Wis selectie

Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.8
Gebaseerd op
557 beoordelingen
544
aanbevelingen

Gemiddeld

9
139
beoordelingen

Aanschaf auto

8.8
418
beoordelingen

Werkplaatsbezoek


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Loodgietersbedrijf Kupers

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


We zijn goed geholpen en snel


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 21 februari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Vivaro-B

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


De factuur is niet overeenkomstig de getekende overeenkomst opgemaakt. Had een afspraak om 10.00 uur om auto op te halen dit werd uiteindelijk 20 minuten later. Hadden afgesproken dat de winterbanden bij het afleveren geplaats zouden zijn, echter de zomerbanden waren gemonteerd.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 20 februari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer+

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ben prettig geholpen bij de verkoop


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 20 februari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Grandland X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


De verleende service is goed.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 20 februari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Vivaro-B

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


prettig geholpen, meewerkend, meedenkend


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 14 februari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Ampera

Hoeben

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ben prettig geholpen door Pieter. Alleen kreeg ik bij binnen komt een hallo, maar niet van welkom kan ik u helpen. Ben boven gaan kijken waar ik Pieter tegen kwam en mij ook prettig geholpen heeft.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 13 februari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Meriva-A

Nijenhuis

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


goed meegedacht en advies bij keuze uit te voeren onderhoud


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 13 februari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben 92 jaar en op mijn verzoek hebben jullie de auto opgehaald en teruggebracht voor een APK en onderhoudsbeurt en de auto nog netjes gewassen.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 9 februari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-C

Van Willigen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben zeer vriendelijk geholpen door Hr. Verwoerd, ondanks dat de auto niet behoorde tot de verkoopvoorraad van de Firma Broekhuis


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 8 februari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Omega-B

Arendsen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ben prettig ontvangen bij broekhuis


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 8 februari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra+

Amado van Campen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 3


Ga er verder geen woorden meer aan besteden.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 7 februari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben zoals altijd netjes geholpen bij de receptie. Personeel is altijd vriendelijk. Factuur werd netjes doorgenomen. Ik ben daarom ook al jaren klant.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 6 februari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra-G-Cc

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prettig geholpen bij de receptie. Word op tijd en goed geïnformeerd over de stand van zaken en kosten.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 2 februari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Ketz

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Als mijn hij auto gekeurd of onderhoud behoeft wordt mijn auto door werknemer uit mijn buurt opgehaald


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 31 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila

Ketz

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Als mijn hij auto gekeurd of onderhoud behoeft wordt mijn auto door werknemer uit mijn buurt opgehaald


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 31 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila

G.J. Leerink

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goed geholpen bij de receptie


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 28 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Zafira


Broekhuis

Wat fijn om te lezen dat u goed bent geholpen. We zien u graag een volgende keer weer!


  • Datum geplaatst 29 januari 2020

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik werd meteen geholpen en dat voelde welkom


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 24 januari 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Crossland X

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


prima geholpen


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 24 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Insignia Sports Tourer

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Toch geholpen ondanks vol agenda


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 23 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Movano

Teunissen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


ik ben naar te vredenheit geholpen.


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 18 januari 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Agila


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact