Onze klanten aan het woord

Complimenten en een kritische noot


Wis selectie
Min 0
Max 10

Wij werken dagelijks hard met één doel: ‘alles voor enthousiaste klanten’. Het is dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn. Op elk compliment zijn wij trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij op een gerichte manier onze dienstverlening verbeteren.

 

Daarom vragen wij klanten die een product of dienst hebben afgenomen ons te beoordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed beeld geven van de praktijk.

 

9.0 gemiddeld | 11.942 reviews | 11.612 aanbevelingen

Polman

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Doorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Na overleg is het probleempje opgelost. Net als vroeger, nog steeds op en top.ga


  • Broekhuis Ford Doorn
  • Datum geplaatst: 21 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Fiesta

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Barneveld


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed geholpen


  • Broekhuis Opel Barneveld
  • Datum geplaatst: 21 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Crossland X

gert

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Assen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Een auto gekocht bij Broekhuis te Haarlem en geholpen door Verkoper dhr. Jawad Reghai. Geweldig geholpen en uitstekende service, Afspraken worden 100% nagekomen.


  • Broekhuis Volvo Assen
  • Datum geplaatst: 21 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Skoda Octavia

Ruiter

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Bijzonder goed en plezierig begeleid tijdens de aankoop van onze auto. Mark Franken heel erg bedankt.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 20 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Mokka X


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor uw review. Wat fijn dat u zo prettig bent geholpen door onze collega Mark. Broekhuis doet alles voor een enthousiaste klant. Wij wensen u veel veilige kilometers toe!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Aardige medewerkers, gastvrij


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 20 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Zafira Tourer


Broekhuis

Geacht klant, bedankt voor uw mooie cijfer. Wij zien u graag een volgende keer weer!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


snel en doelgericht


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 19 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra Notchback


Broekhuis

Geachte klant, van harte gefeliciteerd met uw Opel Astra. Wij zijn ervan overtuigd dat u veel plezier gaat beleven aan uw Opel. Veel veilige kilometers gewenst!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Lelystad


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wij komen uit Drenthe en het voelde als een warme douche, we zijn erg prettig geholpen. En iedereen heeft erg goed zijn best gedaan. We zijn zeer tevreden klanten.


  • Broekhuis Opel Lelystad
  • Datum geplaatst: 19 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Meriva


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel veilige kilometers toe in uw Opel Meriva!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Weijenborg

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Uw verkoper Dirk sluit precies aan bij de wens van de klant omdat hij zeer goed luisterd en niet een standaard verhaal afdraaid


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 19 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Insignia Sports Tourer


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor het achterlaten van uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo prettig bent geholpen door onze verkoopadviseur Dirk. Wij zijn ervan overtuigd dat u veel plezier gaat beleven aan uw nieuwe Opel Insignia!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Hoogeveen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Klantvriendelijk. Er wordt meegedacht en gezocht naar een passende oplossing


  • Broekhuis Volvo Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 18 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc70


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor uw beoordeling. Wij willen u hoe dan ook helpen, daar staan wij voor!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goed geholpen bij aankoop auto


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 18 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Mokka X


Broekhuis

Geachte klant, van harte gefeliciteerd met uw nieuwe Opel Mokka X. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe!


  • Datum geplaatst 20 oktober 2020

Mulder

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettige en vlotte behandeling


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 17 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Crossland X

Hulsbeek

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almelo


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed en vriendelijk geholpen.


  • Broekhuis Peugeot Almelo
  • Datum geplaatst: 17 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot 108

Eskens-van Rijssen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Je kunt goed overleggen wat je wilt onder genot van bakkie koffie nemen de tijd voor je


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 17 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Crossland X

Vermeulen

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Zeist


Cijfer: 5


Verkoper was niet zorgvuldig in informatieverstrekking tijdens koopproces. Toen dit voor het opleveren van de auto aan het licht kwam, heeft hij zich niet ingespannen voor een oplossing. Was slecht bereikbaar. Bij aflevering van de auto bleek ook nog eens dat de tank vrijwel leeg was, terwijl we een halfvolle tank overeen waren gekomen. Slordig, onzorgvuldig en niet erg klantgericht. We hadden echt meer verwacht van Broekhuis en hopen dat dit een incident is.


  • Broekhuis Ford Zeist
  • Datum geplaatst: 16 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Fiesta

Schutten

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Assen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig geholpen door de receptie van de werkplaats. Vriendelijke monteur die tekst en uitleg heeft gegeven over de uit te voeren werkzaamheden. Garantieklus keurig gedaan.


  • Broekhuis Volvo Assen
  • Datum geplaatst: 16 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V70

Nijborg-van Bruggen

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Doorn


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima geholpen, geldt voor diverse vestigingen (Hoogeveen en Doorn).


  • Broekhuis Ford Doorn
  • Datum geplaatst: 16 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Renault Twingo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Goed voorgelicht door verkoper Hardy en goede uitleg tijdens de eerste rit.


  • Broekhuis Peugeot Almelo
  • Datum geplaatst: 16 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot 2008

De Haan

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Momenteel zou ik niets weten . Heb een goede en vriendelijke mensen in de verkoop ontmoet ( Zeewolde ) . Wens U veel succes in deze moeilijke tijd . Gr . De Haan Amsterdam .


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 16 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Bhargava

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almere


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Great experience so far. I recently bought Peugeot 508 hybrid from the showroom. Vincent was our point of contact and he was really good! The thing that impressed us more was after sales support that he provided. I would highly recommend him and Broekhuis.


  • Broekhuis Peugeot Almere
  • Datum geplaatst: 16 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot 508

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik moest wel lang wachten toen we de auto ophaalden.


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 16 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Audi A1 Sportback

  • 1/598

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact