Onze klanten aan het woord

Complimenten en een kritische noot


Wis selectie

Wis selectie
Min 0
Max 10

Wij werken dagelijks hard met één doel: ‘alles voor enthousiaste klanten’. Het is dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn. Op elk compliment zijn wij trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij op een gerichte manier onze dienstverlening verbeteren.

 

Daarom vragen wij klanten die een product of dienst hebben afgenomen ons te beoordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed beeld geven van de praktijk.

 

9.2 gemiddeld | 595 reviews | 587 aanbevelingen

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, naar mijn idee goed werk.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 4 december 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

Draaisma

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Echt top


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 3 december 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Zafira Tourer

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Auto is, na netjes navragen, nogmaals goed nagekeken.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 3 december 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben super geholpen, er is eerst overleg met je over wat er moet gebeuren en of je dit ook daadwerkelijk wil.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 3 december 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Koekoek

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik werd goed geholpen en de auto werd zelfs schoon gemaakt.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 29 november 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Crossland X

Van Beek

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Je wordt prettig en op vriendelijke wijze behandeld, daarom rij ik al jaren opel


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 20 november 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer+

Pleiter

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettige kontakten met personeel.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 20 november 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


goed


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 14 november 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Meriva


Broekhuis

Geachte klant, bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen!


  • Datum geplaatst 18 november 2020

Benmesahel-Kruidbos

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Super klantvriendelijk en snel geholpen


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 13 november 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Vivaro 1.9Di 2.7T L1h1

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


We worden altijd heel prettig geholpen. Als Je belt weten ze altijd precies wie je bent en welke auto bij je hoort. het is allemaal heel persoonlijk. Dat geeft een lekker gevoel. En het zijn mensen met verstand van zaken.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 13 november 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Mokka

Leder

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ik ben uitstekend geholpen.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 12 november 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa

Dobber

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Snelle, goede en zeer prettige service


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 12 november 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra Sports Tourer

Put

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Buiten gewoon vriendelijk en met kennis van zaken geholpen.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 11 november 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Crossland X

Dolmans

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Snelle en prettige service.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 6 november 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Corsa-E

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goede ervaring.. en daarom al jaren klant van Broekhuis


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 6 november 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zoals gebruikelijk, uitstekend. Prima aangepast aan de corona situatie.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 6 november 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra+

Braun

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer prettig geholpen, betrouwbaar, dienstverlenend en accuraat.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 5 november 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra Twin Top

Kanters

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ondanks corona prima service voor de bandenwissel auto opgehaald en weer terug gebracht dank jullie wel


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 5 november 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Grandland X

Van Welzen

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettig contact en altijd duidelijk!


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 1 november 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Opel Astra

Lassche

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Zeewolde


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goede service en contacten met de verkoper. Zelfs toen het financieel even puzzelen was.


  • Broekhuis Opel Zeewolde
  • Datum geplaatst: 30 oktober 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Opel Corsa-E


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact