Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.8
Gebaseerd op
24.160 beoordelingen
23.288
aanbevelingen

Gemiddeld

8.9
6.909
beoordelingen

Aanschaf auto

8.8
15.871
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
626
beoordelingen

Lease

8.9
754
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


prima geholpen


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 20 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Meriva

Roosendaal

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima geholpen


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 20 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Zeist


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


duidelijke afspraak, tel. contact indien onvoorziene zaken, heldere factuur


  • Broekhuis Ford Zeist
  • Datum geplaatst: 20 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Van der Knaap

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wordt altijd prettig geholpen


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 19 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc70

Daoud Daoud

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben erg tevreden over de service. Fijn geholpen door de werknemers. Ik zou iedereen broekhuis aanbevelen.


  • Broekhuis Peugeot Enschede
  • Datum geplaatst: 19 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Polo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Zeist


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goede instructie bij de aflevering van mijn nieuwe auto


  • Broekhuis Volvo Zeist
  • Datum geplaatst: 19 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V40

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Dronten


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ben zeer tevreden over de communicatie, informatie en afhandeling van de jaarbeurt van mijn Peugeot 2008


  • Broekhuis Opel Dronten
  • Datum geplaatst: 19 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 2008

Hoorn

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Meppel


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Na grote onderhoudsbeurt werd auto gewassen afgeleverd met overzicht van gratis dienstverlening: prima!


  • Broekhuis Ford Meppel
  • Datum geplaatst: 19 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Wageningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettige garage met vriendelijk personeel. Behulpzaam perfect.


  • Broekhuis Opel Wageningen
  • Datum geplaatst: 19 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


goed


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 19 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford B-Max

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Amersfoort


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Het is heel erg fijn dat je gebruik kan maken van de breng en haal service als het onderhoud van de auto langer duurt.


  • Broekhuis Ford Amersfoort
  • Datum geplaatst: 18 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Ka

Van Gurp

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Almelo


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben zeer prettig en efficiënt geholpen. Prima service!


  • Broekhuis BMW Almelo
  • Datum geplaatst: 18 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw X1 Sdrive20i

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Epe


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Ik vind het jammer dat ik een paar keer ben geweest dat ik terug gebeld zou worden maar dat dit niet is gebeurt!


  • Broekhuis Opel Epe
  • Datum geplaatst: 18 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Grandland X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Al 20 jaar klant, alles verloopt altijd top en zoals afgesproken.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 18 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-B

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prettig en geven advies wat het gaat kosten geen onverwachtse extra op je rekening


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 18 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V40

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Meppel


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen! En heel fijn geholpen.. En natuurlijk zeer tevreden over de aankoop!


  • Broekhuis Ford Meppel
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Transit Custom

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Occasioncenter Steenwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


prima


  • Broekhuis Occasioncenter Steenwijk
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Hyundai Ix20

G. Bisschop

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zwolle


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wij zijn prettig geholpen en goede service


  • Broekhuis Opel Zwolle
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Crossland X

Ton Nijenhuis

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben goed geholpen, duidelijke uitleg ontvangen


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Mokka X

De Bake

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima service


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 17 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 3008

  • 1/1208

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact