Onze klanten aan het woord

Complimenten en een kritische noot


Wis selectie

Wis selectie
Min 0
Max 10

Wij werken dagelijks hard met één doel: ‘alles voor enthousiaste klanten’. Het is dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn. Op elk compliment zijn wij trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij op een gerichte manier onze dienstverlening verbeteren.

 

Daarom vragen wij klanten die een product of dienst hebben afgenomen ons te beoordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed beeld geven van de praktijk.

 

8.8 gemiddeld | 1.036 reviews | 981 aanbevelingen

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Duidelijke communicatie en advies mbt wat er moest gebeuren. Prettig geholpen aan de balie. Ondanks dat ze grais zijn mogen de leenfietsen wel een upgrade hebben daarom geen 10.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 9 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Cascada

Jongeling

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Voor de tweede keer een auto gekocht bij Broekhuis. Dit keer betrof het een nieuwe auto, die op het moment van bestellen nog niet gebouwd werd. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status omtrent mijn order. Het maakte niet uit hoeveel vragen ik had, ik kreeg iedere vraag een antwoord. Door de pandemie duurde het wat langer voordat mijn auto werd geleverd, maar ondanks werd ik op de hoogte gehouden. Uiteindelijk werd de auto twee weken eerder geleverd dan verwacht. Aflevering van de auto verliep soepel en duidelijk. Een uitstekende ervaring!


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 6 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa


Broekhuis

Geachte klant, van harte gefeliciteerd met uw nieuwe Opel Corsa. Wij zijn erg blij dat u opnieuw Broekhuis heeft gekozen. De Corsa staat er prachtig bij. Wij wensen u veel veilige kilometers toe!


  • Datum geplaatst 7 augustus 2020

Zeën

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Een klantvriendelijke ervaring fijn geadviseerd.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 5 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Zeer goed geholpen


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 5 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Slijkhuis

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Snel contact via de app,open contact bij afd verkoop


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 5 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Grandland X

Diepenbroek

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Karim is een eerlijke verkoper die geen lul verhaaltjes er op na houdt


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 5 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen. De berichtgeving en het overleg waren plezierig.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 5 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa-E

inge Veeneman

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto!


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 5 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa

Heersema

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettig en goed geholpen bij de aankoop van de auto


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 3 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Crossland X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Altijd goede, duidelijke informatie en prijsafspraak. Vriendelijke afhandeling door medewerkers. Heerlijke auto Zafira.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 31 juli 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Zafira Tourer

Wiersma

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


ben uitstekende geholpen en begeleid.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 31 juli 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Zafira

Veelers

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


prettig geholpen aan de receptie door Harry, Prettig op de hoogte gehouden door Wietse. Auto vakkundig grote beurt gegeven. Cascada rijdt weer als een zonnetje met twee nieuwe banden.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 23 juli 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Cascada

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Receptie: altijd goed! Heerlijk dat jullie de auto zo schoon afleveren! Dank!


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 23 juli 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva-A

Bos

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Nieuwe auto gekocht bij broekhuis in Apeldoorn, perfect geholpen door de beide heren, en ondanks de drukte en onder bezetting hadden ze alle tijd voor ons. Mede daardoor een mooie corsa aangekocht van 2017. Top gedaan heren


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 23 juli 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Steenbergen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 5


Na klacht wel goed nagebeld door Ursula. Kijken of in de toekomst het vertrouwen hersteld kan worden


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 17 juli 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra Twin Top


Broekhuis

Geachte klant, wij waarderen u feedback. Wij hebben uw opmerkingen binnen ons team besproken. Wij zijn ervan overtuigd dat u bij een volgend bezoek verbetering zult ervaren. Wij zien u graag een volgende keer weer!


  • Datum geplaatst 21 juli 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


De vervangende electrische fiets tijdens onderhoud top ten opzichte van de rammelbakkies van vroeger.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 17 juli 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer+

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima service


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 17 juli 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer

Verwaal

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Vanwege de coronaperikelen was de ontvangst heel kort en sober. Ook bij het terugbrengen van de fiets was er geen verdere uitleg over de factuur. Was ook niet echt nodig, maar toch1


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 16 juli 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Crossland X


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor uw feedback op onze service. Onze service adviseur Ursula heeft contact met u opgenomen om uw opmerkingen te bespreken. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij zijn blij dat u verder tevreden bent over Broekhuis. Wij hopen u graag een volgende keer weer van dienst te mogen zijn!


  • Datum geplaatst 22 juli 2020

Berenschot

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


auto netjes op tijd volgens afspraak klaar


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 16 juli 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Apeldoorn


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig geholpen tijdens brengen en ophalen auto i.v.m. jaarlijkse onderhoudsbeurt. Prijs werd van tevoren medegedeeld. Helaas geen bericht ontvangen dat auto opgehaald kon worden.


  • Broekhuis Opel Apeldoorn
  • Datum geplaatst: 16 juli 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Karl Rocks / Viva Rocks


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact