Broekhuis
Peugeot 508 PSEPeugeot 508 PSE

De nieuwe Peugeot 508 PSE

Peugeot’s krachtigste en snelste productieauto ooit


Maak een afspraak

De Peugeot 508 PSE maakt een onuitwisbare indruk

Deze zomer gaat de indrukwekkende Peugeot 508 PSE op tour door Nederland, waarbij een bezoek aan de showrooms van Broekhuis niet mag ontbreken! Maak kennis met de gloednieuwe, beestachtige Peugeot 508 PSE op 26 juni bij Broekhuis Almere en 6 juli bij Broekhuis Hengelo. Beware of the beast!

 Indrukwekkend design

Krachtpatser met indrukwekkend design

Met 360 pk systeemvermogen, een koppel van 520 Nm en een hybride aandrijving is de nieuwe Peugeot PSE met recht de krachtigste en snelste Peugeot ooit! De nieuwe 508 Berline of 508 SW Peugeot Sport Engineered HYbrid 4 is een lust voor het oog en combineert indrukwekkende prestaties met een geringe uitstoot. Dankzij nieuwe designelementen, versterkt door de bumper, zijskirts, grotere spoorbreedte en speciale 20 inch velgen, kunt u niet om de indrukwekkende Peugeot 508 PSE heen. Niet dat u om dat wilt, dankzij de Peugeot i-COCKPIT wordt autorijden in deze krachtpatser een nog intensere beleving.


Oog in oog met de Peugeot 508 PSE

Bent u benieuwd naar de beestachtige Peugeot 508 PSE en wilt u een exclusieve preview? Meld u dan nu aan om persoonlijk kennis te maken met de krachtpatser op 4 wielen door het formulier onderaan de pagina in te vullen! Dan plannen we graag een unieke kennismaking voor u met de Peugeot 508 PSE bij Broekhuis Almere (zaterdag 26 juni) of Broekhuis Hengelo (dinsdag 6 juli). Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend zonder een afspraak langskomen; de Peugeot 508 PSE kunt u ontdekken tussen 9.00 uur en 18.00 uur, uiteraard met in achtneming van de geldende maatregelen.

Afspraak plannen?

We maken graag een afspraak met u voor een persoonlijke en unieke kennismaking met de krachtigste en snelste Peugeot ooit. Vul daarom onderstaand formulier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen! Hopelijk tot snel. Beware of the beast!

 

Broekhuis borgt uw privacy

Contact