Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.4
Gebaseerd op
699 beoordelingen
664
aanbevelingen

Gemiddeld

8.4
699
beoordelingen

Lease


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima advies en contact.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Tiguan

Slutter

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


erg prettig geholpen en te woord gestaan door Broekhuis Lease en de dealer in Ede die mijn auto heeft geleverd.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Opel Grandland X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 6


?


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Seat Ateca

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 6


Contact was prima, oplevering matig. Gehaast en ondeskundig


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Arteon

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Top service!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford-Cng-Technik Mondeo Hybrid

Drenth

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Zeer klantgerichte dienstverlening!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Caddy

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima geholpen, goed meegedacht.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Opel Grandland X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


communicatie ging prima, netjes afgeleverd.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford Focus

Nijhof

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goed en snel geholpen, prima service!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Citroen C4 Spacetourer

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goede service en alle afspraken nakomen, dat is belangrijk in de zakelijke markt.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Renault Clio

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Bij de dealer werd ik naar volle tevredenheid geholpen bij het bekijken van de 3008 en de 5008. Vervolgens de auto alvast laten reserveren en de berekening laten maken door de leasemaatschappij. De auto was diezelfde dag al van de site gehaald. Op moment dat de papieren getekend waren kon ik de auto binnen twee weken ophalen. Fantastisch snel en goed geregeld!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 25 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Peugeot 5008

Zwarteveen

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima uitleg gehad bij overdracht van de nieuwe Peugeot 5008.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 25 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Peugeot 5008

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 6


Tijdens het maken van een keuze m.b.t. de nieuwe auto ben ik zeer slecht geadviseerd, werden beloftes om mij te informeren niet nagekomen en is de uiteindelijke toezegging m.b.t. de leverdatum van de auto niet nagekomen. Van uit ons bedrijf zijn wij verplicht om via Broekhuis te leasen maar zal ik bij de keuze voor een nieuwe leaseauto het contact via mijn werkgever laten lopen. Het enige waar ik wel uitermate tevreden over ben is het contact met de service afdeling wanneer er een storing aan de auto is. Dennis heeft altijd een goed advies en staat altijd voor me klaar. Helaas heb ik ook andere ervaring met de commerciële afdeling waarom ik daar geen contact meer mee zal opnemen. Daar word alleen van uit de belangen voor Broekhuis gehandeld en niet naar de behoefte van een berijder geluisterd of geholpen.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 25 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Citroen C5 Aircross

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Snel geregeld


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 21 mei 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Nissan Nissan Qashqai

van Asselt

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Goede adviezen, begeleiding en afronding!


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 20 mei 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volvo V60

Wieringa

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 6


Verkoper in Ede Menno Cremer heeft uiteindelijk een complete Opel kunnen samenstelling in tegenstelling Broekhuis Lease.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 20 mei 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Opel Insignia Sports Tourer

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


nvt


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 18 mei 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Seat Leon St

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 6


De service bij aflevering kan beter


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 17 mei 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Volkswagen Passat

van der Sluijs

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Hele klantvriendelijke houding bij Broekhuis in Veenendaal.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 17 mei 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Ford Galaxy

Goud

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Werd direct, zeer prettig en goed geholpen en had binnen een halfuur de offerte voor de auto die ik wilde hebben. De aflevering was een feestje.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 17 mei 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Skoda Superb


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact