Wis selectie

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.2
Gebaseerd op
91 beoordelingen
85
aanbevelingen

Gemiddeld

8.3
12
beoordelingen

Aanschaf auto

8.2
79
beoordelingen

Werkplaatsbezoek


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 4


.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 22 november 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo


Broekhuis

Geachte klant, wij hebben meerdere malen geprobeerd om contact op te nemen met u. Helaas is dit nog niet gelukt. Mocht u in de gelegenheid zijn, komen wij graag met u in contact.


  • Datum geplaatst 27 november 2019

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


goede ervaring, de service is prima


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 4 oktober 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Spark

Havekes

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


goed!


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 27 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 2


Wel vriendelijk maar van afspraak tot factureing ging allesmis.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 15 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Spark


Broekhuis

Geachte klant, wij betreuren het feit dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren. Inmiddels heeft onze adviseur in Apeldoorn contact met u gehad en het voorval besproken. De situatie is intern besproken ter verbetering van toekomstige processen. We hopen het voorval hiermee naar wens te hebben afgesloten.


  • Datum geplaatst 4 september 2019

Zwartenkot

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 4


Slechte geholpen overige werkzaamheden serviceberries correct uitgevoerd


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 9 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Volt


Broekhuis

Geachte klant, wij betreuren het feit dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren. Inmiddels heeft een adviseur contact met u gehad en het voorval is met u besproken. We hopen het voorval hiermee naar wens te hebben afgesloten.


  • Datum geplaatst 14 augustus 2019

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


ben prettig geholpen en gebeld wat er gaat gebeuren plus de kosten


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 28 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Matiz

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Hele prettige ontvangst en duidelijke uitleg. Anders zou ik ook niet al vanaf 1972 bij jullie komen


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 7 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Matiz

Van der Holst

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Uitstekend en klantvriendelijk geholpen


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 12 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Spark

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Telefonische bereikbaarheid kan beter. Dit keer kreeg ik ook geen bericht dat de auto klaar stond dus moest ik zelf bellen.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 18 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Spark

Vuurens

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


vriendelijk en op de hoogte gehouden over de voortgang


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 28 september 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima service


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 2 augustus 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Spark

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Eigenlijk gaat het altijd prima in de contacten. Zo ook de laatste keer.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 7 juni 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Volt

Van Stiphout

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Leenauto meegekregen. Auto weer keurig gewassen en na onderhoudsbeurt weer terg.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 17 mei 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Volt

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


de monteur heeft uitstekend werk verricht, de auto loopt weer prima en is goed afgesteld.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 14 mei 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Spark

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig geholpen, meedenkend


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 26 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Tacuma

Rougoor-mevissen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Na een zwaar ongeval van mijn vrouw ben ik die middag naar apeldoorn gereden hebben me netjes geholpen met papieren invullen tevens hebben hun meteen de verzekering van broekhuis gebeld en die hebben alles in werking gezet dus ben zeer te spreken over de service van broekhuis zowel verzekeringen,werkplaats,en verkoop geweldig


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 24 april 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Keurig van te voren laten weten wat de kosten zouden zijn. Op tijd weer klaar en zelfs de auto was gewassen. Prima service


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 9 maart 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Spark

T van Werven

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


heel prettig en goed geholpen


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 24 februari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Tacuma

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik kreeg een goede vervangende auto, toen mijn auto onverhoopt een week in de garage moest blijven. Jammer kreeg ik geen bericht tien de auto klaar was, hoewel mem zei toen ik belde, dat dat wel gebeurd was. Ik heb het thuis nog nagekeken, maar ik trof geen gemiste oproep, voicemailbericht of sms'je aan, niet op mijn mobiel of mijn vaste telefoon.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 22 februari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Spark

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 5 Beveelt ons aan


Ik zou in drie weken drie keer terug gebeld worden over een accu die binnen moest komen en dan een afspraak maken wanneer deze geplaatst zou worden. ik ben geen 1 keer gebeld.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 19 januari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo


Broekhuis

Geachte klant, wij betreuren het feit dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren. Inmiddels is er contact met u opgenomen door één van onze verkoopadviseurs in Apeldoorn en is er een nieuwe accu in uw auto geplaatst. Onze excuses voor het ongemak.


  • Datum geplaatst 22 februari 2018


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact