Broekhuis

Elektrische Peugeot rijden


Bekijk het aanbod

Een Elektrische Peugeot rijden?

Een elektrische auto is er in velen vormen zo ook bij Peugeot is er voor ieder wat wils. Het aanbod van elektrische Peugeots varieert van een compacte stadsauto tot een SUV, er is zelfs een elektrische Peugeot bedrijfswagen. Iedere elektrische auto van Peugeot heeft een innovatief design, hoogwaardige technologie en natuurlijk minimale belasting voor het milieu dankzij geen CO2-uitstoot.

Heeft u interesse in een elektrische auto van Peugeot? Kom dan gerust langs in één van onze Peugeot vestigingen of neem contact op via de website.

Peugeot E-2008 SUV

De E-2008 is een compacte SUV met een strak design, die vergelijkbaar is met de normale 2008 SUV. Dankzij diverse onderscheidende designelementen kunt overigens direct zien dat het om de elektrische variant gaat. De actieradius van de E-2008 SUV bedraagt volgens de WLTP-norm 310 km.

Peugeot E-208

De E-208 is een compacte sportieve hatchback met een jeugdig karakter. Wanneer u in de E-208 stapt merkt u direct dat u een comfortabele rijsensatie heeft. Dankzij een koppel van 260 Nm heeft deze auto een supersnelle respons. De actieradius van deze Peugeot hatchback is 340 km volgens de WLTP-norm.

Partner Tepee Electric

Op zoek naar een zee aan ruimte en een zeer praktische auto? Kies dan voor de Peugeot Partner Tepee Electric. Deze MPV biedt ruimte aan vijf inzittenden en is dankzij een zeer praktisch interieur eenvoudig in te delen naar uw eigen wensen. De Partner Tepee Electric heeft volgens de WLTP een actieradius van 170 km.

iOn 5-deurs

De kleinste elektrische Peugeot is de iOn 5-deurs deze praktische stadsauto is klein en wendbaar waardoor hij ideaal is in het drukke stadsverkeer. De Ion heeft een actieradius van 170 km.

Peugeot e-Expert

e-Expert

De Peugeot e-Expert heeft een volledig elektrische aandrijflijn. Dit betekent 0,0 gram uitstoot van schadelijke stoffen en 0,0 liter brandstofverbruik

Peugeot e-Boxer.

e-Boxer

De populaire bedrijfsauto van Peugeot wacht misschien wel drukkere tijden dan ooit, want hij wordt per heden ook aangeboden als volledig elektrisch aangedreven Peugeot e-Boxer. 

Omdat een elektrische auto geen brandstofmotor heeft ervaart u minder trilling en is hij muisstil. Ook trekken elektrische auto’s een stuk sneller op dankzij de koppel die direct beschikbaar is. Ondanks dat de aanschaf van een elektrische Peugeot wat duurder lijkt dan een brandstof aangedreven auto is het belangrijk om naar het totale plaatje te kijken. Qua energiekosten bent u met een elektrische Peugeot gemiddeld 40% goedkoper uit qua energiekosten dan met een Peugeot met verbrandingsmotor. Ook de onderhoudskosten zijn lager, gemiddeld zo’n 30%. Het opladen van een elektrische Peugeot is eenvoudig en kan op verschillende manieren. Zo kunt u de Peugeot opladen bij u thuis met een gewoon stopcontact, maar ook kunt u kiezen voor een walbox dit is veiliger en sneller dan de eerder genoemde optie. Wilt u niet zelf iets installeren kies dan voor een openbaar laadpunt.

 

Laadoplossingen op maat

Stapt u over naar elektrisch rijden? Dan kunnen wij u ook op weg helpen met de laadoplossingen van Groenopladen.nl. Hiermee gaat u altijd onbezorgd én opgeladen op weg. Onze adviseurs begrijpen als geen ander dat u het meeste rijplezier beleefd wanneer de lader en uw meterkast naadloos aansluiten bij het laadvermogen van uw auto. Daarom kunnen wij een laadoplossing bieden voor elke auto en iedere situatie!

 

  • Altijd advies op maat
  • De laadoplossing is binnen 2 weken geïnstalleerd bij u thuis of uw kantoor
  • Laadoplossing geschikt voor nu en de toekomst
  • Meterkast aanpassingen zijn mogelijk
  • Ook laadpassen zijn mogelijk

 

Ontdek de laadoplossingen

Contact