Wis selectie

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.8
Gebaseerd op
495 beoordelingen
484
aanbevelingen

Gemiddeld

9
127
beoordelingen

Aanschaf auto

8.8
368
beoordelingen

Werkplaatsbezoek


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Jansen-Meijer

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


prima geholpen


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 19 september 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa

Brugman

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Top advies gehad van de werkplaats


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 19 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Brugman

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Top advies gehad van de werkplaats


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 19 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

j.w. smid

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


De verkoper Koen Borgers is een parel in uw bedrijf. Wij zijn 86-jaar en hij voelde precies aan wat en hoe wij het wilden hebben.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 18 september 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa-E

j.w. smid

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


De verkoper Koen Borgers is een parel in uw bedrijf. Wij zijn 86-jaar en hij voelde precies aan wat en hoe wij het wilden hebben.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 18 september 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik kwam voor de eerste onderhoudsbeurt van mijn Opel Karl. Alles ging precies volgens afspraak. Terwijl de onderhoudsbeurt werd uitgevoerd kon ik wachten aan een leestafel, met koffie naar keuze aan een echte bar. Hoewel dat in een wachtruimte van een showroom niet voor de hand ligt, was de sfeer gezellig te noemen. En niet onbelangrijk: de rekening was alleszins redelijk!


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 12 september 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Eikelboom

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prima geholpen, vanaf het moment van kijken, tot en met de verkoop. " Nieuwe APK, nieuwe vloermatten, uitgebreide uitleg over de bediening van de auto , duidelijke manier van verkoop, eerlijk, fijne benadering.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 7 september 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Adam

Bloemendaal

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Al jaren zeer prettig geholpen niet was te veel. Vriendelijk personeel .


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 5 september 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Grandland X

Bloemendaal

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


We kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn op alle vlakken, in het bijzonder Rudie bedankt voor alle moeite die je in ons hebt gestoken zodat we een zeer mooie nieuwe auto kunnen rijden.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 29 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Crossland X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Heldere informatie over kosten en tijd dat auto klaar is


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra-G-Caravan

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Een probleem dat het motormanagement lampje af en toe eens aanging heb ik de auto voor controle langsgebracht. Na uitgbreide controle bleek dat de distributie ketting 1 tandje verschoven zou zitten. in overleg met Opel Nederland, zijn de kosten dan ook voor Opel Nederland geweest (Mogelijk productiefout?) De garage heeft gedurende de periode van herstel een leenauto beschikbaar gesteld waarvoor hartelijke dank. De auto (74000km) rijdt weer goed en het lampje is niet meer aangegaan.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 23 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Roordink

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


ik werd vriendelijk ontvangen en netjes geholpen ik kon goede afspraken maken over de kosten


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 15 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra-G-Cc

J.Rutten

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Fijn geholpen heel vriedelijk


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 11 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Wieringa

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prettig geholpen goede service


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 9 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Karl / Viva

Hulshof

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ben zeer prettig geholpen bij de balie.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 9 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik krijg altijd een voorkeursbehandeling omdat ik van ver kom. Zo heb je omfietswijnen en omrijgarages. En van laatstgenoemde is Broekhuis een voorbeeld.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 8 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

M.fenneman rutten

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Netjes behandeld


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 4 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-B

Bosman

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Nooit slechte ervaringen gehad bij Opel Broekuis Doetinchem. Ook met pech onderweg telefonisch prima ondersteuning gehad. We zijn terecht gekomen bij de Opel dealer in Dole, Frankrijk. Ook daar zijn we fijn weer op weg geholpen.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 2 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Zoals al jaren verloopt contact en service prima.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 2 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Van de Pavert Bothof

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


prima service


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 2 augustus 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Zafira Tourer


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact