Onze klanten aan het woord

Complimenten en een kritische noot

Min 0
Max 10

Wij werken dagelijks hard met één doel: ‘alles voor enthousiaste klanten’. Het is dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn. Op elk compliment zijn wij trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij op een gerichte manier onze dienstverlening verbeteren.

 

Daarom vragen wij klanten die een product of dienst hebben afgenomen ons te beoordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed beeld geven van de praktijk.

 

9.0 gemiddeld | 46.717 reviews | 45.313 aanbevelingen

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Dronten


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Aardig personeel en ben goed geholpen. Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen als je opzoek bent naar een goede auto.


  • Broekhuis Opel Dronten
  • Datum geplaatst: 21 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Golf

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Positief en behulpzaam


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 21 april 2021
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford-Cng-Technik Mondeo Hybrid

Harm Jan Brinks

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Enthousiaste en klantgerichte adviseurs die je ook nog eens mag bellen met vragen nadat de overdracht is geweest.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 21 april 2021
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volvo Xc40

Brouwer

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


van begin namelijk uitzoeken via de site tot het leveren van de auto een zeer prettige ervaring. Ook top: snelle levertijd.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 21 april 2021
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Fabia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


prettige overleg met de dealer in Alkmaar


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 21 april 2021
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Audi A3 Limousine

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Vriendelijk professioneel


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 21 april 2021
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Mercedes-Benz C 300 E

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Vriendelijk professioneel


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 21 april 2021
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Mercedes-Benz C 300 E

P.M. van Dijk

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Top geregeld allemaal!!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 21 april 2021
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Renault Megane

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben top geholpen in De Bilt, na een kop koffie goede uitleg gehad, zeer tevreden en helemaal blij met mijn nieuwe auto!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 21 april 2021
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford Focus

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almere


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben uitstekend geholpen en geadviseerd door de verkoper. Hij was betrokken en dacht mee in mogelijkheden. Een aankoop uiteindelijk waar ik tevreden over ben


  • Broekhuis Peugeot Almere
  • Datum geplaatst: 21 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot 308

Karels

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wij zijn al jarenlang klant bij dit bedrijf vanwege de zeer prettige en correcte bediening. De wijze waarop er met ons , zowel zakelijk als persoonlijk, wordt omgegaan dwingt respect af. Er is inmiddels een relatie ontstaan die wij niet graag zouden missen.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 20 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Autoschade Zaandam


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Vriendelijke receptie. Prima service. Auto netjes en schoon teruggekregen.


  • Broekhuis Autoschade Zaandam
  • Datum geplaatst: 20 april 2021
  • Reden van bezoek: Schadeherstel
  • Voertuig: Toyota Toyota Aygo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


prima


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 20 april 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva-A

Krol

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Verkoper Rob, heeft ons uitstekend geholpen!


  • Broekhuis Volvo Harderwijk
  • Datum geplaatst: 19 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V40

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Hengelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


top


  • Broekhuis Peugeot Hengelo
  • Datum geplaatst: 19 april 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 307

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Autoschade Alkmaar


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


De totale ervaring straalt klantvriendelijkheid uit. Er werd zelfs nog even last minute een krasje weggepoetst! Ga vooral zo door!


  • Broekhuis Autoschade Alkmaar
  • Datum geplaatst: 19 april 2021
  • Reden van bezoek: Schadeherstel
  • Voertuig: Renault Kadjar

Aalders

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben zeer goed geholpen en zeer tevreden .


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 19 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mazda Mazda2

Gaastra

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Zeist


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik werd vriendelijk geholpen bij de receptie en kreeg een goede fiets mee te leen


  • Broekhuis Volvo Zeist
  • Datum geplaatst: 19 april 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc60

Potgieter

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Hengelo


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


prima service


  • Broekhuis Peugeot Hengelo
  • Datum geplaatst: 19 april 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 2008

Van Slageren

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Enschede


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Mijn tevredenheid over Broekhuis Enschede betreft niet alleen de service m.b.t. de auto maar ook de omstandigheden waaronder wij konden wachten tot de onderhoudsbeurt klaar was. Alles coronaproof en keurig verzorgd. Goede koffie etc. (in echte kopjes) en zelfs fruit. sanitair ook voorbeeldig.


  • Broekhuis Peugeot Enschede
  • Datum geplaatst: 19 april 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 2008

  • 1/2336

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact