Wis selectie

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.6
Gebaseerd op
610 beoordelingen
570
aanbevelingen

Gemiddeld

8.5
203
beoordelingen

Aanschaf auto

8.6
407
beoordelingen

Werkplaatsbezoek


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Heel vriendelijk en deskundig geholpen. ook na aanschaf van de auto een paar dagen daarna gebeld of alles in orde was.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 22 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra+

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Als je binnen komt krijg altijd meteen koffie! en word altijd meteen aangesproken of ik geholpen kan worden! Met Broekhuis doe ik graag zaken!


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 21 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben prima geholpen


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 21 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Meriva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben goed geholpen bij de balie


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 18 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Insignia Limousine Hb

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Altijd weer fijn om door jullie showroom te lopen, kopje koffie te drinken tijdens het wachten tot jullie fantastische personeel klaar is met mijn autootje


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 17 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


niet goed geholpen moeten beter kijken wat er moet gebeuren


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 13 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wat een zeldzaam goede service! Door omstandigheden kon ik niet zelf met de auto naar de garage komen voor de jaarlijkse APK-keuring. De mensen bij Broekhuis hebben dit probleem direct voor mij opgelost door de auto op te halen en weer terug te brengen. Heel erg bedankt voor de hulp!


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 12 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra Station Wagon

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben goed gehotpen


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 12 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben goed gehotpen


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 12 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa-E

MD Scooters

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 1 Beveelt ons aan


Een bedrijf dat met je meedenkt en super vriendelijk en netjes geregeld. Niets te klagen!!


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 11 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Movano

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Netjes geholpen. Fijn dat er gebeld wordt bij bijkomende kosten.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 11 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Adam

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goede service tot verzekering toe


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 11 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


zeer vriendelijk,en nemen de tijd voor je.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 7 januari 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Adam

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 6 Beveelt ons aan


om 8.00 brengen, dan verwacht je bij een routinebeurt dat ie binnen een halve dag wel klaar zou zijn. Kon pas om 17.00 de auto ophalen. Advies: geef een indicatie hoe laat ie klaar is.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 28 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goede service netjes gebeld wat er aan de hand was gewoon weg top


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 27 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Vivaro-B

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Bijzonder fijn geholpen en ook fijn dat de auto thuis wordt opgehaald en terug gebracht. En er wordt altijd goed overlegd wat er gedaan moet worden aan de auto. Super tevreden dus.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 24 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


altijd zeer correcte behandeling


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 21 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 4


slecht in nakomen afspraken


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 20 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra+

Jansen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goede service. Duidelijke kosten raming.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 20 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva-A

Smith

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


De behandeling was top! Voor mij dus een echte aanrader.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 13 december 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka X


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Broekhuis contact