Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.6
Gebaseerd op
11.926 beoordelingen
11.505
aanbevelingen

Gemiddeld

8.7
3.429
beoordelingen

Aanschaf auto

8.6
7.336
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
421
beoordelingen

Lease

8.9
740
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Kraster

Mijn ervaring met Broekhuis Assen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Alles conform afspraak. Medewerkers doen hun uiterste best.


  • Broekhuis Assen
  • Datum geplaatst: 26 februari 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V60 Plug In Hybrid

Mijn ervaring met Broekhuis Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Fijn bedrijf, goede monteurs met veel ervaring en meedenkende balie medewerkers. Al met een PRIMA bedrijf.


  • Broekhuis Doetinchem
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Trax

Ten Dolle

Mijn ervaring met Broekhuis De Bilt


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig geholpen door Johan Blom de werkzaamheden precies gedaan wat we afgesproken hadden en als klap op de vuurpijl de auto was gewassen en uit gezogen. goed werk mannen.


  • Broekhuis De Bilt
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford C-Max

Van Velzen

Mijn ervaring met Broekhuis De Bilt


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Mijn auto moest gekeurd voor de APK (Ford Mondeo uit 2009) er was een dure reparatie geconstateerd aan het spruitstuk van de uitlaat. Zodoende zou er een nieuw spruitstuk + catalisator geplaatst moeten worden. De kosten voor deze reparatie (inclusief een aantal andere kleinere) zouden ongeveer € 2.300,- worden. Toen Johan Teunissen mij belde heb ik gezegd dat ik even wilde wachten met het laten uitvoeren van de reparatie. Even later belde Johan mij dat hij op de imitatiemarkt een alternatief spruitstuk had gevonden. De reparatie kon voor € 1.500,- gedaan worden! TOP!! Even een beetje meedenken met de klant kan geen kwaad in deze situatie (oudere auto, waardoor de klant eerder geneigd is een mannetje te gaan zoeken). Zo'n mannetje zou ook hoogstwaarschijnlijk met een imitatie spruitstuk aan de slag zijn gegaan en rond de € 1.500,- uit zijn gekomen. Ik ben wel blij dat mij Ford nu nog steeds bij de officiële Ford dealer in onderhoud is. Dat is toch waardebehoud van je auto. Bedankt Johan!


  • Broekhuis De Bilt
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Mondeo

Beek

Mijn ervaring met Broekhuis Deventer


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik werd bij het maken van een afspraak bij de eerste kennismaking erg goed geholpen. Er werd me niets aangesmeerd,. er werd een eerlijk advies gegeven. Kon snel voor een service beurt terecht en kreeg mijn auto netjes schoon gewassen en gezogen weer terug. Ik werd dus keurig geholpen en ook op de hoogte gehouden tijdens het onderhoud van wat de bijkomende kosten waren, er werd toestemming gevraagd om de nodige dingen uit te voeren. En remblokken moesten binnenkort vervangen worden maar kon nog wel even wachten...daar word ik zelfs nog voor de winter voor terug gebeld....prima service ik blijf voorlopig klant.


  • Broekhuis Deventer
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig geholpen bij de receptie werkplaats en goed contact en overleg alvorens tot reparatie wordt overgegaan.


  • Broekhuis Epe
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Zafira

De Haas

Mijn ervaring met Broekhuis Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Zeer prettig doorlopen traject tot de start van de nieuwe Volvo aan toe vanuit de garage!


  • Broekhuis Harderwijk
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volvo V40

Homan - Stobbe

Mijn ervaring met Broekhuis Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Onze auto heeft weer een jaarbeurt gehad. We zijn goed geïnformeerd betreffende de komende reparatie. De haal en brengservice is helemaal top. Jullie zijn een geweldig fijn team, we zijn dan ook erg blij met jullie.


  • Broekhuis Emmen
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V50

Mijn ervaring met Broekhuis Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ze hebben mijn auto gehaald en terug gebracht geweldige service. Vriendelijke groet Jo Jorna.


  • Broekhuis Doetinchem
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Aerns

Mijn ervaring met Broekhuis Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wij zijn Vriendelijk ontvangen door Rijk de ruiter onder het genot van een bakje koffie en zijn goed geholpen en kwam netjes alles na wat we afgesproken hadden top!!!


  • Broekhuis Harderwijk
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Karl/Viva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Hoogeveen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Voor de 2e keer een auto gekocht bij Broekhuis en de verkoper( dit keer een andere) heeft me zeer goed geholpen en een duidelijk avies gegeven, welke heel goed overeen kwam met hetgeen ik voor ogen had.


  • Broekhuis Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Ford Focus

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima geholpen. Vriendelijk, vakkundig, behulpzaam.


  • Broekhuis Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Corsa

Seegers

Mijn ervaring met Broekhuis Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Hallo we hebben een mooie wagen gekocht zeer tevreden alleen een bos bloemen voor de vrouw had ik tochten verwacht


  • Broekhuis Epe
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer

Van der Stigchel

Mijn ervaring met Broekhuis Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Vriendelijk en voorkomend personeel. Goede service


  • Broekhuis Harderwijk
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V70

Mijn ervaring met Broekhuis Wageningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


afspraken die ik in Wageningen maak worden altijd nagekomen. En het is net als of je thuis komt en dan doe je het goed.


  • Broekhuis Wageningen
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben prima geholpen. Ik kon de auto weer snel ophalen.


  • Broekhuis Harderwijk
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

Poelman

Mijn ervaring met Broekhuis Rijssen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima afspraak, goede info en na overleg geld kunnen besparen op een onderdeeltje.....receptie uiterst vriendelijk, kortom, Broekhuis waardig deze nieuwe vestiging. Wel strooien bij nieuwe vorst, want auto`s kijken buiten kon alleen op schaatsen.


  • Broekhuis Rijssen
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 208

van 't Hof/Douque

Mijn ervaring met Broekhuis Zeist


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Heel prettig geholpen door Michel van Roshum bij onze aflevering van de V40.


  • Broekhuis Zeist
  • Datum geplaatst: 23 februari 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volvo V40

A.G. Blonk

Mijn ervaring met Broekhuis Amersfoort


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Fantastisch begeleid in de aankoop van onze occasion: net alsof het een geheel nieuwe auto betrof. Ook bij de aanschaf van nieuwe winterbanden en sneeuwkettingen: perfect meedenken en echt goede service, voor een concurrerende prijs. Ik raad iedereen aan om bij Broekhuis Amersfoort een auto aan te schaffen en in onderhoud te houden. Amersfoort, ga zo door!


  • Broekhuis Amersfoort
  • Datum geplaatst: 20 februari 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Ford S-Max

Nico Arentz

Mijn ervaring met Broekhuis Lease Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


1e onderhoudsbeurt werd strak uitgevoerd met prima service


  • Broekhuis Harderwijk
  • Datum geplaatst: 20 februari 2017
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Opel Corsa-C

  • 1/597

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

< terug