Menu

Bij Broekhuis ŠKODA hebben wij een aantal checks die u helpen bij het goed onderhouden van uw auto.

Ruitenwissers vervangen vanaf € 19,-

Om goed zicht op de weg te hebben is het belangrijk om regelmatig uw ruitenwissers te vervangen. Een ruitenwisser is aan vervanging toe wanneer de wisser strepen achterlaat en een piepend geluid geeft tijdens het wissen. ŠKODA-ruitenwissers zijn speciaal op maat gemaakt voor verschillende ŠKODA-modellen, zo heeft u altijd een wisser die precies bij uw auto past.

Airco onderhoudsbeurt € 99,-

Voor een optimaal klimaat in uw auto is het belangrijk dat uw airco in topconditie blijft. Het is van belang om elke 3 jaar uw airco onderhoud te laten uitvoeren. Niet alleen voor het gezonde klimaat in uw auto is het van belang het biedt u ook comfort, veiligheid, hygiëne en kostenbesparing.  Tijdens een airco onderhoudsbeurt wordt de werking van de onderdelen gecheckt, het stof- en pollenfilter evenals de lekdichtheid en de drukbeproeving krijgen een controle. Ook wordt de airco leeggehaald, gevacumeerd en afgevuld. 

Accu

De meeste pechgevallen langs de weg hebben te maken met de accu van uw auto. Zelfs uw ŠKODA-accu heeft niet het eeuwig leven. Het is dus verstandig om bij uw ŠKODA dealer regelmatig een accucheck te laten uitvoeren. Met deze check controleren wij of u accu aan vervanging toe is. Met deze check weet u zeker dat u nooit stil komt te staan met een lege accu.

Remblokken vervangen vanaf € 99,-

Goed kunnen remmen is natuurlijk belangrijk voor de verkeersveiligheid. Versleten remblokken kunnen schade veroorzaken aan de remschijven, het is dus van belang om de remblokken tijdig te laten vervangen.

Distributieriem vervangen vanaf € 345,-

De distributieriem is een essentieel onderdeel in uw ŠKODA, deze riem is continu in beweging en daardoor onderhevig aan slijtage. Zorg dus dat u tijdig uw distributieriem vervangt zodat de motor niet beschadigd en u nog hogere kosten heeft.

< terug