Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.4
Gebaseerd op
718 beoordelingen
681
aanbevelingen

Gemiddeld

8.4
718
beoordelingen

Lease


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


goed geholpen bij de receptie en veel dank verschuldigd aan hem, de werkvoorbereider/calculator voor zijn werk. Ook de monteur voor zijn geleverde kwaliteit voor de onderhoud aan mijn auto wordt door mij gewaardeerd.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 30 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Opel Astra Station Wagon X1.6Xel

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Vriendelijk geholpen en ook nog check of alles geregeld was


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford Focus

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


fijne en vriendelijke service. Er werd goed meegedacht en duidelijke communicatie.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volvo Xc40

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 5


De auto werd bij het afleveren direct overhandigt zonder enige toelichting of instructie en er stond al ruim 150 kilometer op de teller.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Polo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima geholpen


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 25 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Karoq

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Door de medewerkers van Broekhuis Lease word ik altijd correct geholpen.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 24 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Opel Crossland X

Bals

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


ik ben prettig geholpen door de sales afdeling van broekhuis


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 23 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford Focus

Wijnen

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goede ervaring, prima service!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 23 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Audi A6 Avant

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Broekhuis heeft een breed netwerk met veel mogelijkheden en weten die op een goede manier te benutten. HIermee is Broekhuis voor ons een prettige en waardevolle partner om mee samen te werken.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 23 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Kodiaq

Prins

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Professioneel en klantvriendelijk geadviseerd en deal gesloten. Complimenten voor accountmanager Ewout Leerink en zijn collega's.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 23 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Bmw 320I

Flohil

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 6


De ondersteuning bij het uitzoeken van een auto was perfect. De communicatie bij het afleveren was heel erg slecht. Bij het uitrijden van de dealer was een paaltje geraakt waardoor de levering moest worden uitgesteld (vervelend, maar kan natuurlijk gebeuren). Ik gaf aan dat ik mijn vorige auto al had ingeleverd en dat ik graag op de hoogte gehouden over de reparatie. Er werd niet meegedacht over vervangend vervoer en ik ben ook niet op de hoogte gehouden van de vorderingen. Toen ik hier zelf over terug belde werd mij weer beloofd dat ik op de hoogte gehouden zou worden, maar ook dit gebeurde niet.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 22 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Octavia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Ik ben erg goed geholpen bij het maken van een keuze. Echter heb ik wel gemerkt dat de auto's aan de dure kant zijn, dit zit hem vooral in de service die zij bieden richting de werkgever waardoor je wat sneller aan je maximale budget zit als bestuurder.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 22 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volvo V40

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettige dienstverlening


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 20 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Peugeot Partner

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima geholpen


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 4 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford Fiesta

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Een prima lease maatschappij


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 3 juli 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Karoq

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima service, snelle reacties, nette aflevering!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 28 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Peugeot 3008

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


ben goed geholpen door verkoper


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 27 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Opel Crossland X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik kreeg meerdere offertes en goede adviezen die me hielpen een keuze voor een nieuwe lease auto te maken. Vragen werden snel beantwoord en mijn reacties werden snel verwerkt in nieuwe offertes.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 27 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Peugeot 5008

Otten

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer tevreden over de geboden diensten bij het vervangen van de lease auto.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 27 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Octavia

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima advies en contact.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Tiguan


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact