Menu

Om uw ŠKODA in topconditie te houden is regelmatig onderhoud van groot belang. Wilt u dat uw ŠKODA met originele onderdelen en de juiste kennis en merkervaring wordt onderhouden? Dan is het belangrijk om dit bij een officiële ŠKODA-dealer te doen. 

Wanneer u voor ŠKODA onderhoud kiest krijgt uw auto altijd het  juiste onderhoud.  Daarnaast ontvangt u  4 jaar ŠKODA reparatiegarantie. Wij hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit van onze technici en uw ŠKODA dat wij u die 4 jaar reparatiegarantie cadeau geven.

Elke auto heeft ander onderhoud nodig, daarom bieden wij speciaal voor uw ŠKODA de volgende onderhoudsprogramma’s aan:

Broekhuis Jaarbeurt vanaf €179,-

Wij hebben voor uw ŠKODA van 3 jaar of ouder of wanneer u minder dan 20.000 km per jaar rijdt een speciale jaarbeurt ontwikkeld. Bij deze jaarbeurt wordt uw ŠKODA op dertig belangrijke punten gecheckt zodat u zeker weet dat u veilig rijdt. Daarnaast biedt de jaarbeurt nog meer voordelen zoals de PlusPas en gratis mobiliteitsservice door heel Europa. Met de PlusPas heeft u veel voordelen zoals onder andere gratis bijvullen van motorolie en koelvloeistof, gratis bandreparatie en gratis aircocheck

Lees meer

ŠKODA onderhoud Longlife en vast vanaf € 109,-

Bij ŠKODA Onderhoud wordt u auto in topconditie gehouden ongeacht het bouwjaar en het aantal km per jaar. Uw auto wordt altijd onderhouden door specialisten, met originele onderdelen. Daarnaast behoudt u het recht op de mobiliteitsservice bij ŠKODA onderhoud. Wanneer u kiest voor ŠKODA onderhoud rijdt uw auto als nieuw, wordt de levensduur van uw auto langer en heeft u ook een hogere restwaarde. ŠKODA heeft twee varianten; vast onderhoud en Longlife onderhoud. Beide varianten bestaan uit een basisbeurt plus, afhankelijk van de leeftijd, pakketten voor bougies, filters en extra inspecties.

Vast onderhoud

Kiest u voor vast onderhoud dan ontvangt uw auto  jaarlijks of bij iedere 15.000 km afwisselend een grote- en kleine onderhoudsservice. De prijs voor dit onderhoud is lager dan Longlife onderhoud, omdat er elk jaar een onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd Het aantal onderhoudsmomenten is daarmee groter dan bij Longlife onderhoud, maar het aantal werkzaamheden is kleiner.

Longlife onderhoud

Bij dit onderhoud geeft uw ŠKODA zelf de melding dat uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt. Dit onderhoud is iedere 2 jaar of na 30.000 km. De prijs voor de onderhoudsbeurt is wel hoger dit komt doordat er meer inspecties gedaan worden en er een duurdere olie wordt gebruikt. Wel is de prijs per km bij Longlife onderhoud lager.

  ŠKODA Vast interval onderhoud Broekhuis Jaarbeurt

ŠKODA long life onderhoud

Leeftijd voertuig Alle bouwjaren > 3 jaar alle bouwjaren
Aantal KM's per jaar

Max. 1 jaar of 15.000 km

max. 20.000 km per jaar

Max. 2 jaar of 30.000 km tot volgende beurt

Prijs

vanaf € 109,- 

vanaf € 179,- 

vanaf € 199,- 

Behoud restwaarde

++++

+++

++++

Behoud garantie

Ja

n.v.t.

Ja

Pechhulp

Ja, 24/7 binnen heel Europa

Ja, 24/7 binnen heel Europa

Ja, 24/7 binnen heel Europa

APK

nee

ja

ja

Onderdelen

100 % origineel

Keuze uit originele onderdelen of het beste alternatief

100 % origineel

Wat doen we? 

Uitgebreide controle waarbij onderdelen volgens fabrieksschema vervangen worden

Uitgebreide controle, alles wat versleten is wordt vervangen

Uitgebreide controle waarbij onderdelen volgens fabrieksschema vervangen worden. Gebruik van de hoogste kwaliteit motorolie

 

Werkplaatsafspraak

Werkplaatsafspraak

Werkplaatsafspraak

< terug