Pre order wekenPre order weken

Dit jaar nog profiteren?


Neem contact op

Overweegt u de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen?
Wacht niet te lang met het bestellen van uw nieuwe bedrijfswagen. Door een wereldwijd tekort aan microchips nemen de levertijden van nieuwe auto’s en bedrijfswagens toe. Wilt u aan het eind van dit jaar een nieuwe bedrijfswagen rijden? Bestel dan nu uw nieuwe bedrijfswagen van het merk Fiat, Ford, Opel, Peugeot of Volkswagen en verzeker uzelf van één van de eerst beschikbare productieplaatsen!

Pre-Order weken: bestel nu en rij straks als één van de eersten

Dit tekort aan microchips betekent voor u als klant dat uw bestelde bedrijfswagen langer op zich kan laten wachten. Daarom denken we graag met u mee! Tijdens de Pre-Order weken bij Broekhuis helpen we u graag op weg. Zo kunt u nu alvast een overwogen keuze maken voor de bedrijfswagen die u straks nodig heeft om uw business voort te kunnen zetten.

 


Fiscaal voordeel

De aanschaf van een bedrijfswagen aan het eind van het jaar kan fiscaal voordelig voor u zijn dankzij onder andere de investeringsaftrek. Waar u normaliter dit aan het eind van het jaar kunt bepalen, bent u door de langere levertijden genoodzaakt hier al eerder over na te denken. Verwacht u dat de aanschaf van een bedrijfswagen fiscaal voordelig is voor u? Bestel dan nu tijdens de Pre-Order weken uw nieuwe bedrijfswagen!


Alles onder één dak voor uw bedrijfswagen!

Welke nieuwe bedrijfswagen past het beste bij uw business? Met een ruim en divers aanbod aan bedrijfswagens staan we bij Broekhuis voor u klaar. Wordt uw volgende bedrijfswagen een Fiat, Ford, Peugeot, Opel of Volkswagen?

 

Daarbij kunnen de specialisten van Broekhuis Carplus uw nieuwe bedrijfswagen direct voorzien van een passende bedrijfswageninrichting. En heeft u al nagedacht over de financiering? Ook op dat gebied zijn er vele mogelijkheden.


Bestel tijdens de Pre-Order weken uw nieuwe bedrijfswagen bij Broekhuis en reserveer één van de eerste productieplaatsen. Broekhuis beweegt mensen!

Neem contact op
Meer weten, de mogelijkheden bespreken of direct een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in, zodat onze professionals vrijblijvend contact met u kunnen opnemen. We staan graag voor u klaar!
 

Broekhuis borgt uw privacy

Contact