Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.7
Gebaseerd op
12.146 beoordelingen
11.721
aanbevelingen

Gemiddeld

8.8
3.510
beoordelingen

Aanschaf auto

8.6
7.468
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
422
beoordelingen

Lease

8.9
746
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Zwolle

Mijn ervaring met Broekhuis Meppel


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Zeer prettig 1e ervaring met broekhuis Meppel. Vanaf het telefonisch contact tot de aankoop van de auto zeer goed geholpen. Er wordt meer dan voldoende aandacht gegeven aan de klant. Vragen en voorstellen worden serieus beantwoordt. Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is dan ook meer dan uitstekend verlopen. ES Zwolle


  • Broekhuis Meppel
  • Datum geplaatst: 26 mei 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Ford Ka

Mijn ervaring met Broekhuis Lelystad


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Wagen gekocht in vestiging Lelystad, alles verliep zeer naar wens: verkoper uiterst vriendelijk en meedenkend en de aflevering was perfect geregeld.


  • Broekhuis Lelystad
  • Datum geplaatst: 26 mei 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Corsa

Nanlohy - van der Molen

Mijn ervaring met Broekhuis Ede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben prima geholpen


  • Broekhuis Ede
  • Datum geplaatst: 25 mei 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Elst


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Broekhuis denkt erg mee met de klant en de medewerkers laten dat in hun dienstverlening heel duidelijk zien. Een professionele, betrouwbare garage met wie goed te communiceren is. Waardevol adres!


  • Broekhuis Elst
  • Datum geplaatst: 24 mei 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra Station Wagon

Mijn ervaring met Broekhuis Zwolle


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Bij de laatste jaarbudget was ik zelf niet in staat de auto op te halen. Hij werd keurig voor de deur afgeleverd en eerder had ik al een lift naar huis gekregen. Super die service


  • Broekhuis Zwolle
  • Datum geplaatst: 24 mei 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Krikke

Mijn ervaring met Broekhuis Meppel


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Op 16 mei grote onderhoudsbeurt gehad, kreeg een LUNS aangeboden die erg goed was. Werd gebeld tijdens de LUNS dat er meer kosten aan kwamen en in zeer goed overleg is deze naar alle tevredenheid uitgevoerd. Vakmanschap en klantvriendelijkheid vierd bij Broekhuis Meppel de boven toon. Mvg: Roelof Krikke.


  • Broekhuis Meppel
  • Datum geplaatst: 24 mei 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford B-Max

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima service


  • Broekhuis Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 24 mei 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot Peugeot 107

Boensma

Mijn ervaring met Broekhuis Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima ervaring. Altijd behulpzaam, zorgzaam en correct!


  • Broekhuis Enschede
  • Datum geplaatst: 23 mei 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 308

van Steen

Mijn ervaring met Broekhuis Schade Barneveld


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


bijzonder snel geholpen, uitermate vriendelijk te woord gestaan, behalve de reparatie binnen een dag uitgevoerd hebben ze ook nog de bandenspanning gecheckt en ruitenwasservloeistof aangevuld. Kijk, dat wijst erop dat ze echt om je geven als klant. Nooit eerder meegemaakt.


  • Broekhuis Barneveld
  • Datum geplaatst: 23 mei 2017
  • Reden van bezoek: Schade
  • Voertuig: Volvo V70

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Doorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Auto werd gehaald en teruggebracht (90 jaar). Noodzakelijke verbeteringen werden zakelijk besproken. Sneller dan verwacht werd afgeleverd. Uitstekende service.


  • Broekhuis Doorn
  • Datum geplaatst: 21 mei 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Brink

Mijn ervaring met Broekhuis Veenendaal


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ben zeer vriendelijk en correct geholpen door afdeling verkoop aflevering van een occasion Ford Fiesta hoop met veel plezier deze Ford te rijden dank voor de service


  • Broekhuis Veenendaal
  • Datum geplaatst: 19 mei 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Ford Fiesta

Hoeksema

Mijn ervaring met Broekhuis Zeewolde


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Geweldige service! Vanwege ziekte kon ik onverwachts niet zelf mijn auto brengen en halen. Geen probleem. Het werd keurig geregeld en de auto werd weer voor de deur afgeleverd.


  • Broekhuis Zeewolde
  • Datum geplaatst: 19 mei 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Fabia

Mijn ervaring met Broekhuis Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettig en professioneel geholpen door rijk verder ook vriendelijk personeel.


  • Broekhuis Harderwijk
  • Datum geplaatst: 19 mei 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Vivaro

Kromdijk

Mijn ervaring met Broekhuis Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Word altijd goed geholpen bij welke vestiging ik ook kom ,ik ben met mijn bedrijfsauto bij broekhuis en met m n eigen auto . Hoe klein t probleem is of hoe groot jullie zijn altijd klantgericht en Zeer duidelijk in het doen van de service . Mijn dank daarvoor


  • Broekhuis Epe
  • Datum geplaatst: 18 mei 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Zeist


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Bij uw receptie wordt ik altijd correct en vriendelijk behandeld. Er was even een klein minpuntje betreffende mijn afspraak. Het ging om het vervangen van een schokbreker. Stond niet in het systeem, gewoon vergeten door een van de medewerkers. Het was geen probleem, er werd snel gehandeld,het werd snel opgelost. Na amper een uur kon ik met een goed gevoel richting huis.


  • Broekhuis Zeist
  • Datum geplaatst: 18 mei 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Wehnes

Mijn ervaring met Broekhuis Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben prima en ter zaken kundig geholpen. Ben zeer tevreden. Ik wens jullie verder veel succes..


  • Broekhuis Doetinchem
  • Datum geplaatst: 18 mei 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Insignia Limousine Nb

Wielinga

Mijn ervaring met Broekhuis Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


We werden prima ontvangen en zeer goed geholpen door de heer Dennis Berghuis. Uitleg en vakkundigheid helemaal top!


  • Broekhuis Lelystad
  • Datum geplaatst: 18 mei 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Peugeot 108

Mijn ervaring met Broekhuis Hoogeveen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ben prettig geholpen ze hebben me gebeld over een enkele reparatie en/of vervangende onderdelen. Auto was keurig gewassen al met al Broekhuis Hoogeveen is aan te bevelen!!


  • Broekhuis Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 18 mei 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Mondeo

Muter

Mijn ervaring met Broekhuis Emmen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Bij Broekhuis Emmen wordt ik altijd prima geholpen. Dit geldt voor de mensen van de receptie, de monteurs, de verkopers, enz. De mensen zijn vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en heerlijk "No Nonsense". Hier kunnen andere garagebedrijven een voorbeeld aan nemen.


  • Broekhuis Emmen
  • Datum geplaatst: 18 mei 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Octavia

Van der Kolk

Mijn ervaring met Broekhuis Assen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Snelle service, wordt mee gedacht, altijd vriendelijk en ook per mail prima afspraken inplannen


  • Broekhuis Assen
  • Datum geplaatst: 18 mei 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Octavia

  • 1/608

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

< terug