De ruime maar toch compacte ŠKODA SCALA werd voor het eerst gepresenteerd op de Autosalon in Parijs. Hoog tijd dat we hem in Nederland van dichtbij kunnen zien. Daarom introduceren wij op vrijdag 17 mei de SCALA bij ons in de showroom!

Op vrijdag 17 mei kunt u bij ons in de showroom tijdens twee introductiemomenten de moderne, ‘statische’ en ruime maar toch compacte SCALA van dichtbij komen bekijken. Er zijn dan ŠKODA pro’s aanwezig die u alles kunnen vertellen over het nieuwe design, het sportieve karakter en de tal van andere innovatieve technologieën. Het blijft niet alleen bij kijken, u kunt samen met een ŠKODA pro een proefrit* maken in de SCALA.

Tijdens de introductie kunt u genieten van heerlijke koffie en versnaperingen. Komt u de nieuwe ŠKODA SCALA van dichtbij ervaren?

Om de introductie informeel en persoonlijk te houden, is er een beperkte ruimte voor aanmeldingen. Per introductiemoment is er ruimte voor 30 personen. Wees er daarom snel bij en schrijf u nu nog in via onderstaande button.

Schrijf u hier in!

*De planning voor het proefrijden wordt gemaakt op volgorde van binnenkomst.


Terug

Meer nieuws

Voor iedere portemonnee een pass...

Broekhuis ŠKODA heeft u voor u d...


De eerste volledig elektrische Š...

ŠKODA gaat elektrisch met de vol...


Zorgeloos genieten met ŠKODA

Ga deze zomer onbezorgd op weg m...


Is uw ŠKODA klaar voor het voorj...

Maart is begonnen! Dat betekent ...


Exclusieve preview van ŠKODA SCA...

Inmiddels is de eerste ŠKODA SCA...


Maak kennis met de nieuwe ŠKODA ...

SUV’s zijn hip en daar speelt Š...

Categorieën

Leuke pagina?

Deel / stuur deze pagina door via:


Contact