Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.9
Gebaseerd op
9.588 beoordelingen
9.291
aanbevelingen

Gemiddeld

8.9
9.588
beoordelingen

Aanschaf auto


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Jaguar Utrecht


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Bijzonder vriendelijk ontvangen en overal alle service, coulance en medewerking gekregen! Helemaal super!


  • Broekhuis Jaguar Utrecht
  • Datum geplaatst: 21 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Jaguar Jaguar Xe

Huizing Buiter

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Zoals altijd weer prettig zaken kunnen doen! Fiijne mensen aan het werk daar.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 21 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V60


Broekhuis

Geachte heer Huizing Buiter, Dank u wel voor de mooie waardering. Hartelijke gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij willen u niet alleen vandaag, maar ook morgen als tevreden klant. Daarom helpen wij u zoals u dat van ons verlangt. Veel rij plezier gewenst.


  • Datum geplaatst 21 januari 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Hengelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer prettig geholpen bij de aankoop van een auto


  • Broekhuis Peugeot Hengelo
  • Datum geplaatst: 20 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot 208

Koster Services

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Rijssen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


prettig zaken gedaan


  • Broekhuis Peugeot Rijssen
  • Datum geplaatst: 20 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot Partner

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Zeist


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Contact met persoon ter aflevering auto was uitstekend, vandaar de 8. Ontvangst bij receptie ben ik minder tevreden over. Dat je moet wachten op iemand die aan de telefoon is (met klant) vind ik zeer acceptabel / normaal, echter indien de receptionist daarnaast met andere collega een gesprek heeft, vind ik het zeer klantonvriendelijk om daar mee verder te gaan ipv even te onderbreken en bijv te zeggen "Welkom, heeft u een korte vraag? zo niet dan rond ik snel dit gesprek af en kom dan bij u". Ik had namelijk een korte vraag "waar vind ik de persoon waar ik een afspraak mee heb".


  • Broekhuis Ford Zeist
  • Datum geplaatst: 20 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford-Cng-Technik Mondeo Hybrid


Broekhuis

Geachte klant, Op de eerste plaats onze excuses voor wachten en het niet aanspreken aan de servicebalie. Hartelijk dank voor uw feedback hierover. Dit voorval nemen wij serieus en gaan dit ook intern bespreken zodat het niet meer kan voor komen. Goed om te horen dat het bij de aflevering van uw auto uitstekend is gegaan. Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers en verwelkomen u graag de volgende keer met een klantvriendelijk ontvangst.


  • Datum geplaatst 21 januari 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima aflvering


  • Broekhuis BMW Doetinchem
  • Datum geplaatst: 20 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw 330E

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8


goed


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 20 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra

S.M. van Barneveld

Mijn ervaring met Broekhuis Land Rover Utrecht


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik heb mijn auto bij Leander gekocht en hij heeft dit heel goed gedaan.


  • Broekhuis Land Rover Utrecht
  • Datum geplaatst: 20 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Land Rover Range Rover Evoque

Bruining van den berg

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


we werden zeer goed geholpen


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 20 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Graag wat meer duidelijkheid van de verkoper.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 19 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Meriva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Nvt


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 19 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Crossland X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Nvt


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 19 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Crossland X

Van den Dool

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik heb met hulp van de verkoper een fantastische nieuwe auto gekocht. TOP VERKOPER Erwin Franken.


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 19 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Ecosport


Broekhuis

Geachte heer van den Dool, Dank u wel voor uw complimenten. Ik geef het aan Erwin door dat u zo tevreden bent over de aflevering. Wat een mooie foto van uw auto, leuk dat u die heeft bijgevoegd. Veel plezierige kilometers gewenst en graag tot een volgende keer.


  • Datum geplaatst 21 januari 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Wageningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


had afgesproken voor een proefrit met een vertegenwoordiger, maar die was bezig met een klant en ging uitgebreid zitten met die mensen terwijl ik moest wachten hij heeft wel zijn excuses aan geboden. wil dit liever niet vermelden maar daar leert hij wel van. Vedder heeft u vertegenwoordiger alles keurig geregeld.


  • Broekhuis Opel Wageningen
  • Datum geplaatst: 19 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Mokka X

Cremers

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Zeist


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Het duurde even voordat de verkoper de auto kwam uitleveren, maar daarna heeft hij ook goed de tijd genomen om alles uit te leggen. Wat me wel verbaasde is dat de adaptive cruise control nog een andere keer enabled moest worden. Waarom is dit niet meteen gedaan?


  • Broekhuis Volvo Zeist
  • Datum geplaatst: 19 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc60

GJ 0 Geertjes

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Elst


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen door iedereen


  • Broekhuis Opel Elst
  • Datum geplaatst: 19 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra+

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Occasioncenter Steenwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Super goed geholpen


  • Broekhuis Occasioncenter Steenwijk
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Ka+

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goed geholpen met vriendeljjke service


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V40

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig contact, er werd mij alle tijd gegund, proefrit was snel geregeld.


  • Broekhuis Volvo Harderwijk
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V60

Wiezer

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


De service die we kregen was super toen we een mini cooper s kochten , vriendelijke verkoper(Marijn)die alles in orde heeft gemaakt en de puntjes op de i zetten. Echt een aanrader.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Mini

  • 1/480

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact