Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.9
Gebaseerd op
8.446 beoordelingen
8.183
aanbevelingen

Gemiddeld

8.9
8.446
beoordelingen

Aanschaf auto


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Barneveld


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima service en we werden deskundig geholpen met de aankoop van onze 2e hands mokka


  • Broekhuis Opel Barneveld
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Mokka

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Barneveld


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima service en we werden deskundig geholpen met de aankoop van onze 2e hands mokka


  • Broekhuis Opel Barneveld
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Mokka

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Alles was goed voorbereid en stond klaar. De medewerkers van Broekhuis Zeewolde staan voor je klaar, nemen de tijd en nemen je vragen serieus.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Grandland X

Laar

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer prettig geholpen, goede service en erg vriendelijk!


  • Broekhuis Peugeot Almelo
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot 206+

Fortuin

Mijn ervaring met Broekhuis Occasioncenter Steenwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Een warm welkom ervaren en veel informatie gekregen over de auto waarvoor we belangstelling hadden. Deze met vol vertrouwen gekocht.


  • Broekhuis Occasioncenter Steenwijk
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Dacia Sandero

Krabbenborg

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Elst


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Na een leuke ontvangst werd ik perfect geholpen bij de aflevering van mijn nieuwe Leaseauto!


  • Broekhuis Opel Elst
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Wij zijn prettig geholpen door Patrick


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer+

Hazelhoff

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Hoogeveen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Gewoon prima qua ontvangst, advies en afronding van de deal. Enige opmerking: ik moest zelf bellen wanneer de aflevering ging plaatsvinden.


  • Broekhuis Volvo Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc40

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed geholpen. Maar we stonde n bij het verkeerde ophaaladres.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Jaguar Utrecht


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima, snel en bekwaam geholpen


  • Broekhuis Jaguar Utrecht
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Jaguar Jaguar Xe

Lennaerts

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Reageren snel en kundig, prima voorlichting, kleine beurt snel gedaan en intussen lekker zitten met koffie, fruit, krant, tijdschriften. We hebben er net een prachtige nieuwe Volvo gekocht en nu hebben we "onze eigen man in de werkplaats": Bert.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc60

Veenstra

Mijn ervaring met Broekhuis Motoren Enschede


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


ik ben goed geholpen


  • Broekhuis Motoren Enschede
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw S 1000 Xr

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Michel hagen een zeer correcte en nette verkoper. Fijn om zaken mee te doen. De entourage van de showroom kan mooier, maar is maar wat je gewend bent en verwacht. Heb ook telkens wat moeten wachten, maar lag niet direct aan jullie. tevens goede service met koffie en toilet, dus even wacht is niet erg.


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini Cooper

Maseland

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


prettig


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mini One

Wiskerke

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wij zijn zeer prettig (vlot en vriendelijk) geholpen. Van het oriënteren op een auto tot de afhandeling van de koop..heel fijn!


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra

Wetering

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


bijzonder goed geholpen. prima uitleg en er werd met de klant meegedacht.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Er werd alle tijd aan het probleem besteed tot het was opgelost


  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw 530I

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed geholpen, goede service


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Markvoort

Mijn ervaring met Broekhuis BMW Enschede


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettige ontvangst en goede verkoper, Je weet meteen waar je aan toe bent. Als je even moet wachten is er een grote tafel vol bladen, waar je lekkerder koffie krijgt. Vriendelijk personeel en de zaak heeft een open karakter


  • Broekhuis BMW Enschede
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Bmw 220I Active Tourer

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Voor het eerst een Volvo gekocht. De persoonlijke aandacht die wij ontvingen werd/wordt zeer gewaardeerd!


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 22 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc60

  • 1/423

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact