Wis selectie

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.3
Gebaseerd op
207 beoordelingen
198
aanbevelingen

Gemiddeld

8.3
68
beoordelingen

Aanschaf auto

8.4
139
beoordelingen

Werkplaatsbezoek


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Grolleman

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


klantvriendelijkheid en gewoon altijd correct qua hulp. Vooruit denken wij zijn heel tevreden


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 20 februari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

Van Dam

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Wacht alleen al een week op telefoon of mail over kosten van iets wat gerepareerd diende te worden.


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 13 februari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima service. Snel en vriendelijk geholpen.


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 7 februari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Uitstekende service en vakmanschap


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 23 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Ka

Radstake / Ruijer

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben goed geholpen bij Broekhuis


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 23 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Fiesta

R Lokhorst

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


ik ben zeer goed geholpen en de auto in topstaat weer terug gekregen. netjes een vervangende auto mee. klant is koning. zo blijf ik hier een trouwe klant !!


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 6 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Mondeo

Been

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


T/m de aflevering van het aangeschafte voertuig een prima contact met de verkoper Wilco


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 13 december 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Ecosport


Broekhuis

Beste heer Been, dank u wel voor uw mooie waardering. Uiteraard onze felicitaties met de aanschaf van de Ford Ecosport. Wij wensen u veilige en plezierige kilometers en mocht u onverhoopt vragen hebben dan staat Wilco graag voor u klaar.


  • Datum geplaatst 17 december 2019

Gelderen

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prettige en ongedwongen sfeer, gemaakte afspraken zijn goed nagekomen


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 24 oktober 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford C-Max

Van Heeswijk

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima service


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 24 oktober 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Transit Custom

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Werd op een normale vriendelijke manier behandeld


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 17 oktober 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Mondeo

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Top geholpen. Ze denken met je mee ipv je de duurate optie aan te smeren!


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 20 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fusion

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


prima geholpen en tussentijds goed geinformeerd


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 19 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford B-Max

Wesselo

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goede, duidelijke communicatie en fijne service!!!


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 19 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Fiesta

Jansen - Van Der Sligte

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Eerst schrokken we van de prijs voor een apk en kleine beurt, omdat het nergens aangegeven staat als je online een afspraak maakt, maar toen de auto klaar was en hoorde wat er gedaan was voor dat geld en wat je erbij kreeg waren we er heel erg tevreden over.


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 19 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

Muis

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima ontvangen door een enthousiaste jonge man. Na slechte ervaringen met een andere dealer werd er hier goed geluisterd naar mijn verhaal, en hier werd ook wat mee gedaan. De service staat dus inderdaad voorop bij Broekhuis!


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 9 september 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Fiesta

Bouwes

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben heel prettig geholpen door de verkoper Msrtij


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 24 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Kuga

Bouwes

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben heel prettig geholpen door de verkoper Msrtij


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 24 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Kuga

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima geholpen


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 18 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Transit Connect

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Vriendelijk personeel een goede service.


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 16 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Ford Focus

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Prettig geholpen. Alleen bij het bekijken en later bij het ophalen van de auto te lang moeten wachten.


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 16 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Ford Focus


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact