Broekhuis
Peugeot e-Expert

BROEKHUIS PEUGEOT IS UW EXPERT IN E-MOBILITY

100% ELEKTRISCH.
100% BUSINESS.
100% VERZORGD.


Hoe fijn is het als u als ondernemer aan niets anders hoeft te denken dan aan uw eigen business? Daarom biedt Broekhuis Peugeot een totaaloplossing voor uw mobiliteitsvraagstuk met de elektrische bedrijfswagens van Peugeot. De sterke, ruime en duurzame Peugeot e-Expert is vanaf nu beschikbaar!

Totaalpakket

Van een ruim aanbod aan ruime elektrische bedrijfswagens tot aan het leveren van laadpakketten en volledige bedrijfswageninrichtingen; bij Broekhuis maken wij van uw business onze business. Verschillende afdelingen werken samen als een geoliede machine, waardoor u compleet ontzorgd wordt. Maatwerk is key, persoonlijke en transparantie communicatie een harde eis!

Peugeot e-Expert

Peugeot e-Expert

De Peugeot e-Expert laat er geen twijfel over bestaan dat het een karaktervolle, sterke, ruime en dagelijks inzetbare bedrijfsauto is. Met maar liefst 6,6 m3 kunt u met gemak een europallet kwijt in de laadruime. En met zijn actieradius van zo’n 330 kilometer heeft u voldoende beweegruimte voor al uw business.

 

Bespaar met de 100% elektrische e-Expert op brandstofkosten en onderhoudskosten, en maak aanspraak op beschikbare subsidies die duurzame mobiliteit aanmoedigen. Kortom, de Peugeot e-Expert is niet alleen een duurzame maar ook een voordelige keuze!


Meer elektrische bedrijfswagens:

Peugeot e-Expert

Peugeot e-Expert

Vanaf nu beschikbaar!

Rijklaar vanaf € 28.300,- (excl. btw & bpm)

Highlights:

  • i-Cockpit
  • tot 6,6 m3 laadruimte
  • actieradius van 330 kilometer (WLTP)
Peugeot e-Boxer

Peugeot e-Boxer

Vanaf nu beschikbaar!

Rijklaar vanaf € 57.990,- (excl. btw & bpm)

Highlights:

  • i-Cockpit
  • tot 17 m3 laadruimte
  • actieradius van 340 kilometer (WLTP)
Peugeot e-Partner

Peugeot e-Partner

Wordt nog dit jaar geïntroduceerd!

Highlights:

  • i-Cockpit
  • tot 4,4 m3 laadruimte
  • actieradius van 275 kilometer (WLTP)

Financieringen, laadpakketten en bedrijfswageninrichtingen

Financieringen

Financieringen

Bij Broekhuis bent u aan het juiste adres voor verschillende financieringsmogelijkheden. Hieronder vallen vormen zoals financial lease, netto operational lease en full operational lease. We adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.
Lees meer
Laadpakketten

Laadpakketten

Gemakkelijk, snel en intuïtief opladen. Met de service Charge My Car van Free2Move vindt u altijd een laadpunt bij u in de buurt. Liever een laadpunt bij de zaak? Broekhuis is uw partner in laadoplossingen. Regel het laden, de voorverwarming/-koeling en andere op afstand aan te sturen functies via de MyPeugeot App.
Ontdek onze laadmogelijkheden
Bedrijfswageninrichtingen

Bedrijfswageninrichtingen

Goed uitgerust op weg? Kies ervoor om uw Peugeot bedrijfswagen te laten uitrusten met een volledige bedrijfswageninrichting speciaal op maat gemaakt voor u door de collega’s van Broekhuis Carplus. Geïnteresseerd in een bedrijfswageninrichting? We staan voor u klaar!
Ontdek de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in de Peugeot e-Expert of een andere mobiliteitsoplossing voor uw business? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij maken van uw business onze business met eerlijk en passend advies.

 

Broekhuis borgt uw privacy

Contact