Duurzaamheid bij Broekhuis

Vandaag ondernemen en investeren in morgen


Duurzaam ondernemen is investeren in morgen

Vandaag ondernemen en investeren in morgen. Dat verstaat Broekhuis onder duurzaam ondernemen. Voor onze klanten is dit merkbaar; Broekhuis is authentiek, transparant en staat voor een duurzame relatie. Met die belofte halen wij het beste uit onszelf naar boven. We maken deze doelstelling graag praktisch. Duurzaam ondernemen werken we daarom uit in drie delen: medewerkers, maatschappij en milieu.

Medewerkers

Medewerkers worden op een actieve manier aangemoedigd om zich te ontwikkelen door opleiding en training. De Broekhuis Academie biedt voor elke medewerker mogelijkheden die aansluiten bij de opleidingsbehoefte en persoonlijke ambities.


Maatschappij

In samenwerking met de Stichting Red een Kind heeft Broekhuis een project opgezet voor kansarme jongeren in Kenia en India. Per jaar worden ter plaatse 100 kansarme jongeren gericht opgeleid tot automonteur, waarmee zij een belangrijke basis leggen voor goede toekomstmogelijkheden.


Milieu

Dealervestigingen van Broekhuis zijn door gerichte maatregelen en beleidskeuzes namens het Instituut Voor Duurzame Mobiliteit gecertificeerd als “erkend duurzaam”.


Meer over Broekhuis duurzaamheidsbeleid

Contact