Broekhuis
Peugeot onderhoud & service

Onderhoud & service

bij Broekhuis Peugeot


Onderhoud & service

APK Peugeot

APK

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodiek Keuring (APK). Tijdens deze keuring controleren wij alle veiligheidsaspecten van uw auto. 

Banden Peugeot

Banden

De band is het enige raakvlak tussen uw Peugeot en de weg. Een band heeft een raakvlak ter grote van een hand daarom is het van belang dat uw banden in topconditie zijn. Bij Broekhuis hebben wij een groot aanbod aan banden voor uw Peugeot tegen scherpe prijzen.

Broekhuis Peugeot Jaarbeurt

Broekhuis Peugeot Jaarbeurt

Is uw Peugeot 3 jaar of ouder en rijdt u minder dan 20.000 kilometer per jaar? Dan heeft Broekhuis Peugeot speciaal voor u als Peugeot-rijder de Jaarbeurt.

Peugeot onderdelen & accessoires

Onderdelen & accessoires

Op zoek naar onderdelen of accessoires? Voor het aanschaffen van losse onderdelen zoals bijvoorbeeld accu's, banden, uitlaten en trekhaken kunt u bij onze Broekhuis bedrijven terecht. 

Peugeot garanties

Garanties

Wanneer u een Peugeot koopt wilt u de zekerheid hebben dat deze betrouwbaar is. U ontvangt van Broekhuis 2 jaar commerciële garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u er mee gaat rijden. Eventuele materiaal- en/of constructiefouten komen gedurende deze periode volledig voor onze rekening. 

Schade Peugeot

Schade

U heeft autoschade en dat heeft u het liefst zo snel mogelijk vakkundig hersteld. Daarvoor kunt u terecht bij één van de zeven Broekhuis schadebedrijven. 

Peugeot werkplaatsafspraak

Werkplaatsafspraak

Onderhoud gewenst? U kunt terecht bij Broekhuis Peugeot voor een bezoek aan een van onze werkplaatsen. Broekhuis Peugeot zorgt ervoor dat uw auto binnen korte tijd weer in topconditie is. 

Kies voor onderhoud met WEPP producten

Kies voor onderhoud inclusief WEPP producten en houdt uw auto langer in topconditie. WEPP producten verbeteren de prestaties van uw auto, loopt de motor rustiger, is het verbruik lager en zijn de uitlaatgassen schoner.


Contact