Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.7
Gebaseerd op
12.271 beoordelingen
11.842
aanbevelingen

Gemiddeld

8.8
3.553
beoordelingen

Aanschaf auto

8.6
7.540
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
425
beoordelingen

Lease

8.9
753
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Klijn

Mijn ervaring met Broekhuis Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. De koop en inruil is prima verlopen. Ondanks dat mijn gekochte auto een jaar oud is, mocht ik hem als een nieuw kado uitpakken. Geweldig!


  • Broekhuis Groningen
  • Datum geplaatst: 21 juli 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volvo V60

Geerligs

Mijn ervaring met Broekhuis Ede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Een receptioniste die bij het noemen van mijn naam al het kenteken weet van mijn auto. Bij binnenkomst herkent ze je en noemt je bij naam, dat noem ik nou eens service.


  • Broekhuis Ede
  • Datum geplaatst: 21 juli 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Mijn ervaring met Broekhuis Zwolle


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


zaterdagmorgen belde ik u op dat ik een opel-corsa van uw site wilde kopen. in de middag om 16.00 reed ik met de betreffende auto weg bij uw garage. perfect geholpen door uw medewerkster : Anke Mensink. Terecht een 10.


  • Broekhuis Zwolle
  • Datum geplaatst: 21 juli 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Corsa

de Jonge

Mijn ervaring met Broekhuis Hoogeveen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Hoffelijk behandeld en zeer correct!!!


  • Broekhuis Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 20 juli 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volvo Xc90

Huizing

Mijn ervaring met Broekhuis Emmen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima receptie en dito monteurs.


  • Broekhuis Emmen
  • Datum geplaatst: 20 juli 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo S40

Mijn ervaring met Broekhuis Wageningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Christaan heeft mij goed geholpen en een nette prijs neergelegd voor de inruil-auto.


  • Broekhuis Wageningen
  • Datum geplaatst: 20 juli 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Ford Ecosport

Mijn ervaring met Broekhuis Meppel


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Auto gekocht in een prettige, vriendelijke sfeer!


  • Broekhuis Meppel
  • Datum geplaatst: 20 juli 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Ford B-Max

Schotman

Mijn ervaring met Broekhuis Zeist


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Nadat ik vorig jaar mijn eerste auto bij Broekhuis Zeist had gekocht, was ik sneller terug dan gehoopt. Mijn auto was helaas in brand gestoken. Maar door de topservice van Broekhuis Zeist had ik na een week alweer een nieuwe auto! Alles is perfect afgehandeld. Jullie hebben er een klant voor het leven bij!


  • Broekhuis Zeist
  • Datum geplaatst: 20 juli 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Ford Ka

Petter

Mijn ervaring met Broekhuis Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ben prettig geholpen bij debalie auto goed afgeleverd


  • Broekhuis Emmen
  • Datum geplaatst: 20 juli 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Seat Altea

Mijn ervaring met Broekhuis Hoogeveen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Al een aantal bedrijfs- auto's gekocht en privé, goede service en vakkundig personeel.


  • Broekhuis Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 20 juli 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Transit Connect

MagentAAdvies

Mijn ervaring met Broekhuis Zeist


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Voor het eerst hebben wij een auto aangekocht bij Broekhuis Zeist. En het aankoopproces ging naar volle tevredenheid. De verkoper nam de tijd, beschikte over alle info, deed en doet alle moeite om alles naar het zin te laten verlopen. Een uitstekende aflevering gehad. De contacten zijn buitengewoon prettig en heel menselijk en persoonlijk. Kortom een uitstekende ervaring...!! Graag zo behouden...!!!


  • Broekhuis Zeist
  • Datum geplaatst: 20 juli 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volvo V90

Mulder

Mijn ervaring met Broekhuis Assen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Bij binnenkomst wordt je direct vriendelijk ontvangen/te woord gestaan door de receptioniste,altijd met een glimlach. Rij zelf al een aantal jaren Skoda of Seat,een prima dealer,gemoedelijke sfeer.


  • Broekhuis Assen
  • Datum geplaatst: 20 juli 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Citigo

Tieben

Mijn ervaring met Broekhuis Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen. In Doetinchem hebben ze kennis van zaken en schakelen erg snel. Zo hoort een auto garage zijn klanten te bedienen.


  • Broekhuis Doetinchem
  • Datum geplaatst: 20 juli 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 320Ed

Mijn ervaring met Broekhuis Zwolle


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Geweldige persoonlijke benadering ervaren. Het op de hoogte houden van ons bij het kopen en ophalen van de gekochte auto.


  • Broekhuis Zwolle
  • Datum geplaatst: 20 juli 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Mokka X

Chiel boeijen

Mijn ervaring met Broekhuis Schade Zeist


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


De deuren zijn keurig gespoten en ben bij de receptie perfect geholpen


  • Broekhuis Zeist
  • Datum geplaatst: 19 juli 2017
  • Reden van bezoek: Schade
  • Voertuig: Opel Vivaro

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Wageningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Klantvriendelijk en vakkundig


  • Broekhuis Wageningen
  • Datum geplaatst: 19 juli 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

roy Seitz

Mijn ervaring met Broekhuis Steenwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


De auto op dinsdag bekeken in steenwijk (wat een eind weg vanuit zandvoort) via broekhuis ook financiering geregeld... Vrijdag kon ik de auto ophalen maar samen met broekhuis een mooie oplossing gevonden ..namelijk halverwege de overdracht gedaan... namelijk bij broekhuis harderwijk Super service kan niet anders zeggen...


  • Broekhuis Steenwijk
  • Datum geplaatst: 17 juli 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Kia Cee D

S. Groen

Mijn ervaring met Broekhuis Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Op het afgesproken tijdstip werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan bij de receptie, waarna ik kon plaatsnemen bij de leestafel met kop koffie, want ik kon op de kleine beurt wachten. Zodra de auto weer gereed was kwam de receptionist persoonlijk de behandeling toelichten en na betaling liep hij mee tot aan de auto en gaf daar persoonlijk de sleutels aan mij en wenste een goede reis toe. Ben dus uitermate tevreden over deze garage en de manier waarop je hier wordt geholpen. Heb dus alle vertrouwen in de toekomst.


  • Broekhuis Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 16 juli 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Adam

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Almere


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Na de diefstal van mijn Peugeot 107 op 16 mei j.l. ben ik ontzettend goed geholpen door uw medewerker, de heer Collet. Al weer een maand rijd ik inmiddels in "een tweelingzusje"van mijn gestolen autootje en ik ben nog steeds heel blij met de gang van zaken in de garage van Broekhuis Peugeot Almere. Ik wil u daarvoor alsnog bedanken en daar een dikke 10 voor geven....


  • Broekhuis Almere
  • Datum geplaatst: 14 juli 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Peugeot Peugeot 107

W. Kempers

Mijn ervaring met Broekhuis Zeist


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik wordt altijd correct geholpen en wordt bij wachten thuis gebracht of een leen fiets afspraak wordt altijd nageleefd


  • Broekhuis Zeist
  • Datum geplaatst: 14 juli 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford B-Max

  • 1/614

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

< terug