Broekhuis

Start uw zomer


Is uw Seat al klaar voor de zomer?

Wordt het zee en strand of gaat u op ontdekking in de natuur? Wat uw plannen ook zijn deze zomer, de tijd is aangebroken om heerlijk te genieten. Zeker met uw SEAT in topconditie. Want met de extra complete en voordelige SEAT zomeracties bent u klaar voor elk avontuur, waar dat ook wacht. Start dus snel uw zomer en plan vandaag nog een afspraak!

Onderstaande acties gelden tot en met 31 augustus 2021.

Zomercheck & Airco onderhoud

Heeft uw SEAT veel stilgestaan en wilt u deze zomer met de auto op pad? Plan de SEAT Zomercheck, met controle op 20 essentiële punten, voor maar € 20,-

Een airco houdt u niet alleen koel in de zomer, ook filtert de airco vuil en pollen van buiten. Zo kunt u in uw SEAT rekenen op koele én schone lucht. Regelmatig checken en onderhouden is hierdoor geen overbodige luxe. Voor slechts € 20,- checken wij uw airco. Is de airco toe aan onderhoud? Dan kunnen wij hem onderhouden vanaf € 139,- (modeljaar t/m 2016). Is uw SEAT van modeljaar 2017 of jonger? Dan kunnen wij de airco onderhouden vanaf € 189,-.

Waarom airco-onderhoud?

  • Voorkom kostbare reparaties
  • Profiteer van een optimale werking van het systeem
  • Geniet van koele en schone lucht

Korting op accessoires


We denken graag met u mee! Daarom bent u bij Broekhuis SEAT aan het juiste adres voor Originele SEAT Accessoires. Heeft u mooie avonturen met uw SEAT op de planning? Ga goed voorbereid én uitgerust op pad met accessoires die uw reis nog comfortabeler maken!

Check snel welke accessoires u nu extra voordelig kunt aanschaffen.

  • Fietsendragers
  • Dakdragers- en koffers
  • Zonnenschermen

Zomerbanden


Nu de temperatuur stijgt, bieden zomerbanden u de beste rijprestaties! Vanwege de specifieke eigenschappen hebben zomerbanden bij een temperatuur hoger dan 7°C betere grip op het wegdek, een kortere remweg en minder slijtage dan winterbanden.

Bekijk het complete aanbod zomerbanden. Nu extra lekker geprijsd.

Contact