Menu

Onderhoud & service

bij Broekhuis ŠKODA


Onderhoud & service

Onderhoud

Het goed onderhouden van uw auto is erg belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers. Daarnaast verlengt het ook de levensduur van uw ŠKODA en verbetert het de rijprestaties. Bij Broekhuis ŠKODA bent u op het juiste adres voor het onderhoud van uw voertuig. 

APK

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodiek Keuring (APK). Tijdens deze keuring controleren wij alle veiligheidsaspecten van uw auto. 

Garanties

Wanneer u een ŠKODA koopt wilt u de zekerheid hebben dat deze betrouwbaar is. Daarom bieden wij diverse garanties waarmee u nog meer zekerheid heeft. Naast de standaardfabrieksgarantie biedt ŠKODA Mobiliteitsgarantie, Reparatiegarantie en Extra garantie.

Services

Broekhuis ŠKODA vindt ontzorging voor haar klanten belangrijk. Daarom biedt Broekhuis ŠKODA u extra services om u gericht van dienst te kunnen zijn. 

Reparaties

Bij Broekhuis ŠKODA hebben wij een aantal checks die u helpen bij het goed onderhouden van uw auto. Denk aan checks van de ruitenwissers, airco, accu, remblokken en distributieriem. 

Banden

De band is het enige raakvlak tussen uw ŠKODA en de weg. Een band heeft een raakvlak ter grote van een hand daarom is het van belang dat uw banden in topconditie zijn. Bij Broekhuis hebben wij een groot aanbod aan banden voor uw ŠKODA tegen scherpe prijzen. 

Accessoires

Op zoek naar onderdelen of accessoires? Voor het aanschaffen van losse onderdelen zoals bijvoorbeeld accu's, banden, uitlaten en trekhaken kunt u bij onze Broekhuis bedrijven terecht. 

Schade

Heeft uw auto schade? U heeft autoschade en dat heeft u het liefst zo snel mogelijk vakkundig hersteld. Daarvoor kunt u terecht bij één van de zeven Broekhuis schadebedrijven.

Werkplaatsafspraak

Onderhoud gewenst? U kunt terecht bij Broekhuis ŠKODA voor een bezoek aan een van onze werkplaatsen. Broekhuis ŠKODA zorgt ervoor dat uw auto binnen korte tijd weer in topconditie is. 

< terug