Leidsevaart 10 -14
2013 HA Haarlem

023-5128128
Plan route
Stuur een mail

Verkoop

Ma. t/m Vr.   08:30 -18:00
Zaterdag   09:00 -17:00
Zondag   Gesloten
Koopavond op afspraak

Werkplaats

Ma. t/m Vr.   08:15 - 17:15
Zaterdag   09:00 - 13:00
Zondag   Gesloten

Broekhuis SEAT Haarlem

 

Welkom op onze pagina van Broekhuis SEAT Haarlem. Onze vestiging is uw officiële SEAT dealer in de regio Haarlem. Samen met onze vestiging ŠTORE , midden in het centrum van Haarlem, bieden wij u alle zaken rondom mobiliteit. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte SEAT of is uw SEAT toe aan onderhoud of reparatie? Bij Broekhuis SEAT Haarlem bent u op de aangewezen plek. Naast verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte personenauto’s kunt u bij ons ook uw nieuwe (private) lease auto uitzoeken. Hiervoor werken wij nauw samen met onze collega’s van Broekhuis Lease . Zo weet u zeker dat u onbezorgd mobiel blijft.

Onze medewerkers werken elke dag met een aantal klantbeloften, namelijk: hoe dan ook helpen, mensen recht in de ogen kunnen kijken en mensen thuis laten komen. Met deze klantbeloften werken wij hard aan onze doelstelling: alles voor een enthousiaste klant. We zoeken altijd mee naar de juiste oplossing!

Online kennismaken met Broekhuis SEAT Haarlem

Op onze website kunt u alvast verder research doen. Zo kunt u hier ervaringen van klanten lezen, direct aan de slag met onze online configurator, een werkplaatsafspraak maken en meer vinden over onze services en diensten. Ook vindt u op onze site ons volledige aanbod van nieuwe SEAT’s en kwalitatieve SEAT occasions.

Doordat wij onderdeel zijn van Broekhuis kunnen wij u veel meer diensten en services bieden dan alleen het verkopen en onderhouden van SEAT’s. Zo kunt u bij ons ook terecht voor verzekeringen, financieringen, diverse leasevormen, wagenparkbeheer, meer dan 3.000 occasions, bedrijfswagens, bedrijfswageninrichting en het herstellen van uw autoschade. Zo heeft u bij Broekhuis alles onder één dak. Eenvoudig toch?

Wilt u kennismaken met Broekhuis SEAT Haarlem en dit allemaal zelf ervaren? Kom dan langs in onze vestiging, we staan al klaar voor u!

*In onze vestiging is een AED aanwezig voor noodgevallen.

Als u eerst meer wilt weten of als u een specifieke vraag heeft, dan kunt u gerust contact met ons opnemen, we helpen u graag.

 

Graag tot ziens in onze vestiging,

 

het team van Broekhuis SEAT Haarlem.


Bijzonder muzikale aflevering bij Broekhuis Haarlem

dinsdag 20 oktober 2020


We kennen het allemaal wel, meezingen met de radio wanneer u aan het autorijden bent. SBS 6 heeft daar zelfs een zangwedstrijd van gemaakt. In het programma Hit the Road konden kandidaten laten horen wat ze in huis hadden door auditie te doen in e...


Lees verder

Een coole comeback met SEAT’s Zomercheck

woensdag 17 juni 2020


Het belooft een zwoele zomer te worden, dus kunt u er maar beter koeltjes bij zitten. Broekhuis maakt dit wel heel aantrekkelijk met de SEAT Zomercheck: wij controleren uw SEAT op 30 punten én doen een uitvoerige airco-inspectie voor slechts € 20,...


Lees verder

Maak online een werkplaats afspraak

Wij staan voor u klaar
Leidsevaart 10 -14
2013 HA Haarlem

023-5128128
Plan route
Stuur een mail

Verkoop

Ma. t/m Vr.   08:30 -18:00
Zaterdag   09:00 -17:00
Zondag   Gesloten
Koopavond op afspraak

Werkplaats

Ma. t/m Vr.   08:15 - 17:15
Zaterdag   09:00 - 13:00
Zondag   Gesloten


Contact