Wis selectie

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

9.1
Gebaseerd op
30 beoordelingen
30
aanbevelingen

Gemiddeld

9.2
4
beoordelingen

Aanschaf auto

9
25
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

10
1
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben zeer prettig geholpen ondanks de problemen met het corona virus.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 17 april 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Correct behandeld.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 2 april 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben goed geholpen en heb rustig kunnen werken terwijl ik aan het wachten was op de auto. Tussendoor werkt ik op de hoogte gehouden van de stand van zaken en daarbij de kosten (echt top!). De auto is zelf is zelfs gedeeltelijk schoongemaakt en ik werd voorzien van een waarschuwingsbordje ivm de nieuwe remblokken. Ze denken overal aan en ik ben echt tevreden. Het enige minpuntje vond ik dat de monteur (die echt goed werk leverde) een roker is en dat rook ik in de auto... Verder geen aan- of opmerkingen. Een welverdiende dikke 9!


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 27 maart 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Matiz

Hoorweg

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Receptie en werkplaats Broekhuis Lorentzstraat werken en communiceren prima ! Showroom en verkoopteam daarentegen zeker niet !


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 26 maart 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

H. Vaessen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima geholpen bij receptie door Harald van Beek!


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 1 februari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Van Norden

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


een accurate garage en ook vriendelijke mensen.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 24 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Tacuma

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


prettig geholpen


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Nubira

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Iedereen is vriendelijk


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 22 juni 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


VAN TEVOREN DUIDELIJKE PRIJSOPGAVE GEHAD VAN SERVICE BEURT MAAR OOK SNEL EEN NETTE OFFERTE GEHAD VOOR NIEUWE BANDEN + MONTAGE


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 22 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Spark

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Vriendelijk.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 21 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima geholpen bij de aankoop van onze auto.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 27 december 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Chevrolet Spark

Jansen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik vond het goede Service dat mijn auto een wasbeurt heeft gehad. Hij glom weer.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 30 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Matiz

Van Dijk

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


adequate service. prettige ontvangst. goede communicatie over wat nodig is voor optimale zorg aan veilige auto .


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 14 september 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


OK


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 1 augustus 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Captiva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


ik heb een goede ervaring


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 15 juni 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Nubira

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Je word ge weldig geholpen en goed uitgelegd over de beurt van de auto


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 14 juni 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

De Lange

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik word altijd goed en snel geholpen. Alleen bij de beurt laat ik altijd mijn auto reinigen, binnen en buiten. Ook zit jaar zou dat gedaan worden, helaas niet gebeurd. Doordat ik zelf snel weg moest heb ik het niet kunnen laten doen. Geen tegenvoorstel dus het moet nog gebeuren..


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 14 juni 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

De Lange

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik word altijd goed en snel geholpen. Alleen bij de beurt laat ik altijd mijn auto reinigen, binnen en buiten. Ook zit jaar zou dat gedaan worden, helaas niet gebeurd. Doordat ik zelf snel weg moest heb ik het niet kunnen laten doen. Geen tegenvoorstel dus het moet nog gebeuren..


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 14 juni 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 30 maart 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Spark

benedictus

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


zeer vriendelijk en kundig personeel


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 29 maart 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Chevrolet Spark


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact