De voordelen van Private Lease

Lees waarom Private Lease voor u aantrekkelijk kan zijn


Broekhuis Private Lease, voor uw….

Voor uw gemak: Broekhuis Lease is de gehele gebruiksperiode uw vaste partner. Of het nu gaat om onderhoud, banden of een schadegebeurtenis; u kunt altijd bij Broekhuis Lease terecht en u kunt rekenen op onze bewezen dienstverlening.

Voor uw zekerheid: U betaalt een vast bedrag per maand en de operationele risico’s liggen vervolgens bij Broekhuis. U komt dus tussentijds niet voor onaangename verrassingen te staan en u weet vooraf precies waar u de komende jaren aan toe bent. Bovendien is Broekhuis lease sinds 1 februari 2016 gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease.

Voor uw portemonnee: Een nieuwe auto rijden zonder dat u uw spaargeld moet aanspreken of een lening aan gaat. Daarnaast betaalt u een maandbedrag dat scherp voor u is gecalculeerd. U betaalt ondanks het gemak en zekerheid zeker niet te veel.

Voor uw flexibiliteit: Zelf uw keuzes maken, zodat u de lease-overeenkomst optimaal kan laten aansluiten op uw persoonlijke behoefte. Op deze wijze hoeft u niet te betalen voor zaken waar u geen behoefte aan heeft en kunt u zaken toevoegen waar u wel waarde aan hecht.

Voor uw transparantie: U ziet snel en overzichtelijk wat de invloed van uw persoonlijke keuzes betekenen voor het maandbedrag. Ook is helder gesteld wat er gebeurt als u meer rijdt dan de afgesproken vrije kilometers en wat de consequentie is als u de overeenkomst eerder wilt beëindigen.

Heeft u nog vragen over Private Lease of wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u een klacht over Broekhuis Private Lease? Dan vindt u op de klachtenpagina precies wat u kunt doen.

Neem contact op

Nieuwe auto
All-in prijs
Alleen nog tanken
Onbezorgd mobiel

Kunnen wij u verder helpen?


Stuur een bericht

Contact