Onze klanten aan het woord

Complimenten en een kritische noot

Min 0
Max 10

Wij werken dagelijks hard met één doel: ‘alles voor enthousiaste klanten’. Het is dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn. Op elk compliment zijn wij trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij op een gerichte manier onze dienstverlening verbeteren.

 

Daarom vragen wij klanten die een product of dienst hebben afgenomen ons te beoordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed beeld geven van de praktijk.

 

8.9 gemiddeld | 41.476 reviews | 40.182 aanbevelingen

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Barneveld


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed geholpen


  • Broekhuis Opel Barneveld
  • Datum geplaatst: 21 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Crossland X

gert

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Assen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Een auto gekocht bij Broekhuis te Haarlem en geholpen door Verkoper dhr. Jawad Reghai. Geweldig geholpen en uitstekende service, Afspraken worden 100% nagekomen.


  • Broekhuis Volvo Assen
  • Datum geplaatst: 21 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Skoda Octavia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Auto was snel klaar en volgens afspraak gedaan


  • Broekhuis Ford Harderwijk
  • Datum geplaatst: 20 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


De ontvangst was correct en vriendelijk. De monteur kleed goed uit wat er ging gebeuren. De ruimte om toeverblijven was aangenaam.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 20 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V40

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Heldere uitleg


  • Broekhuis Ford Harderwijk
  • Datum geplaatst: 20 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Kuga

Vaan der Velpen

Mijn ervaring met Broekhuis Autoschade Assen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik wordt altijd correct te woord gestaan door Peter van de werkplaats in Hoogeveen. De schade werd gerepareerd in Assen. Naast de reparatie zijn er nog een paar punten gecontroleerd en ik stapte in een schone, gestofzuigde auto. Wat een service!


  • Broekhuis Autoschade Assen
  • Datum geplaatst: 20 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Schadeherstel
  • Voertuig: Volvo V60 Twin Engine

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Autoschade Beverwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


De heer Aad Wester heeft de schade zeer goed beoordeeld en overlegd. Bij de offerte als ook bij de aflevering. Heldere en duidelijke communicatie, goed afgewogen aan de hand van leefdtijd en waarde van de auto. Rimisky heeft ook geweldig werk afgeleverd waarna ik de Aygo weer aan alle kanten schoon en schitterend in ontvangst mocht nemen! Leuk en interessant idee om tevens foto's te sturen!


  • Broekhuis Autoschade Beverwijk
  • Datum geplaatst: 20 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Schadeherstel
  • Voertuig: Toyota Toyota Aygo

Ruiter

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Bijzonder goed en plezierig begeleid tijdens de aankoop van onze auto. Mark Franken heel erg bedankt.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 20 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Mokka X


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor uw review. Wat fijn dat u zo prettig bent geholpen door onze collega Mark. Broekhuis doet alles voor een enthousiaste klant. Wij wensen u veel veilige kilometers toe!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Aardige medewerkers, gastvrij


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 20 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Zafira Tourer


Broekhuis

Geacht klant, bedankt voor uw mooie cijfer. Wij zien u graag een volgende keer weer!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Assen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


goed geinformeerd over de werkzaamheden en vlot geholpen


  • Broekhuis Volvo Assen
  • Datum geplaatst: 19 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V70


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen u nog een lange tijd van dienst te mogen zijn. Veel veilige kilometers gewenst en graag tot een volgende keer!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Bij Broekhuis Almelo is iedereen efficiënt in het werk en bijzonder klantvriendelijk!! Al jaren klant en altijd tevreden als het gaat om reparaties of aanschaf van een andere auto.


  • Broekhuis Peugeot Almelo
  • Datum geplaatst: 19 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 2008


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor uw jarenlange vertrouwen in Broekhuis. Wij zijn erg blij met u als klant. Wij hopen u nog een lange tijd van dienst te mogen zijn!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Barents

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Goede receptie fijn geholpen


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 19 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer+


Broekhuis

Geachte klant, bedank dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij hopen u graag een volgende keer weer te zien op onze vestiging!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


snel en doelgericht


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 19 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra Notchback


Broekhuis

Geachte klant, van harte gefeliciteerd met uw Opel Astra. Wij zijn ervan overtuigd dat u veel plezier gaat beleven aan uw Opel. Veel veilige kilometers gewenst!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Zakelijk netjes en duidelijke afhandeling van service beurt. Zowel bij het brengen als halen van de auto.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 19 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V60


Broekhuis

Geachte klant, wij zijn blij dat u zo tevreden bent over onze service. Wij doen alles voor een enthousiaste klant! Wij wensen u veel veilige kilometers toe in uw Volvo V60!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Amersfoort


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Vriendelijk personeel


  • Broekhuis Ford Amersfoort
  • Datum geplaatst: 19 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Grand C-Max


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Wil

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ontvangst heel snel en prettig en mijn auto loopt na de beurt als een zonnetje.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 19 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Adam


Broekhuis

Geachte klant, bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Uw Opel Adam is weer helemaal gereed om veilig de weg op te gaan. Veel veilige kilometers gewenst!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wij komen uit Drenthe en het voelde als een warme douche, we zijn erg prettig geholpen. En iedereen heeft erg goed zijn best gedaan. We zijn zeer tevreden klanten.


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 19 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Meriva


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel veilige kilometers toe in uw Opel Meriva!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Weijenborg

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Uw verkoper Dirk sluit precies aan bij de wens van de klant omdat hij zeer goed luisterd en niet een standaard verhaal afdraaid


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 19 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Insignia Sports Tourer


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor het achterlaten van uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo prettig bent geholpen door onze verkoopadviseur Dirk. Wij zijn ervan overtuigd dat u veel plezier gaat beleven aan uw nieuwe Opel Insignia!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Hoogeveen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Klantvriendelijk. Er wordt meegedacht en gezocht naar een passende oplossing


  • Broekhuis Volvo Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 18 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc70


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor uw beoordeling. Wij willen u hoe dan ook helpen, daar staan wij voor!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Barneveld


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Goed en vriendelijk


  • Broekhuis Opel Barneveld
  • Datum geplaatst: 18 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila


Broekhuis

Geachte klant, bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent! Wij hopen u graag een volgende keer weer op onze vestiging te zien!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

  • 1/2074

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact