Wis selectie

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.6
Gebaseerd op
664 beoordelingen
621
aanbevelingen

Gemiddeld

8.4
220
beoordelingen

Aanschaf auto

8.6
444
beoordelingen

Werkplaatsbezoek


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goed geholpen en duidelijke uitleg van de kosten en wat gedaan is.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 24 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-C

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Ik ben tevreden geholpen


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 23 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka

Everaarts

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Aan de telefoon al meteen meedenkend, goede indicatie van de verwachtte kosten. Kreeg de auto veel schoner terug dan ik deze inleverde. Prettige verassing. Alleen een brakke leenfiets. Daardoor een flinke workout gehad met de storm.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 22 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila

Caruso

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima van tevoren al prijsindicatie.Later nader bericht over bijkomende reparaties.Op afgesproken tijd gereed.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 22 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Tigra

Bruggers

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Gewoon zoals het moet er gewerkt.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 21 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka X

Jacobs

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima geholpen volgens afspraak


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 21 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima service!


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 15 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Adam

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Fijn dat de haal- en brengservice ook naar Zevenaar kan.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 14 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer

Joop Wallbrink

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik heb mijn corsa voor een onderhoudsbeurt bij jullie gehad De auto is keurig netjes afgeleverd Zelfs gewassen en van binnen gereinigd De datum en de tijd van de radio is zelfs gelijk gezet Er heeft in mijn ogen een monteur aan gewerkt die zijn werk serieus en met veel plezier doet Bedankt voor de goede service


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 14 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 4 Beveelt ons aan


Ik heb betaald voor service pakket 595,-- euro maar dat is slecht uitgevoerd. o.a. deukje in rechterachterdeur steenslag voor, deur links voor lakbeschadiging, wateren kofferbak (halve emmer) water in linker achterdeur. Krik ontbreekt.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 12 maart 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Insignia Limousine Nb


Broekhuis

Geachte klant, wij betreuren het feit dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren. Inmiddels is er contact met u opgenomen door één van onze verkoopadviseurs in Arnhem. Het voorval is besproken en er is, naar uw tevredenheid, door ons een oplossing geboden. We hopen het voorval hiermee naar wens te hebben afgesloten.


  • Datum geplaatst 15 maart 2019

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 4 Beveelt ons aan


Ik heb betaald voor service pakket 595,-- euro maar dat is slecht uitgevoerd. o.a. deukje in rechterachterdeur steenslag voor, deur links voor lakbeschadiging, wateren kofferbak (halve emmer) water in linker achterdeur. Krik ontbreekt.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 12 maart 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Insignia Limousine Nb

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 4


Ik heb betaald voor service pakket 595,-- euro maar dat is slecht uitgevoerd. o.a. deukje in rechterachterdeur steenslag voor, deur links voor lakbeschadiging, wateren kofferbak (halve emmer) water in linker achterdeur. Krik ontbreekt.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 12 maart 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Insignia Limousine Nb

Erenoglu

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik word altijd vriendelijk behandeld bij mijn bezoek aan de garage


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 10 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra+

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben goed en deskundig geholpen door de verkoopleider bij de aanschaf van een opel


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 9 maart 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


goede inruilprijs gekregen en zeer plezierig geholpen


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 8 maart 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Grandland X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer vriendelijke ervaring.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 7 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Mijn eerste ervaring met de werkplaats!. Had eencafdpraak om 8 uur en volgens de medewerker stond het op 10.15, weet zeker dat de afspraak omv 8 uur was, anders was ik niet zo afvroeg daar geweest. Blijkbaar een misverstand van jullie uit.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 7 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben prima geholpen en onderdelen werden vervangen na goed overleg.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 7 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Insignia Limousine Hb

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


goed geholpen,en goed onderhoud gepleegd


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 5 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Arnhem


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Ik ben prettig geholpen door de verkoper. Hij was al vanaf het eerste gesprek erg aan het meedenken op een open en prettige manier. Hij weet veel en heeft erg veel kennis. Ook tijdens de gesprekken erna vonden wij het erg prettig en werden wij op een persoonlijke manier geholpen.


  • Broekhuis Opel Arnhem
  • Datum geplaatst: 4 maart 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact