Broekhuis

Voorraadactie

Tijdelijk een DSG-automaat gratis of met 50% korting


Neem contact op

Instappen en wegrijden

Geen gedoe met schakelen, altijd ononderbroken rijden en sneller optrekken: met onze automaten kan het. Door de slimme, computergestuurde techniek wisselt u namelijk een stuk soepeler van versnelling. Of nou ja, uw Ateca of Tarraco dan. Want over schakelen hoeft u zich niet meer druk te maken.

Kiest u nu een Tarraco of Ateca uit voorraad? Dan krijgt u een automaat helemaal gratis of met 50% korting.*

Automaat

Wat is een DSG-automaat?

Onze automaten zijn allemaal Direct Shift Gear, oftewel: DSG-automaten. Het verschil met andere automaten is dat een DSG-automaat niet één maar twee assen heeft. Eén as voor de even versnellingen en de andere voor de oneven versnellingen. Daardoor schakelt ‘ie sneller én soepeler. Zo rijdt u altijd ononderbroken en ontspannen, ook op lange afstanden en in de file.

Voordelen van een automaat

Voordelen van een automaat

Natuurlijk is voordeel tot € 3.600 heel fijn, maar er is meer. Ga er bijvoorbeeld maar van uit dat u met onze automaten altijd soepel en ononderbroken rijdt. En staat u vaak in de file op weg naar uw werk? Met een automaat wordt filerijden een stuk relaxter - net als die lange ritten naar je vakantiebestemming. Waarom zou u dus niet voor een automaat kiezen?

Tijdelijk extra veel voordeel

Tijdelijk extra veel voordeel

Gaat u voor een nieuwe Ateca uit voorraad en ruilt u uw huidige auto in, dan hebben we goed nieuws. U krijgt namelijk niet alleen een DSG-automaat met 50% korting, maar ook nog eens € 1.000 inruilpremie. Dat is wel heel veel extra voordeel op uw Ateca.

De Seat Ateca

De Seat Ateca

Maak kennis met de nieuwe Ateca. Met meer karakter. Strakkere looks. Betere techniek. En meer charmes. De Ateca geeft een nieuwe dimensie aan zelfverzekerdheid en is daarmee alles wat u van een auto verwacht – en meer.

 


De Seat Tarracco

De Seat Tarraco

Kansen zien en kansen grijpen, dat heeft de SEAT Tarraco goed begrepen. Want slim kan altijd slimmer. Innovatief kan altijd innovatiever. En ruim kan altijd ruimer - dat laten de grote bagageruimte en optionele derde zitrij wel zien. In onze grootste SUV houdt niets u tegen. Bent u er klaar voor? Mooi, want de Tarraco kan niet wachten om te gaan.

 

Bekijk de voorraad

* De Ateca & Tarraco voorraadactie is geldig op kentekenaanvragen t/m 31 maart 2021 en uitsluitend op fysieke voorraad (geproduceerd in 2020) in Nederland.

Contact