Extra services

ŠKODA  Services om u te ontzorgen


Mobiliteitsgarantie

Voor iedere ŠKODA is er de ŠKODA Mobiliteitsgarantie. De garantie geldt mits uw ŠKODA binnen de 2 jaar fabrieksgarantie valt of uw auto vanaf 1 januari 2000 altijd volgens de voorschriften onderhouden is bij een ŠKODA dealer. Is dit het geval dan krijgt u met de ŠKODA mobiliteitsgarantie 24/7 gratis pechhulp in heel Europa.  Mocht een reparatie ter plaatse niet lukken wordt u auto naar een ŠKODA dealer gebracht.  

Heeft u pechhulp nodig bel dan: 0800 - 023 00 24. Een medewerker probeert u eerst telefonisch te helpen, wanneer dit niet lukt wordt de dichtstbijzijnde ŠKODA dealer of de ANWB ingeschakeld.

Telefoonnummer ŠKODA Mobiliteitsservice: 0800 - 023 00 24

Brochure ŠKODA Mobiliteitsservice

ŠKODA Connect

Met ŠKODA Connect bent u altijd eenvoudig verbonden met de buiten wereld. Zo kunt u met de Mijn ŠKODA App en de Care Connect optie zien of uw ŠKODA op slot zit en waar deze staat geparkeerd. Maar ook heeft u een Emergency Call functie die bij ongelukken automatisch hulpdiensten waarschuwt. Met het uitgebreide infotainment Online kunt u files ontwijken of bijvoorbeeld een brandstofcheck doen. Met ŠKODA Connect wordt het rijden in een ŠKODA nog veiliger en leuker. 

Lees meer over ŠKODA Connect

Contact