Broekhuis
SEAT serviceSEAT service

Service

bij Broekhuis SEAT


Bij Broekhuis SEAT zijn wij u graag van dienst met diverse services zoals schadeherstel, onderdelen & accessoires, pechhulp en garanties. Verder biedt Broekhuis SEAT u extra services zoals de poetsservice, aircoservice, SEAT Drive, SEAT App en navigatie update. Bekijk onze services hieronder. 

Onze services:

Schadeherstel

Schadeherstel

Heeft uw auto schade? Wij begrijpen dat u dit het liefst zo snel en vakkundig mogelijk hersteld wilt hebben. Daarom kunt u met uw SEAT bij onze Broekhuis schadebedrijven terecht.
Bekijk het schadeherstel
Onderdelen & Accessoires

Onderdelen & Accessoires

Op zoek naar onderdelen en/of accessoires voor uw SEAT? Vanwege de schaalgrootte van Broekhuis hebben wij altijd een grote hoeveelheid onderdelen en accessoires op voorraad.
Bekijk onze voorraad
Garanties

Garanties

Met de techniek van tegenwoordig zijn auto’s minder kwetsbaar voor mankementen dan vroeger. Daarom hebben alle nieuwe SEAT modellen nu 4 jaar garantie.
Bekijk onze garanties
Pechhulp

Pechhulp

Staat u met pech langs de weg of heeft u een aanrijding gehad? Maak dan gebruik van de SEAT Mobiliteitsservice; die helpt u snel weer op weg.
Bekijk onze pechhulp
Extra services

Extra services

Bij Broekhuis vindt u een aantal extra services variërend van onze poets- en aircoservice tot aan een Drive In abonnement en allerlei informatie en multimedia oplossingen.
Bekijk onze extra services

Kies voor onderhoud met WEPP producten

Kies voor onderhoud inclusief WEPP producten en houdt uw auto langer in topconditie. WEPP producten verbeteren de prestaties van uw auto, loopt de motor rustiger, is het verbruik lager en zijn de uitlaatgassen schoner.


Contact