Broekhuis
SEAT garantiesSEAT garanties

Garanties

bij Broekhuis SEAT


4 jaar garantie

Tegenwoordig hebben alle nieuwe SEAT modellen 4 jaar garantie. Tot 100.000 kilometer vallen defecten als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout onder de garantie. 

Garanties en voorwaarden

Een mankement aan de versnellingsbak of aircopomp? Dit valt onder de garantie. Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend, zo ook software-aanpassingen waarbij geen fysieke onderdelen vervangen worden. Wel dient uw SEAT volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden te zijn.

Carrosseriegarantie
Voor alle SEAT modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een garantietermijn van 12 jaar op de gehele carrosserie, voor de overige modellen geldt een termijn van 6 jaar. Wanneer roestschade is ontstaan door oorzaken van binnenuit en dit noodzakelijk hersteld moet worden, kunt u gebruikmaken van deze garantie.

Lakgarantie
Lakschade als gevolg van materiaal- of fabricagefouten? Dan heeft u recht op een garantietermijn van 2 of 3 jaar, afhankelijk van uw SEAT model.

Reparatiegarantie
U krijgt maar liefst 4 jaar reparatiegarantie na de aankoopdatum van uw SEAT op alle reparaties die vanaf dan verricht worden. Deze garantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten waarbij originele onderdelen zijn gebruikt. Normale slijtage en invloeden van buitenaf vallen niet onder de reparatiegarantie. De garantie geldt alleen bij de SEAT-dealer waar de reparatie is uitgevoerd.

Wilt u meer weten over deze garanties? Bekijk dan de brochure.

Terug naar service

Contact