Wis selectie

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.7
Gebaseerd op
91 beoordelingen
88
aanbevelingen

Gemiddeld

9.1
20
beoordelingen

Aanschaf auto

8.5
70
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

10
1
beoordelingen

Schadereparatie


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


prettig geholpen


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Nubira

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Iedereen is vriendelijk


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 22 juni 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Vincent Groeneveld

Mijn ervaring met Broekhuis Chevrolet Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Er werd netjes met me overlegd over de vervanging van een duur onderdeel, waarbij me de kosten werden meegedeeld en werd meegedacht voor het maken van een keuze.


  • Broekhuis Chevrolet Harderwijk
  • Datum geplaatst: 12 april 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


VAN TEVOREN DUIDELIJKE PRIJSOPGAVE GEHAD VAN SERVICE BEURT MAAR OOK SNEL EEN NETTE OFFERTE GEHAD VOOR NIEUWE BANDEN + MONTAGE


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 22 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Spark

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Vriendelijk.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 21 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima geholpen bij de aankoop van onze auto.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 27 december 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Chevrolet Spark

Jansen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik vond het goede Service dat mijn auto een wasbeurt heeft gehad. Hij glom weer.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 30 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Matiz

Van Dijk

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


adequate service. prettige ontvangst. goede communicatie over wat nodig is voor optimale zorg aan veilige auto .


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 14 september 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


OK


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 1 augustus 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Captiva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


ik heb een goede ervaring


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 15 juni 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Nubira

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Je word ge weldig geholpen en goed uitgelegd over de beurt van de auto


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 14 juni 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

De Lange

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik word altijd goed en snel geholpen. Alleen bij de beurt laat ik altijd mijn auto reinigen, binnen en buiten. Ook zit jaar zou dat gedaan worden, helaas niet gebeurd. Doordat ik zelf snel weg moest heb ik het niet kunnen laten doen. Geen tegenvoorstel dus het moet nog gebeuren..


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 14 juni 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

De Lange

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik word altijd goed en snel geholpen. Alleen bij de beurt laat ik altijd mijn auto reinigen, binnen en buiten. Ook zit jaar zou dat gedaan worden, helaas niet gebeurd. Doordat ik zelf snel weg moest heb ik het niet kunnen laten doen. Geen tegenvoorstel dus het moet nog gebeuren..


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 14 juni 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 30 maart 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Spark

benedictus

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


zeer vriendelijk en kundig personeel


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 29 maart 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Chevrolet Spark

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik word altijd prima geholpen. Geen 10, wel aandacht voor mij als klant en goed onderhoud voor een aanvaardbare prijs.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 19 maart 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer klantvriendelijk


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 12 maart 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Van de Vosse

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


de auto stond netjes gewassen klaar bij het ophalen


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 26 januari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Bolder

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


we zijn altijd prettig geholpen en vinden de service erg goed.


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 15 januari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Aveo

Bosman

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


prima service, alles in goed overleg. eventueel ophaalservice van de auto aan huis. en anders altijd een fiets beschikbaar


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 6 december 2017
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Chevrolet Spark


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact