Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.4
Gebaseerd op
911 beoordelingen
861
aanbevelingen

Gemiddeld

8.4
911
beoordelingen

Lease


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


ben goed geholpen.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 13 oktober 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Opel Astra

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zoals altijd wederom een meer dan prima service door het Broekhuis team!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 4 oktober 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volvo Xc90 T8 Twin Engine

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


De airco is voor de derde keer lek, daar baal ik van jammer genoeg. De mensen zijn allemaal aardig, in dergelijk geval heb je echter daar niet veel aan.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 3 oktober 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Octavia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Over het algemeen ben ik prettig geholpen. Wat ik heel storend vond is dat mijn brandstofpas gestuurd is naar een adres waar ik al twee jaar niet woon.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 2 oktober 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Mini Clubman Cooper

Vorst

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Hoewel de communicatie af en toe verwarrend was i.v.m. het vertrek van de contactpersoon beschouw ik broekhuis Lease als een ogenschijnlijk solide en klantgerichte leaseorganisatie


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 1 oktober 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Hyundai Kona

Krommendijk

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Top


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 1 oktober 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Mercedes-Benz Cla 180 D

Gootjes-van Osnabrugge

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Altijd vriendelijk personeel.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 29 september 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


x


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 24 september 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Peugeot 208

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


nvt


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 17 september 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Mercedes-Benz Vito

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima Service!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 17 september 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford Fiesta

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


nvt


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 16 september 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Renault Megane

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


niet van toepassing.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 16 september 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volvo V40

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


niet van toepassing.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 16 september 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volvo V40

J. Post

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8


De auto is een goede familie auto. Ik gebruik deze vooral voor zakelijk gebruik. Daarvoor is deze niet geschikt. Mijn grootste probleem is het navigatiesysteem. Dit is nl verouderd en niet bruikbaar. Daarvoor heb ik een eigen systeem moeten aanschaffen.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 12 september 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford C-Max

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 6 Beveelt ons aan


Geen nog.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 11 september 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Superb

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


er wordt altijd netjes afgestemd met mij. ook persoonlijke kaartjes wie mijn auto gecontroleerd en gerepareerd heeft. dat vind ik erg attent. wilde nog een kaart terugsturen, maar dat heb ik helaas niet meer gedaan...


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 11 september 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford Fiesta

van den Belt

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 6 Beveelt ons aan


Prima niets bijzonders extras of opvallends. is erg procesmatig.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 10 september 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Bmw X1 Sdrive20i

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Heel net bedrijf de Broekhuis groep


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 10 september 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Peugeot 2008

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Blij met de servicedealer in Amersfoort


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 9 september 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Citroen C4 Picasso

H.A. van Zwol

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Snelle service, duidelijke communicatie. Kortom, zeer tevreden!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 9 september 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Renault Clio


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact