Wis selectie

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.6
Gebaseerd op
764 beoordelingen
713
aanbevelingen

Gemiddeld

8.6
255
beoordelingen

Aanschaf auto

8.6
509
beoordelingen

Werkplaatsbezoek


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goede service, vriendelijke en klantgerichte verkopers. Lekkere koffie. Dank je wel, Mylène


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 20 september 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Grandland X

Campagne

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


goed geholpen


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 20 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik word altijd vriendelijk geholpen.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 20 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 5 Beveelt ons aan


Wij kozen op uw website voor de extra optie, poetsen en reinigen van de auto bij het plannen van een onderhoudsbeurt. Wij ontvingen een e-mail met de vraag wat bedoeld u met poetsen? Wij reageerden met het antwoord, (proffesioneel) poetsen. Dat is namelijk de optie die uw website aanbied. Wij ontvingen daarop geen reactie(jammer). Bij het brengen van onze auto kregen wij als antwoord, poetsen kan. Hiervoor brengen wij wel extra kosten in rekening. Dit gaf u niet door in uw offerte. U gaf een x bedrag door voor de door ons aangevinkte opties. Discussiëren heeft verder geen zin, prima. Wij werden netjes gebeld door een mevrouw. Zij zou voor ons een offerte opvragen voor een (professionele) poetsbeurt. Wij kregen daarvan vorige week donderdag netjes een sms waarin staat dat de offerte is aangevraagd. Nu precies een week later nog steeds geen reactie! Kortom u komt steeds uw gemaakte afspraken niet na, jammer!


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 20 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 5 Beveelt ons aan


Wij kozen op uw website voor de extra optie, poetsen en reinigen van de auto bij het plannen van een onderhoudsbeurt. Wij ontvingen een e-mail met de vraag wat bedoeld u met poetsen? Wij reageerden met het antwoord, (proffesioneel) poetsen. Dat is namelijk de optie die uw website aanbied. Wij ontvingen daarop geen reactie(jammer). Bij het brengen van onze auto kregen wij als antwoord, poetsen kan. Hiervoor brengen wij wel extra kosten in rekening. Dit gaf u niet door in uw offerte. U gaf een x bedrag door voor de door ons aangevinkte opties. Discussiëren heeft verder geen zin, prima. Wij werden netjes gebeld door een mevrouw. Zij zou voor ons een offerte opvragen voor een (professionele) poetsbeurt. Wij kregen daarvan vorige week donderdag netjes een sms waarin staat dat de offerte is aangevraagd. Nu precies een week later nog steeds geen reactie! Kortom u komt steeds uw gemaakte afspraken niet na, jammer!


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 19 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 5 Beveelt ons aan


Wij kozen op uw website voor de extra optie, poetsen en reinigen van de auto bij het plannen van een onderhoudsbeurt. Wij ontvingen een e-mail met de vraag wat bedoeld u met poetsen? Wij reageerden met het antwoord, (proffesioneel) poetsen. Dat is namelijk de optie die uw website aanbied. Wij ontvingen daarop geen reactie(jammer). Bij het brengen van onze auto kregen wij als antwoord, poetsen kan. Hiervoor brengen wij wel extra kosten in rekening. Dit gaf u niet door in uw offerte. U gaf een x bedrag door voor de door ons aangevinkte opties. Discussiëren heeft verder geen zin, prima. Wij werden netjes gebeld door een mevrouw. Zij zou voor ons een offerte opvragen voor een (professionele) poetsbeurt. Wij kregen daarvan vorige week donderdag netjes een sms waarin staat dat de offerte is aangevraagd. Nu precies een week later nog steeds geen reactie! Kortom u komt steeds uw gemaakte afspraken niet na, jammer!


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 19 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Hendriks

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik kom al jaren bij broekhuis wordt altijd netjes ontvangen met een kopje koffie of iets dergelijk Een aanrader gr a Hendriks


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 19 september 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Adam

Marsen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


correct behandeld, afspraken goed nagekomen


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 16 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

Hofstede

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


De ervaring met Broekhuis is uitstekend. Ik ben prettig geholpen. De ervaring met de klantenservice van Opel is slecht. Ik heb met de klantenservice van Opel gebeld ivm een slecht aangeboden coulanceregeling vanuit Opel (niet vanuit Broekhuis) Ik zou binnen 3 dagen teruggebeld worden maar tot op heden heb ik niks meer gehoord van de klantenservice van Opel (inmiddels 2,5 week geleden)


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 14 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra+

Klaassen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Vriendelijk en goede uitleg


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 13 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka X

Godee

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Altijd goed geholpen. Vriendelijkheid staat voorop. Net een nieuwe auto bij jullie gekocht. Goede zaken gedaan en goed geholpen.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 13 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Insignia Sports Tourer Sw

Kreté

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Dank aan Koen Hageman filiaal Arnhem. Ben super fijn, zeer vriendelijk en duidelijk geholpen.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 12 september 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Nanja Beheer B.V.

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Werd netjes behandeld en correct


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 6 september 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Adam

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Heel correct geholpen zowel bij de receptie als bij afd verkoop.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 6 september 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Agila

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Uitstekend


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 5 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben goed geholpen bij de receptie,tijdens het wachten kan je verschillende dranken gebruiken


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 5 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 4


Communicatie is slecht, afspraken worden niet nagekomen. Klantgerichtheid is er niet en service wordt niet geboden


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 4 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Karl/Viva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 4


Communicatie is waardeloos, komen afspraken niet na en de service in de garage zelf is niet om over naar huis te schrijven! Les in klantencontact en service is geen overbodige luxe!


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 2 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Karl/Viva

Van Meteren

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 2


Contact met Broekhuis Arnhem is moeilijk en je wordt niet terug gebeld. Iedere keer bel ik dan maar weer terug. Slecht 1 persoon weet hoe het hoort en neemt wel contact met mij op. Dat lost het probleem niet op, maar hij probeert het wel. Je ziet dat de mensen het normale onderhoud en reparatie wel goed afhandelen. Maar bij garantie is het allemaal opeens erg moeilijk. Dan is de service erg slecht. Ook bij mijn vorige Opel was dat ook al het geval.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 31 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E


Broekhuis

Geachte klant, wij betreuren het feit dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren. Inmiddels is er contact met u opgenomen door één van onze verkoopadviseurs in Arnhem. Het voorval is besproken en er is, naar uw tevredenheid, door ons een oplossing geboden. We hopen het voorval hiermee naar wens te hebben afgesloten.


  • Datum geplaatst 10 september 2019

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Receptie, Uitstekend. Verkoopster Uitstekend.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 29 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact