Broekhuis
SEAT RijschoolactieSEAT Rijschoolactie

Leren autorijden begint in een SEAT

Extra voordeel bij aanschaf van een SEAT lesauto


Ontdek de actiemodellen

De Rijschoolactie van SEAT 

Grote kans dat de eerste auto waarin beginnende bestuurders stappen een SEAT is. Al jaren gooit SEAT namelijk hoge ogen in de rijschoolbranche. Onlangs won de SEAT Arona nog de titel ‘Lesauto van het jaar 2020’. Leren autorijden doet men dan ook in een SEAT. Om deze reden heeft SEAT de speciale Rijschoolactie in het leven geroepen: bij de eerste 25 SEAT lesauto’s ontvangt u € 1.000,- korting! Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020. Dus wees er snel bij en neem contact op met één van onze Broekhuis SEAT vestigingen voor de mogelijkheden!

Prijswinnende SEAT lesauto's

SEAT Leon

SEAT Leon – 2017

In 2017 won de SEAT Leon voor de tweede keer de titel ‘Lesauto van het jaar’. Hiermee begon het rijschoolsucces van SEAT.

SEAT Ateca

SEAT Ateca – 2019

In 2019 sleepte de SEAT Ateca, een SUV met een stads karakter de titel binnen. Het zou niet lang duren voordat de volgende SEAT de titel overneemt.

SEAT Arona

SEAT Arona – 2020

In 2020 kan het dan ook bijna niet anders dan dat SEAT de titel binnenhaalt met de compacte SEAT Arona. Made in Barcelona en klaar voor Nederlandse rijschoolstudenten.

De Rijschool actie is ook geldig op de SEAT Ibiza en SEAT Tarraco. Benieuwd naar deze twee modellen? Ontdek ze door op onderstaande buttons te klikken:

Ontdek de Ibiza Ontdek de Tarraco

Contact