Broekhuis

Ateca Voorraadactie

Gratis DSG-automaat t.w.v. € 3.500,-


Neem contact op

Instappen en wegrijden

Geen gedoe met schakelen, altijd ononderbroken rijden en sneller optrekken: met onze automaten kan het. Door de slimme, computergestuurde techniek wisselt u namelijk een stuk soepeler van versnelling. Of nou ja, uw Ateca dan. Want over schakelen hoeft u zich niet meer druk te maken.
Kiest u nu een Ateca uit voorraad? Dan krijgt u een DSG automaat helemaal gratis.*

Automaat

Wat is een DSG-automaat?

Onze automaten zijn allemaal Direct Shift Gear, oftewel: DSG-automaten. Het verschil met andere automaten is dat een DSG-automaat niet één maar twee assen heeft. Eén as voor de even versnellingen en de andere voor de oneven versnellingen. Daardoor schakelt ‘ie sneller én soepeler. Zo rijdt u altijd ononderbroken en ontspannen, ook op lange afstanden en in de file.

Voordelen van een automaat

Voordelen van een automaat

Natuurlijk is voordeel tot € 3.500,- heel fijn, maar er is meer. Ga er bijvoorbeeld maar van uit dat u met onze automaten altijd soepel en ononderbroken rijdt. En staat u vaak in de file op weg naar uw werk? Met een automaat wordt filerijden een stuk relaxter - net als die lange ritten naar uw vakantiebestemming. Waarom zou u dus niet voor een automaat kiezen?

De Seat Ateca

De Seat Ateca

Maak kennis met de nieuwe Ateca. Met meer karakter. Strakkere looks. Betere techniek. En meer charmes. De Ateca geeft een nieuwe dimensie aan zelfverzekerdheid en is daarmee alles wat u van een auto verwacht – en meer.

 


* De Ateca voorraadactie is geldig op kentekenaanvragen t/m 30 juni 2021 en uitsluitend op fysieke voorraad (geproduceerd in 2020) in Nederland.

Contact