SEAT Arona - Compact maar groots

SEAT Arona: compact maar groots. De SUV ‘made in Barcelona’ is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke (weekend)trips. De SEAT Arona staat nu in onze SEAT vestigingen. Ervaar de Arona tijdens een proefrit.

Style Business Intense
De Arona Style Business Intense is extra rijk uitgerust. Zo is de Style Business Intense uitgevoerd met automatische airconditioning (Climatronic 2-zones), Media System Navi met 8" touchscreen en Adaptive Cruise Control. Om het parkeren lekker makkelijk te maken, bezit de Style Business Intense ook nog over parkeersensoren voor en achter, een achteruitrijcamera en Park Assist.
Uw voordeel: € 2.355,-
Rijklaar vanaf: € 24.050,-

Xcellence Business Intense
De Arona Xcellence Business Intense is het toppunt van luxe en comfort. Zo is de Xcellence Business Intense standaard uitgerust met Media System Navi met 8" touchscreen en Keyless Entry/Go. Om het parkeren lekker makkelijk te maken, bezit deze luxe Arona ook nog over parkeersensoren voor en achter, Park Assist en een achteruitrijcamera.
Uw voordeel: € 1.370,-
Rijklaar vanaf: € 25.350,-

FR Business Intense
De FR Business Intense is de sportiefste onder de Arona’s. De uitrusting bestaat standaard uit onder andere Media System Navi met 8" touchschreen, Keyless Entry/Go en Adaptive Cruise Control. Om het parkeren lekker makkelijk te maken, bezit de FR Business Intense ook nog over parkeersensoren voor en achter, Park Assist en een achteruitrijcamera. Het sportieve exterieur met donker getinte ruiten achter maken de FR Business Intense helemaal af.
Uw voordeel: € 1.475,-
Rijklaar vanaf: € 26.250,-

Kennismaken met de SEAT Arona? Plan dan direct een proefrit of kom langs in één van onze SEAT-vestigingen.


Wilt u meer weten, een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Natuurlijk ontvangt u een kopie van uw bericht per mail en uiteraard worden uw persoonsgegevens niet gebruikt voor andere commerciële doeleinden. Graag tot ziens bij Broekhuis!

 

Broekhuis borgt uw privacy

  • Media System Navi met 8 “ scherm
  • Full link technologie (Apple CarPlay)
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Park assist met achteruitrijcamera
  • Draadloze telefoonlader
  • Adaptive cruise control
  • Keyless entry/go

Advies nodig?

Wij helpen u verder!


Advies nodig?

Contact