Onze klanten aan het woord

Complimenten en een kritische noot


Wis selectie
Min 0
Max 10

Wij werken dagelijks hard met één doel: ‘alles voor enthousiaste klanten’. Het is dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn. Op elk compliment zijn wij trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij op een gerichte manier onze dienstverlening verbeteren.

 

Daarom vragen wij klanten die een product of dienst hebben afgenomen ons te beoordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed beeld geven van de praktijk.

 

9.0 gemiddeld | 13.232 reviews | 12.870 aanbevelingen

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Dronten


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Aardig personeel en ben goed geholpen. Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen als je opzoek bent naar een goede auto.


  • Broekhuis Opel Dronten
  • Datum geplaatst: 21 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Golf

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Almere


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben uitstekend geholpen en geadviseerd door de verkoper. Hij was betrokken en dacht mee in mogelijkheden. Een aankoop uiteindelijk waar ik tevreden over ben


  • Broekhuis Peugeot Almere
  • Datum geplaatst: 21 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot 308

Karels

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wij zijn al jarenlang klant bij dit bedrijf vanwege de zeer prettige en correcte bediening. De wijze waarop er met ons , zowel zakelijk als persoonlijk, wordt omgegaan dwingt respect af. Er is inmiddels een relatie ontstaan die wij niet graag zouden missen.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 20 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa

Krol

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Verkoper Rob, heeft ons uitstekend geholpen!


  • Broekhuis Volvo Harderwijk
  • Datum geplaatst: 19 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V40

Aalders

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben zeer goed geholpen en zeer tevreden .


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 19 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Mazda Mazda2

Rozendom

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Rijssen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig geholpen door Henk de verkoper. goede zaken gedaan.


  • Broekhuis Peugeot Rijssen
  • Datum geplaatst: 19 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot 2008

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Bij de aankoop van mijn Volvo ben ik naar tevredenheid geholpen. Heldere uitleg bij de aflevering van mijn nieuwe auto bovendien. De verkoper nam uitgebreid de tijd en ook de aftersales was prima.


  • Broekhuis Volvo Harderwijk
  • Datum geplaatst: 18 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc60 T8 Twin Engine

Verdoorn

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Deventer


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima contact, deskundig en betrouwbaar. Wij zijn vaste klant.


  • Broekhuis Opel Deventer
  • Datum geplaatst: 18 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Crossland

Van Dijk

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


probleem na aflevering nieuwe auto werd goed opgepakt en onderdeel werd direct besteld.


  • Broekhuis Ford Harderwijk
  • Datum geplaatst: 17 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Puma

Stel

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Alle lof voor Volvo-Broekhuis.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 17 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Enschede


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig geholpen. Snelle afwikkeling.


  • Broekhuis Peugeot Enschede
  • Datum geplaatst: 17 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot Peugeot 107

van der Meer

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ondanks corona maatregelen. De hele transactie als erg prettig ervaren. De auto keurig conform afspraak afgeleverd.


  • Broekhuis Volvo Harderwijk
  • Datum geplaatst: 16 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V60

van der Meer

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ondanks corona maatregelen. De hele transactie als erg prettig ervaren. De auto keurig conform afspraak afgeleverd.


  • Broekhuis Volvo Harderwijk
  • Datum geplaatst: 16 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Meppel


Cijfer: 1


nette bus gekocht kost veel geld v reperatie gewoon een lekdoos nie best


  • Broekhuis Ford Meppel
  • Datum geplaatst: 16 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volkswagen Crafter

Disco

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Meppel


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Helder en duidelijk advies, prettig te woord gestaan en geholpen. Klein minpuntje, accesoire zat niet op auto, stond wel op de advertentie! Is telefonisch ook opgelost. Al met al prima tevreden.


  • Broekhuis Ford Meppel
  • Datum geplaatst: 16 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Fiesta

Jannenga

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Hoogeveen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Perfect geholpen en vriendelijk personeel


  • Broekhuis Ford Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 16 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford-Cng-Technik C-Max Energi

Bulthuis

Mijn ervaring met Broekhuis Peugeot Hengelo


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


ben geholpen door Naomi. en veel info gekregen en op haar advies deze auto gekocht wat me erg goed bevalt


  • Broekhuis Peugeot Hengelo
  • Datum geplaatst: 16 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Peugeot 2008

Timmers

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Amersfoort


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Altijd goed geholpen en geïnformeerd m.b.t. de aankoop. Ook op mail altijd per ommegaande een antwoord gekregen. Tot op heden fijn contact gehad met verkoper Janwillem!


  • Broekhuis Ford Amersfoort
  • Datum geplaatst: 16 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Fiesta

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Snel en vakkundig geholpen en goede after sales


  • Broekhuis Ford Harderwijk
  • Datum geplaatst: 16 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Puma

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Amersfoort


Cijfer: 2


Ik heb bij Broekhuis een gebruikte Opel Ampera-e gekocht. Tijdens de proefrit merkte ik dat er een tikkend geluid onder de motorkap vandaan kwam, dat bij het aanraken van het rempedaal stopte. Ik heb dit gemeld bij de verkoper en hij gaf aan dat dit probleem voor aflevering verholpen zou worden. Op de dag van aflevering vroeg ik de verkoper nog of zij de auto volledig opgeladen klaar konden zetten, desnoods tegen betaling van de accu inhoud. Dit zou gebeuren. Toen ik de auto kwam ophalen was de accu voor ongeveer de helft vol. De verkoper gaf desgevraagd aan of het tikkende geluid opgelost was en hij zei dat hij uitgebreid proefgereden had en dat van dit geluid niets meer te horen was. Ik zat nog geen seconde achter het stuur en hoorde het geluid direct na het starten. De verkoper en een erbij gehaalde monteur beweerden toen doodleuk dat dit geluid werd veroorzaakt door de elektromotor, en dat dit nu eenmaal zo was bij deze auto's. Ik heb tot 10 geteld en ben met een buitengewoon onprettig gevoel vertrokken (juist ja, het gevoel dat je door een tweedehands autoverkoper ongelooflijk genaaid bent). Ik laat het tikkende geluid onderzoeken door een Opel garage en zal na fatsoenlijke diagnose contact opnemen met Broekhuis Amersfoort om dit probleem op te lossen. Mijn probleem met Broekhuis oplossen zal een stuk lastiger zijn, omdat ik niet verwacht dat Broekhuis Amersfoort mijn vertrouwen kan terugwinnen.


  • Broekhuis Ford Amersfoort
  • Datum geplaatst: 16 april 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Ampera-E

  • 1/662

Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact