Wis selectie

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

9.1
Gebaseerd op
591 beoordelingen
584
aanbevelingen

Gemiddeld

9.1
157
beoordelingen

Aanschaf auto

9
434
beoordelingen

Werkplaatsbezoek


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Van den Dool

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik heb met hulp van de verkoper een fantastische nieuwe auto gekocht. TOP VERKOPER Erwin Franken.


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 19 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Ecosport


Broekhuis

Geachte heer van den Dool, Dank u wel voor uw complimenten. Ik geef het aan Erwin door dat u zo tevreden bent over de aflevering. Wat een mooie foto van uw auto, leuk dat u die heeft bijgevoegd. Veel plezierige kilometers gewenst en graag tot een volgende keer.


  • Datum geplaatst 21 januari 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima geholpen bij de receptie zoals altijd.


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 17 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Delorme

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik word steeds heel correct, vriendelijk en doortastend geholpen. Aanbevelenswaardig!


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 17 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta


Broekhuis

Beste mevrouw Delorme, Dank u wel voor de mooie waardering, daar zijn wij erg blij mee. Met de uitgebreide Broekhuis jaarbeurt kunt u weer onbezorgd rijden. Wij wensen u dan ook veel rijplezier en tot een volgend bezoek.


  • Datum geplaatst 17 januari 2020

Verboom

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


kwam zonder afspraak langs,vraag direct beantwoord en onderdeel gelijk vervangen.


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 17 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Dekker

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima service en klantgericht meedenken. Ivm drukte in de planning kon de wok en beurt niet op hetzelfde moment ingepland worden dus zijn er meteen 2 data gepland! Uiteindelijk door uitval van een andere afspraak kon op de eerst ingeplande datum toch ook de beurt uitgevoerd worden! Fijn!!


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 17 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Mondeo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben vriendelijk ontvangen en geholpen


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 16 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford C-Max

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Echt prima, zeer goede service en gelukkig veel vertrouwen en dat heb ik echt nodig met een auto en zoveel techniek.


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 16 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Kuga

De Jong

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Positieve ervaring door contact met zeer gedreven vestigingsdirecteur. Correct en gedegen geholpen.


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 16 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Fiesta

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


ik word in het algemeen prettiggeholpen


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 9 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Franssen

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Snel, deskundig en vriendelijk geholpen. Zoals altijd!


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 7 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Galaxy

Balfoort

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Altijd een eerlijk advies, soms zelfs al een tip om preventiief een reparatie uit te voeren waardoor ik erger kan voorkomen. Verder vind ik Broekhuis De Bilt een leuke garage met bekwame mensen. Verder is het makkelijk dat ik mijn verzekering via Broekhuis heb afgesloten, alles goed geregeld.


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 7 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

Pol

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima service; wordt goed geholpen aan de telefoon en receptie


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 6 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Mondeo

Pontenagel

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Bij iedere vestiging steeds weer plezierig, professioneel en tijdig. 👍


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 6 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

Mevr. H.H.Zeypveld

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen bij de receptie


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 28 december 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Nieuwe Transit Custom gekocht. Heldere uitleg en een prettige samenwerking.


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 28 december 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Transit Custom

Hoencamp

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima geholpen; goed advies, niet opdringerig en vooral vriendelijk


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 21 december 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Fiesta

Rohde

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Super eerlijk behandeld en een fijne afhandeling met de koop. 👍🏼👍🏼👍🏼


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 19 december 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Focus

Eus Pontenagel

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Professioneel en persoonlijk. Alsof de werkplaats in mijn huiskamer staat


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 18 december 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus


Broekhuis

Geachte heer Pontenagel, dank u wel voor uw mooie waardering. Probleemloos op weg gaan en weer thuis komen. Daar staan wij voor. Maar ook willen we dat u het gevoel van thuiskomen beleeft in onze vestigingen. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.


  • Datum geplaatst 18 december 2019

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Altijd correcte service en vriendelijkheid.


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 14 december 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

D.F.Q. de Lange

Mijn ervaring met Broekhuis Ford De Bilt


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik heb mijn Ford Focus bij Broekhuis gekocht in 2004 en al die jaren bij hen in onderhoud gehad met een goede service.


  • Broekhuis Ford De Bilt
  • Datum geplaatst: 30 november 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus


Broekhuis

Wat fijn dat u al zo lang een trouwe klant van ons bent. Dat waarderen wij enorm!


  • Datum geplaatst 2 december 2019


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact