord- en Oost-Nederland is ook deze tak van sport altijd in de buurt. Schade rijden kan u overkomen. Een vervelend moment, waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken. Onbezorgd rijplezier bieden betekent dat wij u mobiel houden door de inzet van passend vervangend vervoer. Kleine schades worden door Broekhuis Autoschade op locatie gerepareerd. Wel zo makkelijk.

Onze schadeherstelbedrijven vindt u in AlkmaarAssenBarneveld, Beverwijk, Ede, Goor,  HarderwijkHolten, HippolytushoefLelystad, Zaandam, Zeist en Zwaag

Lease

Broekhuis Lease behoort tot de oorspronkelijke pioniers in de leasebranche. Ons dienstverleningspakket is zeer divers en modulair opgebouwd, zodat wij onze diensten naadloos laten aansluiten op de behoeften en wensen van onze relaties. Als universele leasemaatschappij opereren wij merkonafhankelijk en bieden wij alle mogelijke vormen van leasing en professioneel wagenparkbeheer.

Of het nu gaat om het leasen van een enkele auto of het beheer van een groot wagenpark, Broekhuis Lease verrast haar relaties met creativiteit en vakmanschap. Niet voor niets is onze pay off  “ónze aanpak, úw winst”. Meer weten over autoleasing?

Ook als particulier kunt u bij Broekhuis terecht, want met Broekhuis Private Lease weet u waar u aan toe bent. We hebben geen kleine lettertjes. Wij betalen voor u de wegenbelasting, onderhoud en verzekering en u hoeft alleen nog maar te tanken. De voorwaarden zijn duidelijk zodat we u altijd recht in de ogen kunnen kijken. Wilt u meer weten over Broekhuis Private Lease? Bekijk dan onze Private Lease website met meer informatie en onze laatste Private Lease acties.

Bedijfswageninrichting

Een bedrijfswagen is voor veel van onze klanten het rijdende gereedschap en moet daarom aan uiteenlopende eisen voldoen. Het werken op locatie vereist een mobiele werkplaats die is ingericht naar de behoeften van onze klant. En dit kan per branche verschillen.

Car Plus is gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfswagens. Dit kan zijn de inbouw van exclusieve Sortimo of MoPlan producten of het aanbrengen van houtbetimmering. Daarnaast is Car Plus gespecialiseerd in ondermeer de inbouw van navigatiesystemen, alarmsystemen, audio, mobiele communicatie, ritregistratiesystemen en standkachels. Puur maatwerk, waarbij wij graag met u meedenken. Kortom; bij Car Plus bent u aan het juiste adres voor uw bedrijfwageninrichting. Eén van onze klantbeloften is “Hoe dan ook helpen”. Dat betekent dat we altijd een oplossing voor uw bedrijfswageninrichting kunnen vinden.

Verzekeren & Financieren

Onbezorgd mobiel zijn betekent ook duidelijke voorwaarden en een snelle afhandeling bij schades. We zeggen bij Broekhuis niet voor niets: “Recht in de ogen kunnen kijken”. Transparantie hebben wij dus hoog in het vaandel staan. Samen met Broekhuis Verzekeringen denken wij graag met u mee in een totaalverzekering voor heel uw wagenpark. Creativiteit in denken zal hierbij moeten zorgen voor scherpe tarieven.

Naast verzekeren bieden we u de mogelijkheid tot financieren. Uiteraard hebben wij ons gespecialiseerd in financieringen ten behoeve van motorrijtuigen, waardoor wij onze relaties optimaal kunnen begeleiden.

Fleet Sales

Broekhuis Business Services (BBS) is binnen de Broekhuis Groep hét professionele aanspreekpunt voor de zakelijke markt!

BBS richt zich op bedrijven met grotere wagenparken en fungeert als intermediair tussen de zakelijke markt en nagenoeg alle activiteiten die binnen Broekhuis worden aangeboden: negen automerken in het volume - en premiumsegment, landelijke dekking ten aanzien van aflevering, 35 onderhoudslocaties met haal - en brengservice, levering van geel en grijs kenteken, bedrijfswageninrichting, schadeherstel en verzekering.

Motoren

Broekhuis is ook actief in de verkoop en onderhoud van motoren. In Enschede zijn we dealer van het merk BMW en verkopen daar nieuwe en gebruikte motorfietsen. Ook zijn we gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van BMW motoren

Contact