SKODA onderhoudSKODA onderhoud

Onderhoud

Alles voor uw ŠKODA bij Broekhuis


Om uw ŠKODA in topconditie te houden is regelmatig onderhoud van groot belang. Wilt u dat uw ŠKODA met originele onderdelen en de juiste kennis en merkervaring wordt onderhouden? Dan is het belangrijk om dit bij een officiële ŠKODA-dealer te doen. 

Onze mogelijkheden:

Onderhoud & Reparaties

Onderhoud & Reparaties

Bij Broekhuis ŠKODA bent u aan het juiste adres voor het onderhoud van uw voertuig. Goed onderhoud van uw auto is erg belangrijk voor uw veiligheid en die van anderen. Daarom bieden wij verschillende soorten onderhoud aan; u kiest wat bij uw ŠKODA past.
Bekijk onderhoud en reparaties
APK

APK

Om de verkeersveiligheid te waarborgen is er de jaarlijks verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK). Tijdens deze keuring controleren wij uw auto op alle veiligheidsaspecten. Zo checken wij onder andere de remmen en de slijtage van de banden.
Lees meer over APK
Werkplaatsafspraak SKODA

Werkplaatsafspraak

Onderhoud gewenst? Wees welkom in één van onze werkplaatsen waar de monteurs van Broekhuis ŠKODA uw auto vakkundig onderhouden en weer in topconditie brengen. Mogen wij u ontvangen in één van onze werkplaatsen?
Direct plannen
ŠKODA checks

ŠKODA checks

Om te weten of uw ŠKODA in topconditie is, heeft Broekhuis ŠKODA diverse checks.
Bekijk de checks
Bandenservice SKODA

Bandenservice

Banden zijn het enige contact tussen uw auto en de weg. Daarom biedt Broekhuis ŠKODA de juiste banden aan voor de beste wegligging tijdens elke weersituatie. Wij hebben een groot aanbod aan banden voor uw ŠKODA tegen scherpe prijzen.
Bekijk onze banden

Contact