ŠKODA Connect

Altijd verbonden met de buiten wereld


Met ŠKODA Connect heeft u de volgende onderdelen:

Infotainment Online

Met dit pakket heeft u een grote hoeveelheid diensten binnen handbereik. Wilt u de actuele verkeersituatie weten?  Met een druk op knop ziet u dit op het infotainmentsysteem hetzelfde geldt voor het weer, nieuws, vrije parkeerplaatsen, tankstations en de prijzen van de brandstof. Maar ook is het eenvoudig om online bestemmingen te importeren, POI’s te zoeken en alvast de omgeving te verkennen via Google earth.

Care Connect

Care connect bestaat uit twee diensten; Proactive Service en Remote Access. De Proactive Service geeft informatie over de technische staat van de auto. Terwijl Remote Acces u helpt bij het op afstand bedienen van verschillende functies van uw ŠKODA. 

Emergency Call

Met deze dienst wordt er bij een ongeluk altijd automatisch een signaal naar de alarmcetrale gestuurd. Dit gaat via de airbag control unit die automatisch ongelukken waarneemt en een signaal verzend. Het systeem geeft automatisch de positie, de ernst van het ongeval en het aan passagiers aan.  Het is ook mogelijk om met een druk op de SOS-knop zelf het initiatief te nemen om de alarmcentrale te waarschuwen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen wanneer u getuige bent van een ongeluk.

Mijn ŠKODA app

De mijn ŠKODA app heeft u nodig om gebruik te kunnen maken van ŠKODA Connect. Benieuwd naar de voordelen van de Mijn  ŠKODA app? Bekijk onderstaande video:

De app is te downloaden via:

Google Play 

iTunes Apple 

Contact