Broekhuis
SEAT financieelSEAT financieel

Privé Financieren

bij Broekhuis SEAT


Privé Financieren

De allernieuwste SEAT rijden maar geen aanslag doen op uw spaarrekening? Kies dan voor het SEAT Prive Plan. Met deze financieringsvorm betaalt u een vast bedrag per maand. Het is tevens mogelijk om de aflossingsvrije slottermijn in de financiering mee te nemen, wat u uiteindelijk scheelt in de maandlasten.

De voordelen van SEAT Privé Plan

  • Laag maandbedrag door slim gebruik slottermijn;
  • één vast laag maandbedrag;
  • flexibele financiering geheel op uw wensen afgestemd;
  • alles eenvoudig te regelen bij Broekhuis SEAT.

Hoe werkt deze financiering?
Samen met uw SEAT adviseur kijkt u welke SEAT u graag wilt rijden. Vervolgens kijkt u samen hoeveel u kunt lenen. De prijs van de auto min eventuele inruilauto en/of aanbetaling is het kredietbedrag dat u nodig heeft om de nieuwe SEAT te kunnen rijden. Vervolgens kijkt u samen naar de looptijd. Tot slot betaalt u een maandbedrag dat bestaat uit aflossing en rente.

In tegenstelling tot reguliere banken bieden wij u de aflossingsvrije slottermijn, waarbij u anders dan bij gewone financieringen geen rente en aflossing over het gehele bedrag betaalt. Dit komt doordat wij alles afstemmen op de gebruiksduur van de SEAT en de restwaarde. Op de slottermijn betaalt u geen aflossing maar alleen rente.

SEAT - Actietarief financieren

Financieren - actietarief

Nog tot 30 juni 2020 profiteert u bij SEAT Privé Plan van het aantrekkelijke rentetarief van slechts 5,99%. Hiermee kunt u uw volgende SEAT Ibiza al financieren vanaf € 179,- per maand, op basis van een looptijd van 36 maanden. Of wat dacht u van de SEAT Arona vanaf € 209,- per maand, ook op basis van een looptijd van 36 maanden.

 


Heeft u vragen over het SEAT Privé Plan? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Contact