Wis selectie

Wis selectie

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.6
Gebaseerd op
468 beoordelingen
444
aanbevelingen

Gemiddeld

8.6
153
beoordelingen

Aanschaf auto

8.6
315
beoordelingen

Werkplaatsbezoek


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 4


slechte bereikbaarheid, onkunde serviceadviseur


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 23 februari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Ampera

Storteboom

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


prima service


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 22 februari 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Cascada

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 4


Broekhuis was in ons geval niet bereid om mee te denken om een kleine reparatie uit te voeren. Dit terwijl de auto een week geleden voor de APK en een grote beurt was geweest. Hierdoor waren wij gedwongen om een andere garage te zoeken.


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 22 februari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Insignia Sports Tourer Sw

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


enorme service dat iemand van uw garage mijn auto 's morgens kwam ophalen en 's avonds weer terugbracht toen mijn auto zijn grote beurt en apk keuring moest hebben


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 16 februari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


goed en vriendelijk geholpen


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 16 februari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prettig geholpen


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 15 februari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettig en correct geholpen bij de receptie men was mij zeer ter wille ondanks onvolledige ingevulde werkplaats planner. Super!!!!!!


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 15 februari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Snelle en goede service


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 15 februari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

H.Slagman

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 2


Omdat ik heel goede ervaringen had met Broekhuis Rijssen valt mij de handelswijze in Arnhem heel erg tegen en zal ik dit filiaal zeker niet aanbevelen


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 12 februari 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Astra


Broekhuis

Geachte meneer Slagman, wij betreuren het feit dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren. Inmiddels is er contact met u opgenomen door één van onze verkoopadviseurs in Arnhem. Het voorval is besproken en er is, naar uw tevredenheid, door ons een oplossing geboden. We hopen het voorval hiermee naar wens af te sluiten. We wensen u veel veilige kilometers toe in uw nieuwe auto.

  • Datum geplaatst 22 februari 2018

Donders

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


goede offertes aangeboden gekregen. goede uitleg. ook wat overdracht betreft.


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 8 februari 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Jaap van de receptie komt bij mij over als een zeer capabele man. Helaas vallen de verkopers mij een beetje tegen. Onlangs tijdens de big event dagen werd er Eur 2.000,- minder voor mijn auto teruggeven tov het taxatierapport op het internet. Op het moment dat ik in de showroom zat werd dit niet aangepast, maar werd ik toen ik terug reed naar huis, in de auto gebeld, dat de Eur 2.000 toch in mindering gebracht mochten worden op de offerte. Dan hoeft het voor mij niet meer, helaas.


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 8 februari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra+

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Ben prettig geholpen bij de receptie door een senior monteur.


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 8 februari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen, de dame die mij hielp was erg gezellig en behulpzaam


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 1 februari 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Adam

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goede ervaringen en Prima service! Ook het weg brengen door Bertus een perfecte service!


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 1 februari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Toen mijn vorige auto er mee op hield, werd er goed meegedacht over een oplossing. Echter werd er vervolgens geen duidelijkheid gegeven op de dag dat men terug zou bellen. Heb hier zelf achterheen gebeld. Had aangegeven geen reclame uitingen van Broekhuis op de auto te willen en dit bleek middels de nummerplaat toch het geval. Werd overigens wel meteen aangepast, toen ik hiermee terug kwam.


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 29 januari 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering auto
  • Voertuig: Opel Karl Rocks / Viva Rocks

Sijtsma

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettige ontvangst bij de receptie. Klant is echt koning bij Broekhuis. Duidelijke telefonische uitleg over de kosten. Vakkundige afhandeling van de gebreken. Top!


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 26 januari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-C

Janssen

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


wij worden altijd heel goed geholpen en ook overig personeel groeten je.prima zo!!!


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 26 januari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Insignia Limousine Hb

Gravemaker

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Even telefonisch overleg over de prijs, die viel een keer mee. Omdat mijn auto ouder is dan 10 jaar kreeg ik 20% korting op de beurt, arbeidsloon rn onderdelen. Dat is een voordeel van ouder worden. Bij ophalen nog een verrassing: auto gewassen. Ik ben tevreden.


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 25 januari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Kuilenburg

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik word altijd prettig geholpen bij de receptie en ik ben al jarenlang klant.


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 25 januari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Gemert

Mijn ervaring met Broekhuis Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben altijd correct en vriendelijk geholpen door al het personeel


  • Broekhuis Arnhem
  • Datum geplaatst: 19 januari 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Cascada


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

< terug