Onze klanten aan het woord

Complimenten en een kritische noot


Wis selectie

Wis selectie
Min 0
Max 10

Wij werken dagelijks hard met één doel: ‘alles voor enthousiaste klanten’. Het is dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn. Op elk compliment zijn wij trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij op een gerichte manier onze dienstverlening verbeteren.

 

Daarom vragen wij klanten die een product of dienst hebben afgenomen ons te beoordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed beeld geven van de praktijk.

 

8.7 gemiddeld | 1.193 reviews | 1.145 aanbevelingen

De Bruyne

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


vriendelijk en snel geholpen


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 10 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V40

Doeleman

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Onlangs heb ik een Volvo XC40 A gekocht bij Broekhuis Groningen en hoe ik als klant werd benaderd gaf reden tot veel vertrouwen en was een prettige ervaring. Totaal drie keer langs geweest want wil eerst alles weten en vergelijken en daar werd alleen op mijn verzoek geduldig alles toegelicht zonder enige verkoopdruk. Bij de derde keer een proefrit afgesproken en gelijk een offerte aangevraagd. Ook hier weer top, de brutoprijs is niet de nettoprijs en goede inruilwaarde waarop ik besloot om niet te onderhandelen. Wel kon ik nog enkele extra’s in de offerte opnemen waarvan de trekhaak in de eigen werkplaats is gemonteerd, hierdoor heb ik van verkoper, receptioniste tot monteur gesproken en alle even klantvriendelijk met uitgebreide uitleg op mijn vragen. Betreft de auto, de XC40 is wat je van een Volvo verwacht; oerdegelijk, veel veiligheidsvoorzieningen, standaard automaat, vrijwel even stil als een elektrische auto en standaard al een hoog comfort.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 6 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc40


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor uw beoordeling op onze service. Wij vinden het erg belangrijk hoe u onze service ervaart. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel veilige kilometers toe in uw nieuwe Volvo XC40!


  • Datum geplaatst 6 augustus 2020

Iemhoff

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Ik ben goed geholpen


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 6 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo Xc40


Broekhuis

Geachte klant, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden terugkijkt op uw bezoek aan onze vestiging. Wij hopen u graag een volgende keer weer op onze vestiging te mogen ontvangen!


  • Datum geplaatst 6 augustus 2020

Lewe

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goede service, zeer klantvriendelijk personeel. Kundige monteurs, zeer vriendelijke balie medewerksters die je nog wel eens verrassen met een leuke leen auto :) En klantvriendelijk verkoopmedewerkers. Al met al zeer prettige Volvo dealer.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 6 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc70

Gramsbergen

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima geholpen goede afwikkeling van de onderhoudsbeurt. Jammer dat de volgende dag een brief voor een terugkom-actie werd ontvangen. Dit had gelijk kunnen worden verholpen


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 6 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc60

Gramsbergen

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima geholpen goede afwikkeling van de onderhoudsbeurt. Jammer dat de volgende dag een brief voor een terugkom-actie werd ontvangen. Dit had gelijk kunnen worden verholpen


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 6 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prettig ontvangen en gehopen door de verkoopadviseur.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 5 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo S60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Snel tot een goed akkoord over de aanschaf van een volvoselect kunnen komen. In prettige sfeer en oplossingsgericht.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 5 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo S60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wij zijn zeer prettig geholpen bij Broekhuis in Groningen.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 5 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc60

Timmerman

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Het contact met Mathijs verliep zeer goed. Hij hield ons op de hoogte van vorderingen.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 5 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V60

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 3 Beveelt ons aan


After sales laat te wensen over.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 5 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V40


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor uw feedback op onze service. Onze verkoopadviseur heeft contact met u gehad en uw opmerkingen zijn besproken. Inmiddels is er een nieuwe afspraak gemaakt om de problemen op te lossen. Wij zullen ervoor zorgen dat u z.s.m. weer optimaal kunt genieten van uw Volvo!


  • Datum geplaatst 5 augustus 2020

Eviedent B.V.

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Mijn twintig jaar oude XC70 heeft liefde en aandacht gekregen na 450000 km. Er is met zorg en vakmanschap gekeken om de motor weer als een naaimachine te laten lopen.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 3 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V70

Boekhoud

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Ik ben goed geholpen, goede service


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 2 augustus 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V70

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima grote beurt


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 31 juli 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V40

Frans Dunaj

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Zie eerder weergegeven ervaring


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 30 juli 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V70

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Uitermate aardige, deskundige verkoper.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 23 juli 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V40

Roossien

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wij zijn prima geholpen bij broekhuis


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 23 juli 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc40

Roya Atiqi

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Recent een nieuwe auto gekocht bij Broekhuis Groningen. De verkoopadviseur heeft mij uitstekend geholpen tijdens het gehele aankooptraject. Een unieke beleving, zeer prettig


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 20 juli 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo Xc40


Broekhuis

Geachte klant, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden terugkijkt op het aankoopproces. Wij wensen u veel veilige kilometers toe in uw mooie Volvo XC40!


  • Datum geplaatst 21 juli 2020

Feike van der Sloot

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


In onze zoektocht naar een opvolger voor onze bmw en een teleurstellend bezoek aan de dealer in Oost-Groningen zijn wij op een namiddag spontaan aanbeland bij Broekhuis in Groningen. Wat ons beiden direct opviel, was naast de attente ontvangst de ontspanning die in de showroom hing. De verkoopadviseurs waren druk met een aantal wachtende klanten, maar we werden welkom geheten en er was ook al ruimte voor een eerste vraag van onze kant. Verkoopadviseur Steyn heeft ons vervolgens geïnformeerd over het door ons begeerde model en de aanwezige opties, dit gebeurde op een vlotte en deskundige wijze zonder opdringerig te zijn. Kort voor sluitingstijd hebben we nog een proefrit gemaakt en bij terugkomst hebben we een koop gesloten. Het aankoopproces verliep op transparante en prettige wijze en voor onze bmw is een courante prijs gerekend. Kortom, de volvo heeft ons in korte tijd compleet verleid, de begeleiding van Steyn hebben wij als zeer prettig ervaren, zakelijk, deskundig en scherp. Top!


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 17 juli 2020
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Volvo V90

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Groningen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Vlot en netjes geholpen.


  • Broekhuis Volvo Groningen
  • Datum geplaatst: 15 juli 2020
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Volvo V70


Broekhuis

Geachte klant, bedankt voor uw beoordeling. Wij zien uit naar uw volgende bezoek!


  • Datum geplaatst 16 juli 2020


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact