Wis selectie
Min 0
Max 10

Natuurlijk zijn we trots op de complimenten die we ontvangen. Daar doen we het voor! Maar zeker ook een kritische noot of soms een klacht is voor ons van wezenlijk belang. Dat geeft ons voeding en maakt het mogelijk om op een gerichte manier nog beter te worden in onze dienstverlening. Een proces dat bij ons niet stil staat.

8.8
Gebaseerd op
215 beoordelingen
210
aanbevelingen

Gemiddeld

8.9
72
beoordelingen

Aanschaf auto

8.8
136
beoordelingen

Werkplaatsbezoek

7.4
7
beoordelingen

Lease


Review plaatsen?

Onderstaande reviews zijn enkel geschreven door Broekhuis klanten. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe auto gekocht of bent u bij ons in de werkplaats geweest dan ontvangt u automatisch een e-mail met een link naar onze enquete. Na het invullen van de enquete krijgt u de mogelijkheid een review te plaatsen. Reviews zijn dus altijd op basis van recente/concrete ervaringen. Dat maakt ze waardevol en geeft u een goed beeld uit de praktijk. 


Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Ede


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Netjes behandelt


  • Broekhuis Opel Ede
  • Datum geplaatst: 5 juli 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Seat Ateca

D.J.Jansen

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Meppel


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Sind kort zijn we verhuisd naar Havelte, voorheen waren we klant bij Broekhuis Emmen, naar alle tevredenheid. In Meppel vinden we dezelfde prettige sfeer en dienstverlening als in Emmen!


  • Broekhuis Ford Meppel
  • Datum geplaatst: 26 juni 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Seat Ateca

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 6


?


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 26 juni 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Seat Ateca

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Zelfs de auto was gewassen en uitgezogen toen ik hem weer mocht ophalen.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 8 juni 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Seat Mii

Boeve

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 10



  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 6 juni 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Seat Arona

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


nvt


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 18 mei 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Seat Leon St

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis SEAT Hoogeveen


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prettig geholpen


  • Broekhuis SEAT Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 10 mei 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Seat Alhambra

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Epe


Cijfer: 7 Beveelt ons aan


Onderhoudsafspraak was goed geregeld. Auto op afgesproken moment ingeleverd en er stond netjes een leenauto klaar. Dat was een goede, comfortabele auto.


  • Broekhuis Ford Epe
  • Datum geplaatst: 1 mei 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Seat Leon St


Broekhuis

Geachte klant, hartelijk dank voor uw review, bij het ophalen van uw auto na de onderhoudsbeurt heeft onze verkoopadviseur u reeds gesproken en zijn excuses aangeboden voor de punten zoals door u benoemd. Wij zullen zorg dragen dat wij vanaf nu de service verlenen die u van ons mag verwachten. Wij zijn erg blij te horen dat de uitgevoerde onderhoudsbeurt volledig naar wens was, en danken u voor de tip waar wij mee aan de slag gaan!


  • Datum geplaatst 7 mei 2019

Kroon

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Goede ervaring en snelle service.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 1 mei 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Seat Leon St

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima service, ook after sales


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 23 april 2019
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Seat Ibiza

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Goede informatievoorziening, adequate en vlotte afhandeling van vragen, prettig contact


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 11 maart 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Seat Arona

Luijmes

Mijn ervaring met Broekhuis SEAT Hoogeveen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Prima geholpen bij de receptie. Beurt naar tevredenheid uitgevoerd. Suggesties voor onderhoud bij volgende beurt gekregen. Uitstekende leenauto.


  • Broekhuis SEAT Hoogeveen
  • Datum geplaatst: 8 maart 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Seat Altea Xl

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Lease


Cijfer: 3


Auto niet correct afgeleverd, naar mijn gevoel kan ik issues zelf oplossen.


  • Broekhuis Lease
  • Datum geplaatst: 28 februari 2019
  • Reden van bezoek: Lease
  • Voertuig: Seat Leon St

D van der Linde

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Harderwijk


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


prettig geholpen. perfecte organisatie


  • Broekhuis Opel Harderwijk
  • Datum geplaatst: 9 februari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Seat Altea

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doornspijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Ben snel geholpen auto heeft keurig onderhoud gehad en werd van binnen en buiten schoon afgeleverd inclusief een jaar pechhulp ik vind het uitstekend


  • Broekhuis Opel Doornspijk
  • Datum geplaatst: 24 januari 2019
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Seat Mii

Mijn ervaring met Broekhuis Opel Doetinchem


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


ik ben goed geholpen door de verkoper en daardoor de juiste beslissing genomen


  • Broekhuis Opel Doetinchem
  • Datum geplaatst: 20 december 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Seat Ibiza

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Ford Harderwijk


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Wederom keurig werk geleverd door Ford Harderwijk.


  • Broekhuis Ford Harderwijk
  • Datum geplaatst: 22 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Seat Mii

Mijn ervaring met Broekhuis Occasioncenter Steenwijk


Cijfer: 8 Beveelt ons aan


Prima


  • Broekhuis Occasioncenter Steenwijk
  • Datum geplaatst: 15 november 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Seat Ibiza St

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Skoda Emmen


Cijfer: 10 Beveelt ons aan


Erg goed geholpen en top service.


  • Broekhuis Skoda Emmen
  • Datum geplaatst: 1 november 2018
  • Reden van bezoek: Aflevering voertuig
  • Voertuig: Seat Ibiza

Anoniem

Mijn ervaring met Broekhuis Volvo Emmen


Cijfer: 9 Beveelt ons aan


Goeie afspraken, vlot. Heel fijn dat er meegedacht wordt naar oplossingen.


  • Broekhuis Volvo Emmen
  • Datum geplaatst: 28 oktober 2018
  • Reden van bezoek: Werkplaatsbezoek
  • Voertuig: Seat Ibiza St


Mensen

Hoe dan ook helpen

Mensen

Recht in de ogen kunnen kijken

Mensen

Thuis laten komen

Contact