Onze klanten aan het woord

Complimenten en een kritische noot


Wis selectie

Wis selectie
Min 0
Max 10

Wij werken dagelijks hard met één doel: ‘alles voor enthousiaste klanten’. Het is dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn. Op elk compliment zijn wij trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij op een gerichte manier onze dienstverlening verbeteren.

 

Daarom vragen wij klanten die een product of dienst hebben afgenomen ons te beoordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed beeld geven van de praktijk.

 

8.7 gemiddeld | 1.343 reviews | 1.290 aanbevelingen

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ben erg vriendelijk en goed geholpen.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 23 januari 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V70

Klomp

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Correcte ontvangst en uitstekende uitleg werkzaamheden


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 22 januari 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Van tevoren de te verwachten kosten gehoord. Herinnering van afspraak dag tevoren per sms. Heldere en duidelijke communicatie.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 22 januari 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc90 T8 Twin Engine

Ente

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik heb via internet een auto gekocht (Volvo S60) en deze is netjes volgens afspraak afgeleverd. De auto is precies zoals je hem zou verwachten, ook al is het wel wat spannend om online een auto te kopen. Deze auto werd keurig voor de deur afgeleverd (helemaal uit groningen), dus gewoon super !


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 21 januari 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo S60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zowel het ontvangst bij de receptie als de communicatie met de monteur was gastvrij, hartelijk en helder. Fijn dat de auto ook nog even werd gewassen.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 21 januari 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V40

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Geweldig


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 21 januari 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Conform afspraak!


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 21 januari 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc60

Ter Horst

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Snel nieuw onderdeel besteld en gemonteerd. Klus tussendoor gepland ivm aflopen APK.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 15 januari 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc70

Muis

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg wat ze gingen doen en wat ze eraan gedaan hebben. Auto keurig gewassen alsof deze net nieuw uit de showroom komt


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 15 januari 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo C30

Rozeboom

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ontvangst prima, monteur legt van de voren uit wat er gaat gebeuren en houd mij op de hoogte wanneer er iets veranderd.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 15 januari 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V70

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Service uitstekend.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 15 januari 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V60 Plug In Hybrid

Simons

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Snel geholpen en goede service (auto schoongemaakt enz.).


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 15 januari 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V40

Zwerus

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ondanks de corona ben ik goed geholpen.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 14 januari 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc40

Mooibroek

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Integraal goed, op een kleine overtuigend verklaarde vertraging na bij het toezenden van de factuur. De afleveringsinstructies waren beknopt vanwege corona, dat halen we nog in.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 14 januari 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 3


4 maanden na de bestelling geen winterbanden kunnen leveren vind ik heel slecht.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 14 januari 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Over de hele dienstverlening en uitgevoerde onderhoud tevreden!


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 7 januari 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V60

Van der Vis

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 7


ben aan de balie prettig geholpen. Onderhoud aan auto is uitgevoerd, er werd goed uitgelegd welke werkzaamheden er uitgevoerd wafren. Tot zover alle lof. Ik was echter nog niet van het terrein af toen ik al een foutmelding kreeg, handrem wordt niet gelost. dit werd wel snel verholpen maar ik denk dat ik moet constateren dat er met de auto geen proefrit is gemaakt om te controleren of alles naar behoren functioneert. Vind dit , en dan druk ik mij voorzichtig uit, zeer slordig


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 7 januari 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc60

Koopmans

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


ik ben prettig geholpen


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 7 januari 2021
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc40

Pek

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Prettig geholpen bij aankoop van nieuwe auto. Goed te bereiken en snelle service.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 7 januari 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V40

Santing

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zeer prettig geholpen door Matthijs van Vliet. De uitleg over onze nieuwe Volvo was zeer prettig zelfs in deze lastige tijden.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 4 januari 2021
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc40


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact