Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.9
Gebaseerd op
32.694 beoordelingen
31.490
aanbevelingen

Gemiddeld

8.9
9.572
beoordelingen

Aanschaf auto

8.9
21.404
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
964
beoordelingen

Lease

8.9
754
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


prima


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Compliment voor de receptie van het filiaal in Epe.


  • Broekhuis Opel Epe
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Vectra Station Wagon

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Occasioncenter Steenwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Super goed geholpen


  • Broekhuis Occasioncenter Steenwijk
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Ka+

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goed geholpen met vriendeljjke service


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V40

Teunissen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


ik ben naar te vredenheit geholpen.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig contact, er werd mij alle tijd gegund, proefrit was snel geregeld.


  • Broekhuis Volvo Harderwijk
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V60

Wiezer

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


De service die we kregen was super toen we een mini cooper s kochten , vriendelijke verkoper(Marijn)die alles in orde heeft gemaakt en de puntjes op de i zetten. Echt een aanrader.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Mini

Vriens

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 6 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen bij de aanschaf van de auto. Maar de afleverservice kan beter: APK was niet uitgevoerd, onderweg bleek de linkerkoplamp niet te branden (had toch moeten opvallen bij de keuring), de overdrachtsovereenkomst accuhuur ZOE was er niet en is er nu nog niet. Ondanks mijn vragen daarover is het niet uitgezocht. Dat moet wel beter kunnen, vind ik. Auto is wel keurig verzorgd opgeleverd.


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Renault Zoe

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Rijssen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prettig geholpen. ook meegedacht door jullie met wijzigingen van onze kant op laatste moment. top.


  • Broekhuis Peugeot Rijssen
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot Peugeot 107

Koedoot

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen maar er moest teveel gebeuren om er op te wachten


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva-A

Van der Kreeft

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Hyundai I20

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almere


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Nvt


  • Broekhuis Peugeot Almere
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 208

Hindriksen

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Rijssen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Afgelopen week onze auto ingeruild, superblij met onze nieuwe 5008! Fijn geholpen en alles in een zeer ongedwongen sfeer. Goed gevoel bij dus


  • Broekhuis Peugeot Rijssen
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot 5008


Broekhuis

Beste heer Hindriksen, Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe auto. Fijn dat u de service zo positief ervaren heeft en ons een mooie waardering gegeven heeft. Wij wensen u vele mooie en veilige kilometers toe en zien u graag voor de eerstvolgende onderhoudsbeurt in onze werkplaats.


  • Datum geplaatst 18 januari 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Hoogeveen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima geholpen, afspraak kon op mijn tijd, auto was van binnen en buiten schoon gemaakt.


  • Broekhuis Volvo Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 17 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V40

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Hoogeveen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Attente en correcte bejegening. Gastvrije ontvangst. Goede afwikkeling inruil- en verkoopproces.


  • Broekhuis Ford Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 17 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Fiesta

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Ede


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ben fijn geholpen. Ik vind alleen sommige reparaties wat aan de hoge kant..


  • Broekhuis Opel Ede
  • Datum geplaatst: 17 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

A.A. Baatenburg de Jong

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Barneveld


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Goede afspaken heldere uitleg bij receptie. Aoto ook netjes gewassen TOP11


  • Broekhuis Opel Barneveld
  • Datum geplaatst: 17 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Crossland X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Zeist


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


alles is volgens afspraak gedaan de koffie was goed


  • Broekhuis Ford Zeist
  • Datum geplaatst: 17 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford C-Max


Broekhuis

Geachte klant, Dank voor het schrijven van uw recensie. Wij willen u niet alleen vandaag, maar ook morgen als tevreden klant. Daarom helpen wij u zoals u dat van ons verlangt. Open en eerlijk, zonder onaangename verrassingen achteraf. Daar hoort ook lekkere koffie bij, goed dat het u gesmaakt heeft en graag tot een volgend bezoek.


  • Datum geplaatst 18 januari 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Elst


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goede, nette klantvriendelijke ontvangst.


  • Broekhuis Opel Elst
  • Datum geplaatst: 17 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Adam

Grijpma

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almere


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Zeer prettig geholpen.


  • Broekhuis Peugeot Almere
  • Datum geplaatst: 17 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 108

  • 1/1635

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact