De scherpste ŠKODA acties bij Broekhuis ŠKODA

Bij Broekhuis ŠKODA bent u op de juiste plek wanneer u op zoek bent naar scherpe acties op de nieuwste ŠKODA’s. Wij hebben altijd acties op diverse ŠKODA -modellen; zo weet u zeker dat u bij Broekhuis altijd een ŠKODA vindt die bij u past, uiteraard met veel klantvoordeel. 

Simply Clever voorraad voordeel

Simply Clever voorraad voordeel

Direct leverbaar en extra scherp geprijsd; kom nu naar onze showroom voor Simply Clever voorraad voordeel. Wanneer rijdt u weg in een nieuwe Kamiq, Karoq of Scala?

Fast Start - Broekhuis ŠKODA

Fast Start bij Broekhuis ŠKODA

Begin het jaar extra voordelig tijdens de Fast Start dagen. Uw voordeel loopt al gauw op tot € 2.500,-!

ŠKODA Voordeel-pakketten

Kies voor veel voordeel met de Voordeelpakketten van ŠKODA. Bij Broekhuis ŠKODA profiteert u van extra scherpe acties die passen bij uw voorkeuren met een oplopende korting tot €2.890,-.

ŠKODA inruilvoordeel

ŠKODA inruilvoordeel tot € 3.000,-

Tijdelijk is uw auto nog meer waard dan normaal. Ruil uw oude auto in voor een nieuwe ŠKODA en profiteer tot en met 31 maart 2020 van extra inruilvoordeel dat kan oplopen tot maar liefst € 3.000,-. 

ŠKODA - Gratis DSG-automaat

Gratis DSG-automaat t.w.v. € 2.500,-

Zoekt u een nieuwe ŠKODA met automaat? Kom dan nu naar één van onze ŠKODA-vestigingen en profiteer tijdelijk van een gratis DSG-automaat t.w.v. € 2.500,- op de Octavia en Superb Business Edition en Sportline Business uitvoeringen. 

ŠKODA - Octavia Combi voorraadkorting

Octavia Combi voorraadkorting

Op zoek naar een nieuwe Octavia Combi? Wacht dan niet langer. De Octavia Combi is nu wel heel voordelig. Kiest u voor een Ambition Business, Style Business, Clever Edition of Sport Business met DSG-automaat uit de voorraad? Dan profiteert u van voorraadkorting oplopend tot € 5.000,-. Wees er snel bij want op=op. 

Contact