Skoda elektrisch rijdenSkoda elektrisch rijden

Elektrische ŠKODA rijden


Ontdek het aanbod

Met een elektrische auto gaat u een duurzame toekomst tegemoet. Een elektrische auto gebruikt een elektrische batterij voor de aandrijving. Bij ŠKODA is er een volledige elektrische auto en zijn er meerdere hybride modellen die naast een elektromotor ook nog over een brandstofmotor beschikken. Een elektrische auto is er in velen soorten, van compact tot een grote SUV, er is voor ieder wat wils.

Heeft u interesse in een elektrische auto van ŠKODA? Kom dan gerust langs in één van onze ŠKODA vestigingen of neem contact op via de website.

ŠKODA ENYAQ iV

ŠKODA ENYAQ iV

De ŠKODA ENYAQ iV is de eerste 100% elektrische SUV met geavanceerde technologieën die aansprekende prestaties combineert met een indrukwekkende actieradius van 500 kilometer. Met 125 kW is het bereik van de accu van 10% naar 80% gestegen in 40 minuten. Het is mogelijk om te kiezen uit 5 verschillende varianten van 109 kW tot 225 kW. Opladen van de geheel elektrische ŠKODA ENYAQ iV kan op 3 verschillende manieren: thuis via een 230 Volt aansluiting, 11 kW wallbox of met een DC snellader.

CITIGOᵉ iV

CITIGOᵉ iV

De CITIGOᵉ iV is een compacte stadsauto en heeft een elektromotor van 61 kW en een koppel van 210 Nm. De actieradius van deze vierpersoons elektrische auto is 260 kilometer volgens de WLTP-norm. De ŠKODA CITIGOe iV beschikt over een lithium-ion accu die opgeladen dient te worden. De volledige oplaadtijd bedraagt ongeveer 5 uur.

SUPERB iV

SUPERB iV

De SUPERB iV is de eerste plug-in hybride van ŠKODA. Deze hybride Superb beschikt over een 1.4 TSI benzinemotor (115 kW/156 pk). Deze unieke uitvoering van de SUPERB heeft naast de benzinemotor een 85 kW sterke elektromotor. Met deze combinatie van motoren heeft u een actieradius van 850 kilometer.

OCTAVIA iV

OCTAVIA iV

De alom bekende OCTAVIA iV is leverbaar als plug-in hybride. Deze Hybride Octavia heeft een gecombineerd vermogen van 204 pk. Daarnaast maakt deze Octavia gebruik van een 48 volt mild-hybride systeem.

VISION E

VISION E

Verder zal er een elektrische SUV op de markt komen van ŠKODA. Nu is het nog een concept maar de Vision E zal bestaan uit twee elektromotoren van 225 kW (306 pk) en beschikt over een actieradius van maximaal 500 km.

Elektrisch rijden; de kosten

Ondanks dat de aanschaf van een elektrische ŠKODA duurder lijkt dan een brandstof aangedreven ŠKODA is dit niet het geval wanneer u naar het totale plaatje kijkt. Elektriciteit is een stuk goedkoper dan brandstof, waardoor u qua energiekosten met een elektrische auto gemiddeld 40% goedkoper uit qua energiekosten. Ook de onderhoudskosten zijn lager, gemiddeld zo’n 30%.

Laadoplossingen op maat

Stapt u over naar elektrisch rijden? Dan kunnen wij u ook op weg helpen met de laadoplossingen van Groenopladen.nl. Hiermee gaat u altijd onbezorgd én opgeladen op weg. Onze adviseurs begrijpen als geen ander dat u het meeste rijplezier beleefd wanneer de lader en uw meterkast naadloos aansluiten bij het laadvermogen van uw auto. Daarom kunnen wij een laadoplossing bieden voor elke auto en iedere situatie!

 

  • Altijd advies op maat
  • De laadoplossing is binnen 2 weken geïnstalleerd bij u thuis of uw kantoor
  • Laadoplossing geschikt voor nu en de toekomst
  • Meterkast aanpassingen zijn mogelijk
  • Ook laadpassen zijn mogelijk

 

Ontdek de laadoplossingen

Contact