Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.7
Gebaseerd op
16.686 beoordelingen
16.106
aanbevelingen

Gemiddeld

8.8
4.712
beoordelingen

Aanschaf auto

8.7
10.795
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
425
beoordelingen

Lease

8.9
754
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Elberse

Mijn ervaring met Broekhuis Utrecht


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Service welke ik tot nu toe nergens heb ervaren! Aftersales.....uitstekend! Houdt constant contact met klant.


  • Broekhuis Utrecht
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Land Rover Range Rover

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Veenendaal


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Professioneel, er wordt altijd gebeld voor overleg.


  • Broekhuis Veenendaal
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

van Dam

Mijn ervaring met Broekhuis Steenwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik wordt altijd heel prettig geholpen


  • Broekhuis Steenwijk
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Louman

Mijn ervaring met Broekhuis Almere


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer goed


  • Broekhuis Almere
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Hyundai I 10

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Meppel


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben prima geholpen.


  • Broekhuis Meppel
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford C-Max

Oude Wansink

Mijn ervaring met Broekhuis Doorn


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Duidelijke offerte vooraf en goed advies voor en tijdens de werkzaanheden. Zeer tevreden.


  • Broekhuis Doorn
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Transit 350L 115 Mr 4.27

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Groenlo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Tot volle tevredenheid geholpen


  • Broekhuis Groenlo
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 3Er Reihe

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Groningen


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Prima geholpen vriendelijkheid


  • Broekhuis Groningen
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Utrecht


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Super geholpen door service balie werkplaats, dachten met me mee!


  • Broekhuis Utrecht
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Land Rover Freelander 2

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Meppel


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Vriendelijk personeel. Omdat het in de werkplaats wat uitliep/langer duurde, kreeg ik een lunchbon aangeboden. Fijn.


  • Broekhuis Meppel
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Ecosport

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Emmen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


geen


  • Broekhuis Emmen
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Skoda Superb

Platte

Mijn ervaring met Broekhuis Meppel


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Werkzaamheden keurig uitgevoerd volgens afspraak. Beurt was zelfs ruim goedkoper dan bij een merkloze garage, wat ik niet had verwacht. Auto werd zelfs gewassen afgeleverd


  • Broekhuis Meppel
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford C-Max

Engbers

Mijn ervaring met Broekhuis Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Altijd een goed contact met de werkplaatschef en receptie.


  • Broekhuis Doetinchem
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 3Er Reihe

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Oldenzaal


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Je auto werkt goed


  • Broekhuis Oldenzaal
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Meriva

Vente

Mijn ervaring met Broekhuis Zeist


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


alles prima.


  • Broekhuis Zeist
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Hengelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Duidelijke afspraak kunnen maken. Tijdens de service beurt contact over wel/niet vervangen van onderdelen. Rapportage achteraf over uitgevoerde controles. Ik ben dus tevreden.


  • Broekhuis Hengelo
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot Partner

Speijers

Mijn ervaring met Broekhuis Almere


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben zeer tevreden.


  • Broekhuis Almere
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 2008

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Zwolle


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed geholpen


  • Broekhuis Zwolle
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Insignia Sports Tourer Sw

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Zeist


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik word altijd prettig te woord gestaan, en waar nodig goed geholpen


  • Broekhuis Zeist
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Meppel


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Altijd goed geholpen.


  • Broekhuis Meppel
  • Datum geplaatst: 20 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Ka

  • 1/835

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

< terug