Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.6
Gebaseerd op
12.007 beoordelingen
11.586
aanbevelingen

Gemiddeld

8.7
3.461
beoordelingen

Aanschaf auto

8.6
7.385
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

8.4
421
beoordelingen

Lease

8.9
740
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Broeksema

Mijn ervaring met Broekhuis Assen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima geholpen. Volgens afspraak alles uitgevoerd. De auto werd zelfs gewassen en van binnen uitgezogen. Top!!


  • Broekhuis Assen
  • Datum geplaatst: 23 maart 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Skoda Octavia

Muilkens

Mijn ervaring met Broekhuis Almelo


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Zeer vriendelijk behandeld en een perfecte onderhoudsbeurt aan de auto,


  • Broekhuis Almelo
  • Datum geplaatst: 23 maart 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 308

Kox

Mijn ervaring met Broekhuis Amersfoort


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik werd geweldig geholpen bij de receptie alles werd direct gedaan ook mijn auto is gewassen na de servicebeurt wat ook nog eens goed was gedaan.


  • Broekhuis Amersfoort
  • Datum geplaatst: 23 maart 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Neezen

Mijn ervaring met Broekhuis Enschede


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ervaring met Peugeot Broekhuis locatie Enschede is te omschrijven als, betrokken en men word niet als nummer behandeld, maar als persoon. Snel bereikbaar en duidelijk in wat er gebeurt met de auto, goede en snelle service. Zeer vriendelijk en hulpvaardig aan de balie en zou er zeker weer een auto kopen, nu mijn Peugeot 508Sw in onderhoud bij Broekhuis Peugeot en blijf dit zeker doen.


  • Broekhuis Enschede
  • Datum geplaatst: 23 maart 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Peugeot 508

Mijn ervaring met Broekhuis Steenwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Auto voor een jaarbeurt en APK naar garage geweest. Bij ophalen aangenaam verrast door schoongemaakte binnenkant van de voorruit en uitgezogen voormatten. Klasse.


  • Broekhuis Steenwijk
  • Datum geplaatst: 23 maart 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Renault Megane Scenic

Rabelink

Mijn ervaring met Broekhuis Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Professioneel personeel ondanks de drukte goed geholpen.


  • Broekhuis Harderwijk
  • Datum geplaatst: 23 maart 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volvo V50

Hoogendoorn

Mijn ervaring met Broekhuis Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Voor de eerste beurt van onze Volvo werd de auto opgehaald in Velp (!) door uiterst vriendelijke heer, tussentijds goed op de hoogte gehouden en in de loop van de middag stond de auto weer op de oprit. Prettig, behulpzaam, simpelweg gewoon meer dan uitstekende service door Broekhuis Volvo, dank!


  • Broekhuis Harderwijk
  • Datum geplaatst: 23 maart 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo S60 Cross Country

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Houten


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer correcte aanpak, heldere afspraken vooraf die ook stuk voor stuk zo zijn nagekomen. Enthousiasme voor product en service van zowel dhr. Roos als manager after sales als die van vestigingsdirecteur Tax zijn erg aanstekelijk.


  • Broekhuis Houten
  • Datum geplaatst: 22 maart 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Land Rover Range Rover

Westerhof

Mijn ervaring met Broekhuis Assen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik heb via internet een Volvo S60 gekocht en ben zeer tevreden over de afhandeling door het team van Broekhuis Assen. Met name mijn contactpersoon de heer Langbroek heeft de aankoop en inruil professioneel begeleid.


  • Broekhuis Assen
  • Datum geplaatst: 20 maart 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Volvo S60 Cross Country

Mijn ervaring met Broekhuis Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Broekhuis is een autobedrijf waar je echt klant bent!! Men luistert naar je wensen en maken deze waar!! TOP!


  • Broekhuis Harderwijk
  • Datum geplaatst: 20 maart 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Ford Mondeo

van Dijk

Mijn ervaring met Broekhuis Emmen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben goed geholpen bij mijn vraag over de laatste rekeningen


  • Broekhuis Emmen
  • Datum geplaatst: 19 maart 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Seat Altea

Paulus

Mijn ervaring met Broekhuis Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik heb recent mijn 2e auto gekocht bij Broekhuis Ford in Harderwijk. Dit is niet alleen vanwege de prettige auto, maar ook vanwege alle service. Dit start op het moment dat ik mijn oude auto wil inleveren tot het moment dat ik met mijn nieuwe auto wegrijd. De verkoper denkt mee en geeft advies voor de passende auto en verzekering. Alles komt bij elkaar en zorgt er bij voor dat ik met een tevreden gevoel wegrijd.


  • Broekhuis Harderwijk
  • Datum geplaatst: 19 maart 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Ford Fiesta

Kampmann

Mijn ervaring met Broekhuis Lelystad


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Al sinds 9 jaar mijn auto bij Broekhuis in de service (sinds ik een Opel Corsa bij deze garage heb gekocht) en daarvoor al met een Opel Movano bij een andere Broekhuis-garage. Ik heb zelf geen verstand van auto's maar ben wel afhankelijk van de mijne. Ze zijn niet goedkoop, maar ik heb het gevoel, dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat gevoel is voor mij belangrijk. Recent overgegaan tot de aankoop van een nieuwe Opel Corsa. Ik kreeg ruim de tijd voor alle (veel!) vragen en overwegingen en zal dus ook de komende jaren klant blijven.


  • Broekhuis Lelystad
  • Datum geplaatst: 19 maart 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Hans Haanappel

Mijn ervaring met Broekhuis Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Een auto is niet zomaar iets. Ik ben er afhankelijk van en kost me, relatief, veel geld. Wat kun je dan meer wensen dan onderhoudt te laten uitvoeren door Broekhuis Zeewolde? Ik zou het niet weten. Eerlijk, betrouwbaar en een geweldige service!


  • Broekhuis Zeewolde
  • Datum geplaatst: 18 maart 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-C

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


De klantvriendelijkheid van zowel baliemedewerkers als monteurs ervaar ik als zeer prettig.


  • Broekhuis Groningen
  • Datum geplaatst: 18 maart 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V70

Hoeve

Mijn ervaring met Broekhuis Nijkerk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


wij zijn uitstekend geholpen en mochten tot een aankoop overgaan.


  • Broekhuis Nijkerk
  • Datum geplaatst: 17 maart 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Meriva

Bernard Verhoeven

Mijn ervaring met Broekhuis Dronten


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Gewoon een perfecte service en dienstverlening van Opel Broekhuis. Alle lof!


  • Broekhuis Dronten
  • Datum geplaatst: 17 maart 2017
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Zafira Tourer

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Apeldoorn


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


We zijn uiterst vakkundig, correct en vriendelijk geholpen.


  • Broekhuis Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 17 maart 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Hendriks

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


ophaal service en breng service uitstekent


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 17 maart 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Van Houwelingen

Mijn ervaring met Broekhuis Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer goede ervaringen met Broekhuis zowel in Enschede als in Almelo. Je wordt netjes behandeld en adequaat geholpen. Zowel bij de afdeling verkoop als door de monteur die het onderhoud doet. Ik zou iedereen aanbevelen om hier een nieuwe auto te kopen. Sebastiaan van Houwelingen


  • Broekhuis Almelo
  • Datum geplaatst: 17 maart 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Bmw 5Er Reihe

  • 1/601

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

< terug