Broekhuis

Met autopech stranden vindt niemand leuk. Daar hebben wij de oplossing voor; de Broekhuis Mobiliteitsservice die 24 uur per dag beschikbaar is.

24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar; het team van de Broekhuis Mobiliteitsservice zit voor u klaar. Bij geval van autopech helpt het team u snel weer op weg. Heeft u autopech, bent u uw sleutel kwijt of heeft u de verkeerde brandstof in uw tank? Dan zorgt de Broekhuis Mobiliteitsservice ervoor dat, na uw telefonische melding, zo snel mogelijk hulp ter plaatse is.

Hoe het werkt

Komt u in onze werkplaats voor de Broekhuis Jaarbeurt? Dan ontvangt u gratis de Broekhuis Mobiliteitsservice. Met deze service komen de kosten voor het te plaatse opheffen van de storing of het afslepen van uw voertuig voor rekening van Broekhuis. De reparatiekosten komen voor uw eigen rekening. En kan de auto niet binnen 24 uur gerepareerd worden? Dan heeft u tot maximaal drie dagen recht op een vervangende auto. De service is inclusief woonplaatsservice en afhankelijk van de gekozen dekking geldig in Nederland of Europa.

Dekking over de grens

Pech in het buitenland? Dan kunt u in plaats van vervangend vervoer ook kiezen voor maximaal drie hotelovernachtingen. Daarbij wordt de taxi naar het hotel ook vergoed. Kan uw auto niet in een termijn van 3 dagen in het buitenland gemaakt worden? Dan zal Broekhuis het transport naar Nederland voor haar rekening nemen, mits de totale reparatie door Broekhuis uitgevoerd wordt.

Wat te doen bij pech?

Roep direct hulp in via het Broekhuis Alarmnummer +31 (0)88 – 75 11 011

Meer weten of de Broekhuis Mobiliteitsservice afsluiten? Neem gerust contact op of kom naar de showroom. 


Terug

Meer nieuws

Veel zomers voordeel tijdens Peu...

Omdat vakanties al duur genoeg z...


Free upgrade van Peugeot voor de...

De Peugeot 308 is sinds 2014 eno...


De Vakantiecheck van Peugeot

Gaat u op vakantie met de auto e...


De Broekhuis All-Inclusive Weken

Kiest u voor een all-inclusive v...


Sterk eerste kwartaal voor Peugeot

Met name dankzij de SUV’s kan Pe...


Reserveer nu de nieuwe Peugeot e...

De nieuwe volledig elektrische P...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact