Onze klanten aan het woord

Complimenten en een kritische noot

Min 0
Max 10

Wij werken dagelijks hard met één doel: ‘alles voor enthousiaste klanten’. Het is dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn. Op elk compliment zijn wij trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij op een gerichte manier onze dienstverlening verbeteren.

 

Daarom vragen wij klanten die een product of dienst hebben afgenomen ons te beoordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed beeld geven van de praktijk.

 

9.0 gemiddeld | 49.711 reviews | 48.223 aanbevelingen

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almere


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Receptie is zeer klantgericht en denkt mee met de klant


  • Broekhuis Peugeot Almere
  • Datum geplaatst: 4 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Hyundai I20

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almere


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Uitstekende service


  • Broekhuis Peugeot Almere
  • Datum geplaatst: 4 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 208

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Ede


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


prettige ontvangst


  • Broekhuis Opel Ede
  • Datum geplaatst: 4 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Van den Berg

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Ede


Cijfer: 6 Beveelt ons aan


Bij de afspraak goed geholpen maar nu maar wachten op mijn bestelde lakstift.


  • Broekhuis Opel Ede
  • Datum geplaatst: 3 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


goede service


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 3 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Vivaro-2 2.0Cdti/84Kw-E4 2.9T L2h1 Crewcab

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almere


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik heb de auto nodig voor mijn werk en hoef voor een kleine beurt niet de hele dag te wachten. Medewerkers doen hun best om mij zo snel mogelijk te helpen. TOP!


  • Broekhuis Peugeot Almere
  • Datum geplaatst: 2 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 2008

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Amersfoort


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima service! Er wordt op duidelijke wijze goed advies gegeven over de zaken die moeten gebeuren aan de auto.


  • Broekhuis Ford Amersfoort
  • Datum geplaatst: 2 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Jan Hofman

Mijn ervaring met Broekhuis Autoschade Lelystad


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Heel goede service, klantenservice uitstekend, aflevering van de auto goed


  • Broekhuis Autoschade Lelystad
  • Datum geplaatst: 2 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Schadeherstel
  • Voertuig: Opel Astra

Jan Hofman

Mijn ervaring met Broekhuis Autoschade Lelystad


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Heel goede service, k


  • Broekhuis Autoschade Lelystad
  • Datum geplaatst: 2 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Schadeherstel
  • Voertuig: Opel Astra

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Geweldige, persoonlijke service in het traject om een auto te kiezen, en de aflevering was een feestje.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 2 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Id.3 Pro 150 Kw

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Zijn prettig geholpen met de aankoop van de onze nieuwe autgo


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 1 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Renault Talisman

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Eerlijk advies en alle afspraken nagekomen


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 1 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Grandland X

Weijers

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Wageningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


prettig geholpen door de toppers van team Broekhuis Wageningen


  • Broekhuis Opel Wageningen
  • Datum geplaatst: 1 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila

Oldhoff

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


de auto werd na de beurt gewassen weer netjes thuis afgeleverd


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 1 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka

Verwijs

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Barneveld


Cijfer: 10


De juiste informatie ontvangen en daarom een nieuwe Mokka gekocht


  • Broekhuis Opel Barneveld
  • Datum geplaatst: 1 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Mokka

Walters

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettig


  • Broekhuis Peugeot Enschede
  • Datum geplaatst: 1 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 307

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Wij zijn goed geholpen. Smiddags hoorden we pas dat we een grote beurt moesten laten doen.Wren we niet op voorbereid.Dus konden we de auto pas later ophalen.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 1 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Dronten


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben altijd vriendelijk geholpen


  • Broekhuis Opel Dronten
  • Datum geplaatst: 1 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Matiz

Arends

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 5


Kritisch zijn op eigen werk is niet het sterkste punt. De auto, welke gekocht bij Opel broekhuis inclusief het duurdere garantiepakket, is nog geen jaar in het bezit echter de dealer durft mij te vertellen dat bepaalde zaken toch versleten zijn. Bijvoorbeeld het koppelingspedaal rubber en vraagt dan nog netjes of ik daar alstublieft voor wil betalen. Ik vraag mij dan af waarvoor ik het duurdere onderhoudspakket heb betaald bij aanschaf inclusief onderhoudsbeurt en controle op meerdere punten door de Opel dealer. Waarom stelt de dealer zich de vraag niet: is dit eerlijk en redelijk om te vragen kijkend naar de historie? Heb ik mijn werk wel goed uitgevoerd conform hetgeen afgesproken tijdens de verkoop?


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 1 augustus 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Zeist


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen bij de receptie


  • Broekhuis Volvo Zeist
  • Datum geplaatst: 31 juli 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V60

  • 1/2486

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact