Menu

Onderhoud & service

bij Broekhuis SEAT


Onderhoud & service

APK

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodiek Keuring (APK). Tijdens deze keuring controleren wij alle veiligheidsaspecten van uw auto. 

Banden

De band is het enige raakvlak tussen uw SEAT en de weg. Een band heeft een raakvlak ter grote van een hand daarom is het van belang dat uw banden in topconditie zijn. Bij Broekhuis hebben wij een groot aanbod aan banden voor uw SEAT tegen scherpe prijzen. 

Broekhuis SEAT Jaarbeurt

Is uw SEAT 3 jaar of ouder en rijdt u minder dan 20.000 kilometer per jaar? Dan heeft Broekhuis SEAT speciaal voor u als SEAT-rijder de Jaarbeurt.

Onderdelen & accessoires

Op zoek naar onderdelen of accessoires? Voor het aanschaffen van losse onderdelen zoals bijvoorbeeld accu's, banden, uitlaten en trekhaken kunt u bij onze Broekhuis bedrijven terecht. 

Schade

Heeft uw autoschade? U heeft autoschade en dat heeft u het liefst zo snel mogelijk vakkundig hersteld. Daarvoor kunt u terecht bij één van de zeven Broekhuis schadebedrijven.

Werkplaatsafspraak

Onderhoud gewenst? U kunt terecht bij Broekhuis SEAT voor een bezoek aan een van onze werkplaatsen. Broekhuis SEAT zorgt ervoor dat uw auto binnen korte tijd weer in topconditie is. 

< terug